He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A magyar külügy zavarodottan keresi a felelőst – lapszemle

2023.06.02. 04:10 guma

Egyáltalán nem ítélték el a szerbeket

Szijjártó – hasonlóan Moszkvához – az EU-ban találta meg a felelőst…

Bársony András: van miért aggódnunk a Koszovóban történtek miatt

A koszovói függetlenség kikiáltása, valamint a nemzetközi elismerése előtt itt egy igen véres háború zajlott, és van esély arra, hogy ez a konfliktus újra kezdődjön ezen a szinten.

Rogán államtitkára Ukrajna NATO-tagságát támogató egyeztetésen vett részt

Érdekes kettősségnek lehetünk ismét szemtanúi a magyar kormány háborús politikájával kapcsolatban…

A svéd elnökség nem lát okot a magyar EU-elnökség késleltetésére

A magyar EU-elnökség esetleges elhalasztásának ügye nem volt napirenden, még informálisan sem került szóba a keddi tanácsülésen, amelyen a 7. cikk szerinti eljárás keretében meghallgatták Magyarországot és Lengyelországot.

A kormány a státusztörvénnyel pénzt spórol, és egy kasztrendszerű országot hoz létre

Egy rossz rendszerben csak ilyen jogi szörnyszülötteket lehet a világra hozni. A szabályozás lényege, hogy megfélemlítse a tanárokat és megdrágítsa a számukra a sztrájkot és a pályaelhagyást.

“Szörnyű beszédeket hallottam fideszesektől”

“Isten által kiválasztott nemzetről és arról hallottam beszédeket, hogy mindenki a magyarokat bántja, történelmi igazságtalanság érte őket.”

Demokráciából kaszárnyakapitalizmus

“Példának okáért, Albániában volt vezető tisztviselőket börtönöznek be korrupcióért, ezzel szemben Magyarországon a végrehajtói maffia elleni per egy szűk körre koncentráló kirakatper. A Rogán felé vezető szálak tabusítva vannak, a legfontosabb szereplők a közhatalom védelmét élvezik.”

A Várban virrasztó diákaktivisták felköszöntötték Orbán Viktort

Ajándékot is vittek: egy koszorús munkavédelmi sisakot, hogy „a Karmelitába érkezők biztonságban legyenek az építési területen”.

Orbán Sára tanácsadó cége 13,5 milliós nyereséggel zárta 2022-t

Szokira-Orbán Sára még 2021 decemberében hozta létre saját vállalkozását Art Relatad Solutions Kft. néven, melynek főtevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás.

Brutális veszteséget hozott össze Mészáros Lőrinc ex-vejének cége

A K-Monitor vette észre, hogy közzétette 2022-es évre vonatkozó beszámolóját a Homlok Építőipari Zrt., amely az elmúlt években néhány állami tenderen is sikeresen indult.

Borkai Zsolt visszatért – a győri fideszesek őszinte sajnálatára

Borkait választotta ugyanis elnökének a Győri Atlétika Club, ami után a város fideszes alpolgármesterei puccsról beszélnek.

Az állam tudni akarja még a védőnők családtagjainak személyes adatait is

Egy hónap múlva, július 1-től átveszi az állam a védőnői ellátást az önkormányzatoktól, az átállás előkészítése azonban kérdéseket vet fel.

Sunnyogva érkezhet a következő akkumulátorgyár Magyarországra

Egy cégbejegyzés alapján arra lehet következtetni, hogy egy kínai akkumulátorbeszállítónak nagy tervei vannak Magyarországon.

Semjén Zsolt szerint szisztematikus karaktergyilkossággal próbálják lejáratni Böjte Csabát

“…azt a Böjte Csaba atyát, aki eddig több mint 6000 gyermek életét segítette és évtizedek óta áldozatos munkát végez az erdélyi elárvult gyerekek felkarolása, társadalmi integrációja és magyar identitásuk megőrzése érdekében.”

Nem maradhat az ifjúsági irodalom kategóriában egy magyar szerző műve

A kiadó arról tájékoztatta, hogy levelet kapott a Libritől, melyben az szerepelt, hogy három könyve, így a Tükörlelkek-sorozat tagjai, valamint az Interferencia a továbbiakban 18 éven aluliak számára nem terjeszthetőek.

Lécci, ne balhézzatok!

Minden szurkolót arra kér a rendőrség, hogy ne balhézzanak az Európa-Liga-döntőn.

 

A fotó illusztráció/Szijjártó Péter FB

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5618136450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása