He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Köszönjük meg szépen!

2023.12.10. 04:00 guma70

Óriási lépésekkel haladunk a modern szolgáltatásokat nyújtó állam megvalósulása felé. Igaz ugyan, hogy az utak még kátyúsak, a közvilágítás tiborcos, egy csomó településen nincs háziorvos, gyerekorvos meg még annyira sincs, további – vagy ugyanazon – településeken nincs gyógyszertár, könyvtár, posta, akár még bolt sincs, ha úgy alakul, a magyartanár tartja a matematika órát (ha nem a konyhás), hónapokat kell várni egy szakorvosi vizsgálatra, műtétre, bármire, hivatalos ügyet intézni kész rémálom, de már azt sikerült megoldani, hogy gyorsabban és egyszerűbben vehessünk állampapírt. Az ügyfélkapun keresztül pikkpakk nyithatunk értékpapírszámlát, egyenesen a Magyar Államkincstárnál és semmi nem áll a boldogságunk útjába, befektethetjük a pénzünket ügyesen. Hát nem nagyon jó nekünk? De! Köszönjük meg szépen! (link kommentben)

December 11-től a Magyar Államkincstárnál (MÁK) a mostaninál gyorsabban és egyszerűbben lehet online értékpapírszámlát nyitni – mondta a pénzügyminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

    Varga Mihály közölte, a fejlesztés célja, hogy Magyarországon állampolgári alapon mindenkinek legyen lehetősége gyorsan, kedvezményesen, biztonságosan értékpapírszámlát nyitni a MÁK-nál. Az országban 5,8 millióan rendelkeznek ügyfélkapuval, őket hamarosan e-mailben értesítik az azonnali online értékpapírszámla-nyitás lehetőségéről.
    Kiemelte, a pénzpiacok egyik vezető elemévé vált a magyar állampapír, amely iránt a hazai lakosság erősen érdeklődik. Ennek köszönhető, hogy a múlt héten a lakosságnál tartott állampapírok értéke meghaladta a 10 ezer milliárd forintot.
    Bugár Csaba, a MÁK elnöke elmondta, december 11-én reggel 6 órától indul az új rendszer. Az elektronikus értékpapírszámla megnyitása továbbra is a magyarország.hu portálon keresztül lehetséges, ahol az ügyfélkapun át lehet a számlanyitást kezdeményezni. (MTI)

https://kolozsvaros.com/rovidek/koszonjuk-meg-szepen-2/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2518276427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása