He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Swan Edgar: Tényleg! Hol a pénz? + Inába szállt Orbán bátorsága? Nem sikerült megkérdezni Brüsszelben, hogy hová tűnt a pénz

2023.07.02. 04:18 guma

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Kivételesen önmagamnak is, kompenzálandó a tegnap reggelt, amit még mostanra sem sikerült teljes egészében kihevernem. Általában is vannak olyan dolgok, melyeket borzasztóan nehezen viselek. A listavezető ebben a kategóriában az, ha hülyének néznek, és ha egyértelműen, nyilvánvalóan és bármikor cáfolhatóan belehazudnak az arcomba. Na, ezt az ország többségi tulajdonosa meg is tette a magánhasználatú rádióján keresztül, amit utána hurcoltak Brüsszelbe, hogy a kinyomtatott kérdésekre spontán módon elszavalja az előregyártott válaszokat. Igazából persze nem kell ezen meglepődni, eddig is ez volt, lényegében 13 éve ez van, annyi ideje nem merik már engedni, hogy a saját eszétől megszólaljon, hogy a nem lakájmédia a közelébe férkőzzön (azért szokott egyébként nagy port kavaró interjúkat adni külföldi lapoknak, mert a hiúságát legyezgeti, hogy kérdezik, de azokat az újságírókat nem tudja kordában tartani senki, tehát időnként addig kérdeznek – provokálnak -, ameddig valami részigazságot ki nem tudnak piszkálni a betanult panelek tengeréből), hogy fejből akár csak a drágajó feleségét is felköszöntse. Szóval most sem az történt, hogy kiderült, valójában hol tart a mentális állapota, csak annyi van, hogy az összes hócipőm tele van Orbánnal, és megint elkapott a szekunder szégyenérzet névre hallgató kórság, pedig tényleg nem én tehetek arról, hogy ez még mindig nem a bíró kérdéseire válaszolgat.

Szóval fel van dicső utcai harcosunk háborodva, de erősen ám. És csak sorolja karikás szemekkel, szétharapott szájjal, hogy mert Brüsszel neki hazudott, mert becsapták és nélküle hoztak döntést, őt megkerülték, tehát magára nézve nem is tartja kötelezőnek, amúgy is ellopták a pénzét, elköltötték a pénzét, hol az ő pénze? Hát tényleg szokatlan lehet átélni azt, amit ő csinál ezzel a nyomorult országgal. Ahol 13 éve senki véleménye, akarata nem számít, ahol az ellenzék javaslatait úgy söpri le a kormány az asztalról, hogy közben vihogva csapkodja a térdét, amiért semmibe, de semmibe nem szólhat bele az országnak az a fele, amelyik nem ért egyet a csúti diktátorkezdeménnyel. Mindig arra hivatkoznak, hogy hát ez a többség akarata, kuss legyen, mert a demokrácia arról szól, hogy a többség uralkodik mindenki felett. Hát akkor legyen kuss most is, Brüsszelben is, mert ott valóban a többség akaratáról van szó, a sufnijogász bármennyire nehezen viseli, hogy ott nem ő uralkodik, de ott nem ő uralkodik. Szar az élet, kispajtás.

És hát hol a pénz, a pénz, a pénz? A fejhangú visítás lényegében folyamatos, ahogy az is, hogy Brüsszel odaadta az ukránoknak. Tényleg, kis túlsúlyos barátom, hol a pénz? Hol a picsában van az a rengeteg pénz, ami az elmúlt 13 évben az országba érkezett az Európai Uniótól? Tényszerűen hol vannak azok a milliárdok, melyek folyamatosan érkeztek akkor, amikor sem járvány, sem háború, sem infláció nem volt? Hol az a pénz, amit a magyarok 13 év alatt megtermeltek? Hol van a 3 000 milliárd magánnyugdíj? Hol a rezsicsökkentés hazugsága mögött beszedett plusz bevétel, amikor a piaci ár jóval alacsonyabb volt, mint amennyiért a kéményen csodálkozó kisember kapta az energiát? Hol vannak a befizetett adóink, a világbajnok áfától a nyugdíjjárulékokon át a mindenféle sarcokig? Hol van a pénz a Rogán Antal-féle letelepedési bizniszből? Hol van a felelőse a járvány alatti szabadrablásnak, és ha már itt tartunk, hol vannak a kibaszott lélegeztetőgépek? Látni akarom a saját szememmel, ha már fizettem érte! Háromszoros árat. Hol van a Nemzeti Bank nyeresége? Hol van az ország vagyona? A földek, vizek, erdők, épületek? Hol vannak a kötvényeladásokból befolyt pénzek? Hol vannak a felvett hitelek? Hogy lehet az, hogy miközben az ország felének már normális ételre sem telik, Hatvanpusztán olyan birodalom épül, amilyen még a királynak sem volt, már amikor még volt legális királya az országnak? Hol van a szakápolók, mentősök, pedagógusok, tűzoltók, könyvtárosok fizetésemelése? Hol van a tűzoltók biztosítása? Hol van mindaz az anyagi és erkölcsi közvagyon, amit ez a banda elrabolt, miközben az idióta híveik még tapsoltak is hozzá? Hol van, Viktor?

És ami sokkal fontosabb: hol a jövőnk? Hol vannak az álmaink a demokráciáról, szabadságról, jogállamról, egyenlőségről? Hol van az idősek múltja és hol van a középkorúak jelene, a fiatalok jövője? Hol van mindannyiunk jövője? Beépítettétek Hatvanpusztába? Odaadtátok Putyinnak, a kínaiaknak? Kellett az akkumulátorgyártáshoz? Hol vannak a jól felszerelt, a létező legjobb pedagógusokkal ékes óvodák és iskolák tömegei? Hol van a vidéki gyerekek reménye? Hol vannak a hatékonyan működő, ezért jól fizető iparágak? Kellett a pereputtynak? Hol vannak a méltó utolsó éveket biztosító idősotthonok, a világszínvonalú egyetemek, az Európában elvárható egészségügy? Hol van a fejlődés, a biztonság, a tervezhető jövő? Hol van a magyar polgárok széles tömege? Elmegyek falura, vakolatlan, félig omlásnak indult házakat látok a rozsdás kerítések mögött. Ócska ablakokat, szigeteletlen falakat és tetőket látok, fekete füstöt okádó kéményeket, szar utakat látok. Vásott ruhában kutyagoló, nyúzott arcú embereket látok, akik oly hiába reménykedtek abban, hogy a gyerekeiknek már jobb lesz, mert nem lett jobb, rosszabb lett, és már nincsen iskola sem, patika sem, orvos sem, bolt sem, bankautomata sem, nem hogy könyvtár, mozi, munkahely, falusi idill. És ugyanezek az emberek még csak nem is értik, hogy mi az összefüggés Hatvanpuszta és az ő életük között, nem fogják fel, hogy szisztematikusan kirabolták őket, hogy még csak választást sem hagytak nekik, még a döntést is kimarták a kezükből.

Nem kell Brüsszelbe járkálni, nem kell hörögni a mikrofonba, nem kell azon óbégatni, hogy kicsavarták az összes zsarolási lehetőséget a kezedből, hogy már leszarják a vétóidat, téged is leszarnak, már csak a tundrán lobogó tábortüzek mellett van helyed, Európában nincs. Haza kell jönni, és elmondani az elhülyített népednek az igazságot. Mindenről. Paksról, a jegybankról, a hitelekről, az állami vagyonról, az oktatásról, az egészségügyről, az oltásokról, a lélegeztetőgépekről, az inflációról, Hatvanpusztáról, a tűzoltók biztosításáról, a pedagógusok béremeléséről, arról, hogy hová lett a jövőnk, és arról, most pontosan milyen helyzetben vagyunk. Miattad és bűntársaid miatt. Brüsszelben már senki nem kíváncsi rád, kicsike harcos. Magyarországon egyre többen várják a válaszokat. Szóval pattanj fel szépen a luxusrepülőre, és életedben először viselkedj úgy, ahogy akkor viselkednél, ha becsületes ember, jó kormányfő és a következményeket vállalni képes politikus lennél. Csak egyszer, egyetlen egyszer a nyomorult életedben ne légy ócska, gyáva, hazug.

Na, miután jól felhúztam magam, veszem a kalapomat, de előtte teszek bele némi jeget. Jó ébredezést, szép napot, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, ahogy mindig szoktuk.

https://kolozsvaros.com/2023/07/01/tenyleg-hol-a-penz/

Inába szállt Orbán bátorsága? Nem sikerült megkérdezni Brüsszelben, hogy hová tűnt a pénz

Orbán Viktor ezúttal rendhagyó módon nem a közrádió stúdiójából, hanem a Brüsszelben zajló EU-csúcsról jelentkezett be. „Hol a magyarok pénze?" – tette fel a kérdést. A kérdésre Jakab Péter is reagált közösségi oldalán.

Az Európai Bizottságnak nagyon súlyos kérdésekre kell válaszolnia az Európai Tanács ülésén: választ kell adnia arra, hogy hova lett a pénz az uniós költségvetésből, és ki felelős azért, hogy 2,5-3 év elteltével lényegében pénzügyileg a csőd szélére sodorták az Európai Uniót

- mondta Orbán Viktor csütörtökön, az uniós csúcs előtt.

A csúcsot lezáró sajtóértekezleten a Népszava tudósítója megkérdezte Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, hogy Orbán Viktor érdeklődött-e nála arról, hová tűnt a pénz. 

Az Európai Bizottságnak nagyon súlyos kérdésekre kell válaszolnia az Európai Tanács ülésén: választ kell adnia arra, hogy hova lett a pénz az uniós költségvetésből, és ki felelős azért, hogy 2,5-3 év elteltével lényegében pénzügyileg a csőd szélére sodorták az Európai Unió

mondta Orbán Viktor csütörtökön, az uniós csúcs előtt.

A csúcsot lezáró sajtóértekezleten a Népszava tudósítója megkérdezte Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, hogy Orbán Viktor érdeklődött-e nála arról, hová tűnt a pénz.

Nem kérdezett meg, de ha megkérdezett volna, azt mondtam volna: mindannyian tanúi lehetünk annak, hogy az Európai Unió erős és virágzik. Átlátható a fékek és ellensúlyok rendszere, mint a számvevőszék, a parlament vagy a tanács, hogy csak hármat említsek közülük. Erre szükség van egy erős demokráciában. Ezért is támogatjuk határozottan a jogállamiság elvét, mindenekelőtt a korrupció elleni küzdelem érdekében. És annak biztosítása érdekében, hogy az Európai Unió minden intézményében egyértelmű legyen az elszámoltathatóság és az átláthatóság

- válaszolta az Európai Bizottság elnöke.

 

Forrás: Népszava

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9718157456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2023.07.02. 05:49:00

hol a pénzünk csutigeci? erről pofázzál, te szarházi tolvaj!

nepszava.us/bartus-laszlo-orban-hol-a-penz/

gazoló 2023.07.02. 17:29:32

@taga20:

az ilyen farovégződésekkel nincs dolgunk!

taga20 2023.07.02. 18:10:32

@gazoló: az a baj, hogy van belőlűk 2,5misi.

és a csutigeci és bandája ezekre a zombikra épít, és kúrja szét az országunkat.

én is sokszor úgy gondolom mostanában, hogy szóra sem érdemesek, de nem hagyhatjuk,hogy nyerjenek!

s 2023.07.03. 02:14:48

@taga20: Ők nyernek, vagy az ország veszít. Nem mindegy? A kettő ugyanaz. A sok idiótának vége lesz, ha bukik a mutatvány, mert orbán nem tud pénzt fosni nekik, amiből megélhetnének. A magáéból nyilván nem fog adni, a szavazóinak az éhhalál előtt két perccel csak kinyílik a csipája, de ha nem, az sem nagy kár. Így vagy úgy elfogy a szavazóbázis, akkor pedig szépen elmehet mindenki a picsába.

F1őr 2023.07.03. 12:24:03

@taga20: @gazoló: @s: Azért ezt az egy dolgot becsülöm bennetek, ahogy tartjátok egymásban a lelket. Nem zuhantok össze, nem lesztek depisek.

s 2023.07.03. 15:26:17

@F1őr: telex.hu/gazdasag/2023/07/03/az-mnb-gigantikus-vesztesege-jelentheti-magyarorszag-legnagyobb-finanszirozasi-kerdeset-nemcsak-az-iden-de-utana-is

Ideje lenne neked is arccal a hidegvizes lavórba borulnod. A rekedt hangú geci (surányi), aki a manyup felélését javasolta orbánnak, mostanában kezd rájönni, hogy nem lehet mindig a jövőt felzabálni. Egyébként sem, de Magyarország esetében kifejezetten nem, mert ennek az országnak nincsen jövője. Ilyen kormányzás, és főként a többszöri "holnap majd csak jobb lesz valahogyan" hozzáállás mellett nincsen jövő. Mondhatnám úgy is, hogy a jövő már elmúlt. Nektek hugyoztak.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.05. 09:21:17

@F1őr:

Valami ilyesmibe bízott Hitler, Csauszeszku, Putyin és sokan mások is, de látod mindig megoldja az idő a dolgokat, és buknak. Nehogy azt gondold, ti örökké éltek, és örökké a hatalombóól ugathattok, mint a rossz kutya, amelyik csak a kerítésen belül bátor.
Jól látod, igazad van, mi nem leszük depisek attól, hogy mi lesz velünk, ha kirúgja kenyéradó gazdátok alólatok a sámlit. A mienket ugyan is nem tudja, mert a mi sámlink az a tudás, ami a mi fejünkben van. Gazdátok meg gondoskodott arról, hogy a tietekbe ne sok jusson, mert akkor egyenlőnek éreznétek magatokat vele, és az neki nem lenne jó.

F1őr 2023.07.05. 11:52:12

@látjátok feleim szümtükkel: Jelzem mindannyian egy sámlin állunk. Ha szar lesz, mindenkinek szar lesz és a tudásnak vélt tudálékoskodással nem fogsz sokra menni.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.05. 21:07:37

@F1őr:

De nagyot sem fogok esni arról a közös sámliról, mint ti.

F1őr 2023.07.06. 11:47:45

@látjátok feleim szümtükkel: Élethelyzettől függ ki mekkorát esik.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.06. 13:29:53

@F1őr:

Látom neked elég jól megy a "tudás". Csak vigyázz, nehogy nagyon megüsd magad. Én a tudálékosságommal sem fogom, magam megütni, és azok sem, akik idejárnak, mert önjárók, és nem gyeplőn rángatják őket.

De azért hogy még okosabb legyél, nézd ezt meg: www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cRWtKbrYBkY

F1őr 2023.07.08. 20:37:25

@látjátok feleim szümtükkel: Ti majd akkor ütitek meg magatokat igazán, ha netán a moslék kerülne hatalomra. Mert ti nem számítotok arra mi fog következni, ellentétben velünk.

taga20 2023.07.08. 20:51:37

@F1őr: efegyőr, 13 éve a moslék van hatalmon!

a szánalmas, nímand gazdád!:)))

www.youtube.com/watch?v=Hu_F9g1994s&pp=ygUPaGFkaMOhenkgb3Jiw6Fu

taga20 2023.07.09. 00:19:15

@gazoló: mi van veled niggertezsvérem, zenét szoktál?:)))

www.youtube.com/watch?v=X8zMmgLrgTo

vagy ez:

www.youtube.com/watch?v=kL09wRp9pwg

u.i. : a piám is elfogyott, de nem tudok aludni;)

taga20 2023.07.09. 10:48:32

@látjátok feleim szümtükkel:

ezt miből számoltad ki? matematikus maga?:)))

egyébként, zenét szoktál két madárfütty között? nesze egy;):

www.youtube.com/watch?v=8TfTHxqxnx4

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.09. 14:09:07

@taga20:

Összeadni megtanultam. Az első évedhez mindig hozzá kell adni még egyet, oszt öreg szem lesz belőeld.;D

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.09. 14:13:36

Két madárfütty közt Taga ilyen jó zenét hallgat? Nahát!

taga20 2023.07.09. 14:20:16

@látjátok feleim szümtükkel:

talán vénülök?!

persze nem annyira, mint te:)))

ja és zene:

www.youtube.com/watch?v=Q_2JDXfGFcE

BiG74 Bodri 2023.07.09. 15:04:38

@F1őr:
Tudod mit, legyen Ukrajnában inkább, mint egy olyan országban ahol az EU, meg a NATO a kurmánytámogatóknak szitokszó. Ahol a többség oda szarik ahonnan enne is, és akik számára egy szarházi putyin az etalon. Ahol a szaros milliók ünneplik, hogy az országban tízezer kiemelt káder diák kaphat csak színvonalas oktatást, ahol basszus, százmilliós uniós támogatásokat lehet kiszórni perpetuum mobilére, erdő nélküli lombkoronasétányra, fény nélküli közvilágításra, fúrás nélküli geotermikus energiára. Milliárdokat a háború párti ellenzékre, meg a migránsokra, meg valami hihetetlenül giccses országimázsra.
Ukrajnában? Nocsak, és hol vannak az eddigi ezermilliárdok? Tán orbanescu mégis támogatja az ukránokat és odaadta fű alatt nekik?

F1őr 2023.07.15. 20:36:44

@taga20: Szarházimákos a félrecsúszott szemüvegével, már így ránézésre is minimum a gyogyóba való.

F1őr 2023.07.15. 20:48:06

@BiG74 Bodri: Százmilliós uniós támogatás? Hol van? Csak nem Ukrajnában? Az előző pénzek meg elmentek gazdaságfejlesztés, családtámogatás, honvédségfejlesztésre, önkormányzatokhoz, stb... minden olyanra amit feri bátyjátok elkúrt.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.15. 21:21:36

@F1őr:

Miután a nagy úniós pénzek nem Feri bátyákok ideje alatt érkezett az országnak, és nem a haveroknak. Gondolom neked sem jutott. Közben kicsi jányom vejestől saját lábra állt, a saját fociakadémiáról nem is beszélve. Ja, ott taó is van nem is kevés. Feribátyátok pedig nem osztogatta a taót, mint Viktátorovics nertárs.

jaegtoer 2023.07.16. 08:32:57

@s: nos, surányi sosem tartozott az éles pengék közé. ő volt az is, aki az aranytartalék egy jelentős részét átváltotta dollára, és egy éven belül a dollár nmélyrepülésével el is olvadt a vagyon. Már amit nem költöttek el addig, a maradék meg a legalább a negyedével kevesebbet ért. Itt mindig az idióták fújják a passzátszelet.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.16. 10:51:37

Viktor ül az időgépben, és nem tudja eldönteni, hogy most vissza a múltba, vagy előre a jövőbe.
Sajnos nagyon sokan ülnek mellette, de akik nem ülnek ott, azok sem tudják mit akarnak, csak azt, hogy dolozni nem...inkább bérommentelnek.

látjátok feleim szümtükkel 2023.07.17. 09:08:21

@taga20:

Haver nem ismered az iróniát?
Pedig a fidesz taníjja régóta. Ha valami hiba van a gépezetükbe, akkor mindig a libsibolsikomcsi, a Soros, vagy Brüsszel, de esetenként a Gyurcsány azért a hibás. A "retardált ( nem jég ) meg be is veszi.

Egyebekben meg kéretik belegondolni, hogy te is nemsokára retardált leszel. Ha megéred, és nem ver agyon ( agyhelyen )) valaki addig ).;Đ

Azért annyi a javadra szolgál, hogy sokan már nem tudják ki volt Matolcsy régen, és ki volt Surányi. Erről jég nem tehet.

gazoló 2023.07.17. 18:32:00

@taga20:

édestestvérem!
nem érdemes felkúrni magadat semmiben ami ebben a velejéig romlott és pusztulatra érett országban történik!
persze "élnek még itt csecsszopók" ártatlanul,mint ahogy a zoroszoknál is :-)

"oh,those russians"

youtu.be/QJUs6gRf-Ao

BiG74 Bodri 2023.07.20. 07:35:03

@F1őr:
Hülye vagy te bátyó, csak hát ezt tüör előtt kellene mondogatnod.
-Százmillió euró? Kiscsillag az új magyar dzsentri rétegnél!
Honnan tudni? Onnan hülyegyerek, hogy amint nem jön több pénz, nekünk szorítanak meg, nem maguknak. Amikor szar a helyzet azonnal kiderül, hogy miattunk nincs pénz, nem a feneketlen orbánisták vagyonai miatt. Onnan, hogy amikor az arányokról tanulhattál volna az iskolában, az orrodból vadásztad a fikát, így nem jön le, hogy Feri bátyám - nyugtatná már az ég- csak saját büdzsét lophatott, osztogathatott. A te nagy Viktorod nagy bugyelárishoz jutott közel, és ebből sem sikerült államférfihoz méltó tetteket létrehoznia, csak a testvéries osztozkodást:
kettőt nekem egyet neked, kussban vagy?, ötöt nekem egyet neked, most is megválasztasz? húszat nekem egyet neked, jé te tényleg elhiszed, hogy békepárti vagyok? akkor add csak vissza az egyet is!
Ukrajna pedig kurva jó példa az aljas pénzsóvárságotokra! Minden eurót, mely az uniótól oda megy gúvadó szemekkel kísértek, ott megy az ingyen pénz amiből nekem kéne jól élnem, basszák meg az ukránok, dögöljenek meg! Nekem asz jár tezstvír! Igaz-e Sárközi ?

s 2023.07.20. 18:46:35

@F1őr: "gazdaságfejlesztés, családtámogatás"
Jót nevettem. Rosseb se gondolta volna, hogy negatív pénzmennyiséget is lehet utalni, de ezek szerint lehet. Miért is ne lehetne? A negatív szám is szám, elfér az ott egy számlán.

s 2023.07.20. 19:07:36

@taga20: Focibuzi miniszterelnöknek ezt a faszt beszopni szopás. Mert azt nyilván leszarja, hogy sem gazdaság, sem oktatás, sem egészségügy, sem életszinvonal, sem lófasz nincs. Csak foci legyen. És hát most az sincsen, baszod orbán. Tehát elmehetsz te a buzi kurva rohadt anyádba, mert még a buzulásod tárgya is egy halom fos.

taga20 2023.07.20. 19:17:16

@s: én aszt nem értem, hogy a csutigeci és bandája, 13 ilyen év után, még mi a faszomat keres itt?

uploads.disquscdn.com/images/15756df19dbe65098236a94670da32eebab8d10fcf50dd5a9fb9cb162582a56d.jpg

s 2023.07.21. 17:27:13

@taga20: Amit eddig is. Pénzt. A sok fideszszopancs kifizeti, az a probléma, hogy mi, normális emberek is, és van, aki közben kurva jól jár. Ennek egy akkora balhé vethet csak véget, aminél a hülyemagyarja is rádöbben, hogy ezt orbánék baszták el. A gyurcsótányt a mai szarhegy harmadáért küldték el a picsába. Nem tudom, most mire várnak még, de ezek szerint jó az a fosóceán, amiben lubickolunk. Majd ha már nem lesz jó, biztos szólnak. Kivárom. Időm végül is van.

gazoló 2023.07.21. 18:32:15

@taga20:

édestesso..ne izgasd fel magad se nerencvároson,se müllerpetiden,se péterfyborikádon..

Pankotai Lili a lényeg!

taga20 2023.07.21. 20:37:38

@gazoló: küszöbtezsvérem, kedves tőled, hogy így aggódsz értem;)

lili, talán olyan, mint zsándárk, csak neki annyival volt egyszerűbb a helyzete, hogy nem a csutigeciördög volt az ellenfele.

ja és zene!:

www.youtube.com/watch?v=MR4pkjMJxec&pp=ygUaZ3VucyBuIHJvc2VzIGJ1ZGFwZXN0IDIwMjM%3D

gazoló 2023.07.21. 21:01:21

@taga20:

csaxóltam hoty egyte több szerelmed szopja véresre és legitimálná a csutigeci faszát!

vagy mi vagyunk tévedésben édestestvérem?

akkor nagyon pokolravaló egy nemzzety vogymunk..de mindegy is..inkább zenéjjünk

gazoló 2023.07.21. 21:04:35

@taga20:

időmérőre már kiverted? ))

taga20 2023.07.21. 21:53:49

@gazoló: aki odamegy, az egy fasz!

bori egy fasz. ez nem kérdés!

azé van, akiben még nem csalódtam;)

kevesek egyike:

www.youtube.com/watch?v=joNl5U545N0

taga20 2023.07.21. 22:02:47

@gazoló: nigger, azé vannak olyan sportágak, ahol meg is halhatsz;)

jó, nem a felcsúti gyepen!

static.keptelenseg.hu/p/5afc84f00a1587d6fde886158ab00eff.mp4

gazoló 2023.07.21. 22:07:27

@taga20:
DDD

posványoson vagy? ))

taga20 2023.07.21. 22:18:00

@gazoló: és még egy tezsvérem!

nem kéne összefutnunk, augusztusban a kőrózsában végre?:)))

ja és zene!:

www.youtube.com/watch?v=lxdPHhOQA3I&pp=ygUVc2VsZiBlc3RlZW0gb2Zmc3ByaW5n

taga20 2023.07.21. 22:36:46

@gazoló: hallod bakker, én szerintem jobban ismerem erdélyt, mint a fityeszesmaffia legtöbb tagja!

én voltam a parajdi sóbánya legalján, vagy ettem áginéni puszulykáját felsősófalván:))

és még mesélhetnék, és ledöbenétek! de nem fogok:))))

gazoló 2023.07.21. 23:29:45

@taga20:
mindig csak tervezzük,de guma,jég és haba nélkül nem megyek ))

gazoló 2023.07.21. 23:31:19

@taga20:

na és persze szümtü a bolhásrodi és jöttemeszter is jól ..jönne))

gazoló 2023.07.21. 23:32:48

@taga20:

vagy elmegyünk ketten..de semmi buzulás ))

taga20 2023.07.21. 23:36:39

@gazoló: haver, sokuk a halál szélén inog.

gondolod, majd eljönnek velünk kemencére?

ja és zene:

www.youtube.com/watch?v=xOzgft37uGY&pp=ygUTaGFsw6FsdMOhbmMgYmFsbGFkYQ%3D%3D

taga20 2023.07.21. 23:38:48

@gazoló: addig tegyük, míg tehetjük!

mesélj, mikor érsz rá?

na nem úgy:)))
süti beállítások módosítása