He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

VIDEÓ: A Házon kívül riportja az erdélyi Zaboláról

2024.03.05. 07:30 guma70

„Ha a saját gyereküket piszkálnák, azt is eltitkolnák, csak hogy Orbán nevén ne essen folt” – szülőfalujában ártatlannak tartják K. Endrét

Zabolán úgy gondolják, nem követett el bűnt K. Endre, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese, akit előbb jogerősen elítéltek, majd kegyelmet kapott Novák Katalintól.

„Hát szerintem ártatlan. Nagyon is, mert olyan egy jóravaló” – mondta egy falubéli a Házon kívülnek az erdélyi Zabolán, ahol a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának segítője, K. Endre felnőtt. A kis faluban mindenki ismeri a családot és a jogerős ítélet ellenére sokan ártatlannak tartják a férfit.

„Mindenki megérdemel egy második esélyt” – mondta az egyik helyi lakos. Igaz, a legtöbben a magyar állami televíziót nézik, ahol sokkal kevesebb információt közöltek az ügyről, mint az RTL-en.

„A legnagyobb baj, hogy a helyiek is becsukják a fülüket és a szemüket, közben meg nyitva kellene tartani.

Úgy látom, hogy az itteni emberek, még ha a saját gyereküket is piszkálnák, eltitkolnák, csak hogy Orbán Viktor nevén ne essen folt. Ez a legnagyobb probléma a helyiekkel, hogy szégyellik és félnek” – mondta egy, a helyi viszonyokat jól ismerő férfi az RTL-nek.
K. Endre szülei a falu díszpolgárai voltak. Édesapja a református egyházban is fontos szerepet töltött be, először presbiter, majd főgondnok volt. Évekkel ezelőtt elhunyt, de a falu sportcsarnoka most is őrzi a nevét. K. Endre 1991-ben települt át Magyarországra, nem sokkal később már a Bicskei Gyermekotthonban dolgozott. A helyiek szerint a történtek miatt K. Endre nem fog visszatérni Zabolára, hiába mondta ezt korábban.
A zabolai Mikes kastély a település egyik legnagyobb nevezetessége, luxus-szállodaként működik és szívesen látogatják a magyar politikusok. Az Átlátszó kiderített, hogy 900 millió forintot adott a magyar állam a kastély felújítására. Tavaly itt nyaralt a családjával Novák Katalin korábbi köztársasági elnök is.
Hogy ki mondta ki a végső szót a kegyelmi kérvény elbírálásában, azt nemcsak a magyar, hanem az erdélyi média munkatársai is nagyon szeretnék tudni. „Legfőképpen az oknyomozó újságírókon áll vagy bukik az a történet, hogy kiderítsék, mi történt valójában teljes egészében” – mondta Házon Kívülnek Tőkés Hunor a Transtelex újságírója.
Forrás: RTL.hu
VIDEÓ: A Házon kívül riportja az erdélyi Zaboláról

Forrás: RTL.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7118339599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása