He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Orbán szintet lépett – lapszemle

2023.09.01. 04:23 guma70

Guruló gyógyszerek dollárok

Persze, nem elmebaj, hanem nagyon is kiszámított aljasság azt állítani, hogy az amerikai adófizetők pénze került a magyar ellenzékhez.

A kijevi külügy maró gúnnyal szólt vissza a magyar miniszterelnöknek

Akármilyen „rangos szószólókat” alkalmaz az orosz vezetés, mindenképpen felelősségre vonják azokért a bűnökért, amelyeket az ukrán néppel szemben elkövettek.

Orosz nagykövetség: Nem nevezik fasisztának az ’56-os forradalmat a tankönyveik

Azt írták, hogy a tankönyv augusztus 8-án Moszkvában tartott bemutatóján kiderült, a helyi sajtóhoz a tankönyvnek „legalább tíz különböző” tervezete jutott el…

Mindeközben Magyarországon:

Hétvégenként a békéscsabai kórházból Gyulára kell átszállítani a beteg gyerekeket

Szeptember 1-jétől a békéscsabai részlegen hétvégén nem lesz gyermekgyógyászati fekvőbeteg-ellátás. Pénteken a betegeket – amennyiben egészségi állapotuk megengedi – 16 óráig hazaküldik. Ha erre nincs lehetőség, akkor átviszik őket Gyulára, és gyógyulásukig ott is maradnak.

DK: Egymillió magyarnak nincs közvetlen háziorvosa

A DK árnyékkormányának az a véleménye, hogy az egészségügyi alapellátás össze fog omlani, ha a háziorvosok, az alapellátásban dolgozó fogorvosok és a velük dolgozó szakasszisztensek munkáját nem becsülik meg jobban.

Lantos Csaba „elfelejtette”, mit ígért Palkovics László a napelemügyben

Nagy ügy… a választási ígéreteiket is hamar elfelejtették (szarkazmus). És nem, Brüsszel nem várja el a napelemes bruttó elszámolás bevezetését a már hálózatra kapcsolódott napelem-tulajdonosoknál, ez egy orbitális csúsztatás. A kérdésekre természetesen nem válaszolnak.

Ész nélkül elszórtak 400 millió forintot az üresen álló barcsi turisztikai központra, a polgármester inkább mélyen hallgat

Át kellett adni, hiszen Novák Katalinnak nem lehetett megmutatni egy még csak készülő projektet…

Százmilliókat költhet kommunikációra az Áder János-féle klímavédelmi alapítvány

Ismerős üzletember cégei nyerték el a megbízást.

Lázár János a MÁV-nak: Ne okoskodjanak, hanem csinálják azt, amire utasítottam őket

“A tendert Mészáros Lőrinc cége, az R-KORD Kft. nyerte el, és a tervek szerint a felújítás után 15 perccel csökkenhet a vonatok menetideje. A munkákat 2024 szeptemberéig kell befejezni, ám abban – az évekkel ezelőtt kiírt – közbeszerzésben a vasúti pálya felújítása egyáltalán nem szerepelt.”

Biri község jegyzője paradicsomkaróval vert el egy férfit, aki számonkérte, honnan van a luxusautója

Ezeket hívják erőből politizálásnak?

Navracsics elismerte, hogy „létezhet kormányzati diszkrimináció, de az nem rendszerszintű”

Még itt: Vannak eklatáns aggályok, de némi előrelépés tapasztalható Magyarországon

Politikai alapon osztott uniós pénzek, titkosszolgálati megfélemlítés – súlyos állítások az EP tényfeltáró bizottságának Magyarország-jelentésében

A jelentéstervezet szerint a delegáció konkrét információkat kapott az üzleti közösség képviselőitől a kormány versenyt torzító, diszkriminatív intézkedéseiről: a törvények önkényes, egyik napról a másikra történő módosításáról, a veszélyhelyzet ürügyén hozott indokolatlan intézkedésekről, köztük a tisztességtelen különadókról és díjakról, valamint a különféle megfélemlítési taktikákról, mint például a titkosrendőrség látogatásai a vállalatok irodáiban.

Még itt: “Nálunk elképzelhetetlen, hogy az igazságszolgáltatás használjuk politikai ellenfelekkel szemben”

Az EU egyik főképviselője négyszemközt tárgyalna Szijjártó Péterrel

… vagy esetleg az ukrán diplomácia vezetőjével, Dmitro Kulebával hatszemközt… A téma, hogy Magyarország járuljon hozzá újabb több tízmilliárd euró Ukrajnába juttatásához.

Hadházy Ákos posztja után furcsa dolgok történtek a pedagógusok álláskereső portálján

A portált a kormány 297 millió európai uniós pénzből rendelte meg. Július végén egy hétig nem volt elérhető, épp azt követően, hogy Hadházy Ákos arra hívta fel a figyelmet, hogy brutálisan megugrott a pedagógusokat kereső álláshirdetések száma. A tanár keresőszóra kattintva a megújult honlap mindössze 198 állást mutat, míg tavaly augusztusban a korábbi állásportál még 2258 tanári állást hozott fel.

Van még remény:

Meghekkelték az iskolaigazgatók a Belügyminisztérium mestertervét

Bár az igazgatók különböző részpontokat adtak a tanároknak egy-egy területre, a végére mindenkinek egységesen a maximálisan elérhető 100-hoz közeli pontszám jött ki. Ennek alapján márpedig nem lehet a az eredeti terveknek megfelelően felosztani és az elért pontszám alapján jutalmazni vagy büntetni a pedagógusokat.

 

Fotó: MTI
Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1318204705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása