He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Puzsér Róbert: Nem szabad hagyni Rogán Antalnak visszaszerezni az események irányítását

2024.03.27. 09:22 guma70

A publicista szerint újabb tüntetéseket kell szervezni. Akkor lenne elégedett, ha a következőn többen lennének, mint március 15-én voltak.

- mondta.

Szerinte most az egész politikai osztály lohol a történések után:

„Kikerült a Parlamentből az események diktálása, ezt az állapotot kell állandósítani, ezen a hőfokon kell tartani, ez kell legyen a közélet, ahhoz, hogy változás legyen. Először így kell tenni, és a politika kénytelen lesz reagálni erre, és akkor változni is fog”

– vélekedett a publicista.

A következő tüntetést április 6-ra hívják össze a szervezők. Puzsér azt mondta, akkor lenne elégedett, ha többen lennének, mint március 15-én.

De szerinte utána újabb tüntetést kell szervezni:

„Nem hagyni Rogán Antalnak visszaszerezni az események irányítását, hanem erős kézben kell tartani és történetet írni. Így kezdődik el változás, először a beszédmódban, a Parlamenten kívül”

– magyarázta.

A portál kérdésére, hogy nem tart-e attól, hogy „megunják és hazamennek” az emberek, azt válaszolta: „ha az emberek végül megunják és hazamennek, akkor kiderül, hogy nincs is olyan baj az Orbán-rendszerrel”.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/puzser-robert-nem-szabad-hagyni-rogan-antalnak-visszaszerezni-az-esemenyek-iranyitasat/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8918364589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.03.27. 10:27:55

"nincs is olyan baj az Orbán-rendszerrel"

Persze, hogy nincs. Engemet kérdeztél volna, már megmondtam volna előbb is. A baj a néppel van. Kurva nehéz ezt beismerni, de a gyógyulás első lépése ez. Mint az anonim alkoholisták öngyógyító ülésein. Felállsz szépen, és rákezdesz: X. Y. vagyok, alkoholista.
Itt is csak ennyi lenne az elvárás. X. Y. vagyok, basztam elmenni a választásokra, és ezt a kurva nagy gecihalmazt sikerült összehozni a közönyöm miatt. Mert leszartam.
süti beállítások módosítása