He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Három év börtönt kapsz, ha bántod Magyarország szuverinitását

2023.11.21. 04:18 guma70

Három év börtönt kapsz, ha bántod Magyarország szuverinitásátFotó: MTI/Komka Péter

Az ún. szuverenitásvédelmi törvényt a héten kellett volna benyújtania a kormánypártnak, ez nem történt meg. A Fidesz most zajló kongresszusán a párt frakcióvezetője elárult egy elég súlyos részletet a még mindig be nem nyújtott jogszabálytervezetről.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta a párt mai kongresszusán, hogy

három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja a törvény azt, ha valaki külföldi érdek alapján, külföldi pénzt elfogadásával akarja befolyásolni a választásokat.

Sok múlik majd a pontos megszövegezésen, és borítékolható az újabb konfrontáció az Európai Bizottsággal. A törvény célja sokkal inkább az lehet, hogy a kormánnyal kritikus, a hatalomgyártól független szereplőket, civileket, ellenzéki pártokat megrendszabályozza, működésüket ellehetetlenítse.

https://forbes.hu/uzlet/fidesz-szuverenitas-borton/

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1418261921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma70 2023.11.21. 15:36:43

mennyi jár annak aki a határon belüli polgárokat bántja és elhallgatja azt pl, hogy mit kell még az unokáknak is fizetni azért, hogy ma a gyerek szegénység ugrás szerűen nővekszik minden évben és még az állami oktatást is elvették számtalan gyerektől, ahol maradt ott az iskola omlik a fejükre, stb...

s 2023.11.21. 19:27:22

Szerintem jól haladnak a srácok . . . putyin is pont így csinálja. Aztán hitler még le is fejeztette a vele egyet nem értőket, a kivégzés költségeit pedig kiszámlázta a családtagoknak. Úgy tűnik, a jogot végzett egytemistának megmaradtak a tanulmányai során elsajátított, az eredményes hatalomgyakorlásra vonatkozó módszerek. Sajnálatos azonban, hogy a történet végéről könnyelműen elfeledkezett. Az talán nem volt ennyire részletesen kifejtve, azonban metörtént, és mint az már szinte közhelyszámba megy, a történelem szokása, hogy ismétli önmagát. Merthogy ismétlés a tudás anyja, hogy egy másik szép magyar (nem dakota) szólással éljünk.

látjátok feleim szümtükkel 2023.11.25. 14:49:42

@s:

Egyetértek, szerintem is jól halad Magyarország, és a fidesz, de csak a fidesz haverok mennek előre, minden más hátra. Az istenadta nép, akié a hatalom, meg csak pislog, mint kisbéka a miskolci kocsonyában.,

telex.hu/belfold/2023/11/25/oktatas-felsooktatas-egyetem-hallgato-letszam-oktataspolitika

s 2023.11.25. 16:39:25

@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem nem csupán a tudásszomj csökkenése érhető tetten ebben a folyamatban. A felsőoktatás költségessé vált, az egyszerű népek nem túlzottan összetett gondolkozású gyermekei inkább kényszerülnek azonnal fizető állásokba menni, annak ellenére, hogy a lelkük őszintébb bugyraiban talán sejtik, hogy egész életükre kalkulálva biztosan rosszabbul fognak kijönni anyagilag. Nagyjából egy kisebb méretű lakás árát lehet elbukni (mai áron, teljes szolgálati időre vetítve) azon, ha az emberke nem tanul tovább. Tehát egyéni kár is keletkezik, a társadalmiról már nem is beszélve.
süti beállítások módosítása