He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A fideszes megmondóember letolvajozta Mészáros Lőrincet + a videó

2023.07.23. 17:10 guma70

Kép forrása: MTI

Pesty László fideszes megmondóember, dokumentumfilm-rendező, szokatlanul őszinte beszédet mondott az idei Tusványos rendezvényen.

A fórumon, amelyen többek között Bayer Zsolt publicistával vitatták meg a nyugati világ és különböző politikai személyiségek témáját, váratlanul arról beszélt, hogy a magyar konzervativizmus és jobboldaliság kárt szenvednek a lopásoktól, csalásoktól és zsarolásoktól – ami egyfajta „Lölő-jelenség” Magyarországon.

„az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ez ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon, a Lölő-klán, a Biden-klán, a kirakatban lopunk, csalunk, hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem mind a kettő.”

A videofelvételen látszik, hogy Pesty mellett ülők kissé meglepődtek, de senki sem reagált az állításra.

Később, amikor a riporter megkérdezte tőle, mire gondolt pontosan, azt mondta, hogy Joe Biden amerikai elnökről beszélt, és arra utalt, hogy az ő tevékenysége káros a Demokrata Pártnak. Azonban azt is hozzátette, hogy nem tudja pontosan, kikre vonatkozik a „Lölő” elnevezés Magyarországon, de úgy véli, hogy az bármilyen olyan jelenséget jelölhet, ami károsítja a magyar konzervativizmust.

Én sejtem, hogy kire gondolnak a magyar honfitársaim, amikor Lölőznek, bár tényleg nem tudom, hogy kit neveznek így, de…”

A riporter megjegyzi, Mészáros Lőrincet nevezik így. Pesty László azt feleli erre, hogy ő azt hitte, hogy Szíjj Lászlót. Az interjú a továbbiakban arról szól, lehet, hogy a Lölő-jelenségbe beleértendő Szíjj László is.

„Az a baj, hogy én egy csökkent értelmű medvebocs vagyok, összevissza beszél az ember, összetéveszti Szíjj Lászlót Micimackóval, vagy esetleg a Fülessel, mondtam, amit mondtam, aki érti, érti, aki meg nem érti … az érti.”

Pesty László hangsúlyozta, hogy már harmincöt éve támogatja a Fideszt és sosem fogja elárulni a pártot. Végül azt tanácsolta a fideszeseknek, akik esetleg meglepődtek az állításain, hogy fontolják meg a „érted haragszom, nem ellened” idézetet. A fideszes megmondóember harmincöt év után is gáznak érzi a Lölö-jelenséget.

További cikkeinkért kattints ide! Ha ebben a hőségben izgalmas és költségkímélő recepteket keresel, ide kattints!

https://ellenszel.hu/2023/07/23/a-fideszes-megmondoember/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr618176447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2023.07.24. 08:18:51

Kis szarháziak, kimondani sem meritek!
süti beállítások módosítása