He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kötöttfogás 228. – Extra: elfoglaljuk Szlovákiát, ha Putyin győz? + Litkai Gergely: Orbán Viktor nagyon tehetséges államférfi, tréfált a humorista – Kultúrtáj podcast

2023.02.23. 04:30 guma

Miért viselkedik Orbán Viktor úgy, ahogy? Mi történt Budapest utcáin, ahol viperával támadtak emberekre, mert azt hitték a Kitörés Napjára mennek? Mi zajlik a honvédségnél, ahol a tábornokokat menesztik és közben toborzásba kezdtek? Nézze meg, mit gondoltak ezekről vendégeink! Pörzse Sándor műsorvezetése mellett beszélgetett Csintalan Sándor, Dévényi István, Konok Péter és Kukorelly Endre beszélgetett erről a Kötöttfogás Extra felvételén nézők előtt a Hatszín Teátrumban! Kezdés este 8kor!

– Gyors leépüléshez vezet, ha az állam nem támogatja a kultúrát – mondta a Kultúrtáj podcast műsorában Litkai Gergely humorista, forgatókönyvíró, a Dumaszínház alapítója.

– Ahhoz, hogy jól működjön az ország, sikeresen kell alkalmazkodnunk új helyzetekhez, nyitottabbnak, befogadóbbnak kell lennünk, amit a kultúra és az oktatás segítségével tanulhatunk meg, de ha nem marad semmi, ahonnan elsajátíthatnánk ezeket a magatartásformákat, akkor ezért később nagy árat fizetünk majd – mondta. Az interjúból kiderül még:

• Miért jó, hogy nem kap egy fillér állami támogatást sem a Dumaszínház?

• Hol van a megerősödött magyar középosztály, és ha létezik, miért nem jár színházba?

• Mit kezdhetnek a humoristák a háború tragédiájával?

• Miért csodálkoznak az oroszok, hogy a magyar kormány ennyire szereti őket?

• Miért akarja elvenni a kedvünket a lázongástól a MÁV és a Magyar Posta?

• Hogyan lettünk Európa legkorruptabb országa, és miért szégyellje ezért magát Soros György?

A műsor második blokkjában, az Utóhangban pedig Lukács Csabával, a Magyar Hang lapigazgatójával beszélgetett Ficsor Benedek és Wekerle Szabolcs. Kollégánk most érkezett haza Görögországból, az Európa kulturális fővárosa program ottani megnyitójáról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2818055930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása