He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ennek nem lesz jó vége: brutális tempóban zuhan a forint + Tovább ütik a forintot, megvolt a 394 is az euróval szemben

2024.02.28. 18:15 guma70

Ezzel szemben a lengyel fizetőeszköz szabályos szárnyalásba kezdett.

Szerda délután már 394 forintot is kértek egy euróért, derül ki a Portfolio cikkéből. Ez azt jelenti, hogy csak ezen a napon 0,8%-ot gyengült a magyar fizetőeszköz az euróval szemben.

Gyengült a forint az amerikai dollárral szemben is: délelőtt 362 forint 20 fillért kértek egy dollárért.

A magyar fizetőeszköz napok óta tartó zuhanásával szemben szabályosan szárnyal a lengyel zloty, mely történelmi csúcson van a forinttal szemben. A zloty erősödésének hátterében a lengyel EU-pénzekkel kapcsolatban hamarosan várható megállapodás állhat.

A Reutersnek egy meg nem nevezett budapesti befektető azt mondta, hogy szerinte a forint egy hónapon belül 395-ös szintre gyengül az euróval szemben, minden erősödés csak átmeneti lesz, az MNB felgyorsított kamatvágása gyengüléssel jár a forintra nézve.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hvg-hu-piramis-szeru-marketinghalozatot-uzemeltetett-az-uj-koztarsasagi-elnok/

Tovább ütik a forintot, megvolt a 394 is az euróval szemben

Tegnap a forint öthavi mélypontra esett az euróval szemben, miután az MNB Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal vágta az irányadó rátát. A gyengülés nem volt jelentős, ami vélhetően a kommunikációs körítésnek köszönhető: Virág Barnabás, a jegybank alelnöke a kamatdöntést követő háttérbeszélgetésen elmondta, hogy átmeneti jellegű gyorsításról van szó, a középtávú kamatpálya pedig nem változott. A gyengülés mindenesetre ezt követően szerdán is folytatódik.

https://www.portfolio.hu/deviza/20240228/tovabb-utik-a-forintot-megvolt-a-394-is-az-euroval-szemben-671687

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1918341785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.02.29. 11:28:13

Ez ugye amiatt van, mert a hülyegyerek matolcsy, meg a virágbaborult barnabi kitalálták, hogy nyisszantanak egy kurva nagyot a kamaton. Nem köllött vóna, de nekik alapvetően más az érdekük. A beáramló eu. pénz így többet számít (forintban). Tehát minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ez az ő (nem szentek) esetükben már azt jelenti, hogy szinte a mellényzsebükhöz van szögezve. Az idióták azt hallucinálják másrészt, hogy ettől majd élénkül a gazdaság, pedig gecire nem fog pusztán attól, hogy olcsó a hitel. Nincsen kereslet, basszátok meg, az meg azért nincs, mert a lakosságnak nincsen pénze. Ha esetleg mégis lenne, akkor pedig az infláció szabadulna el, mert a sok pénz inflációt gerjeszt. Röviden, befogták a tökeiteket a satuba, és rátok gyújtották a házikót. A borotva mindenesetre a közelben, bármikor kiherélhetitek magatokat. Jó mulatást a 0.00 gazdasághoz, ahova a 0.00 oktatás, és a 0.00 egészségügy vezetett.
süti beállítások módosítása