He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Puzsér: Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot

2023.07.30. 07:28 guma70

Az iskolás gyerekek szüleinek jött meglepő üzenet arról, hogy vásároljanak állampapírt. Ez vajon egy kétségbeesett próbálkozás lehetett? Erről is szó volt a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

A KRÉTA-ban buzdítják a szülőket magyar állampapír vásárlására. A tanév vége előtt szűk két nappal kaptak a szokásostól eltérő értesítést a szülők az e-naplóban az Államadósság Kezelő Központtól – számolt be a Telex olvasói beszámoló alapján. Az üzenetben azt írják: „Tisztelt Szülők! Minden ballagást/tanévzárót nagy készülődés előz meg, hiszen szeretnénk maradandót ajándékozni gyermekeinknek. Erre kiváló megoldás lehet a MAGYAR ÁLLAMPAPÍR”. A felhívás szerint a ballagásra ajándékba kapott pénzt is érdemes állampapírba fektetni, amivel a szülők magukat és gyermeküket is meglephetik.

“Az 1000 éves magyar állam ezen a színvonalon árulja magát” - fűzte hozzá a történethez Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában. “Kvázi az államkötvényeken keresztül szálljunk be Orbán Viktor vállalkozásába”, tette hozzá.

“Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot, lenyúlta a magyar államot, lenyúlta a magyar nemzettudatot” - sorolta a publicista.

Ez az üzenet “egy kétségbeesett próbálkozás, hogy valahogy az államháztartáson tátongó gigantikus méretű lyukat azt valahogyan betömködjék” - mondta el Magyar Dávid a véleményét. Hozzátette, hogy neki elveszett minden bizalma, nem venne állampapírt.

"Mi vagyunk Orbán Viktor kockázati tartaléka" - fejtegette tovább Puzsér Róbert. "Ha nem tudnám, hogy ez a nemzeti oldal, azt gondolnám, hogy ezek gátlástalan, szélhámos gazemberek" - fogalmazott Puzsér.

A teljes adás itt meghallgatható:

https://spiritfm.hu/cikk/puzser-orban-viktor-lenyulta-magyarorszagot

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6918176119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2023.07.30. 11:55:10

Ezzel az erővel jegyezhetnénk békekölcsönt is!

s 2023.07.31. 00:21:45

Gondolták, tankönyvre már nem kell költeni, mert azok amúgy is kutyaszarok. A megmaradt pénzt pedig oda lehet adni a költségvetésnek.
Szerintem a Libri lenyúlása mögött is ez állhat. Könyvet nem kell vásárolni, vegyünk helyette állampapírt.
Én már korábban beszereztem Szókratész, Seneca, Francis Bacon, Bertrand Russell, Noam Chomsky, Immanuel Kant, stb . . . könyveit. Tehát a Libri szarakodás nem érint. Egyébként pedig ott az internet.
süti beállítások módosítása