He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ünnepi ökölrázás

2024.03.16. 09:45 guma70

Összeszerelték – úgy, ahogy – az ország többségi tulajdonosát, elkiabálta az ünnepi beszédét. Természetesen papírból, heves rángatózás közepette. Nem mondott semmit, amit igen, az igen távol állt az igazságtól, de ez semennyire nem szokatlan jelenség. Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet, merthogy azok robbantották ki a háborút Orbán szerint. Mindjárt ezután elmesélte, hogy mi vertük ki a törököket, osztrákokat, oroszokat, bontottuk le a berlini falat, és most elfoglaljuk – mármint ő foglalja el természetesen – Brüsszelt. Forradalom lesz, az év elején még egyedül volt ő, év végére többségben. Szóval elfoglalja Brüsszelt, mindenkit szívesen lát, kivéve az ellenzéket. Nekik nem lesz helyük és nem lesz jövőjük. Az ő sorsuk az árulók sorsa, arra sajnos nem tért ki, hogy konkrétan kivégezteti őket (minket?), vagy elég lesz az állampolgárságtól való megfosztás és a száműzetés. Gondolom, majd beveszi a gyógyszereket, amiket reggel elsumákolt, aztán átgondolja, mi a legmegfelelőbb módja a bosszúnak. Addig is mindenkit arra buzdított, hogy rá szavazzanak az EP választáson, mert az ország jövője ezen múlik. Igazán szép nemzeti ünnep volt megint. Ja, nem ide.

https://kolozsvaros.com/rovidek/unnepi-okolrazas/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2718355359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.03.16. 20:13:52

"mi vertük ki a törököket, osztrákokat, oroszokat"

Ez kurva jó. A törökök visszajöttek kebabosként. Az osztrákok benzinkúttal a hátukon. Az oroszok pedig ki sem mentek. (Az a pár év csak arra kellett nekik, hogy megnézzék, rendben van -e otthon a szamovár. Rendben volt, visszajöttek.) Tehát fércmunka az egész, én a helyében nem döngetném féltéglával a mellemet erre.
süti beállítások módosítása