He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Büntetlenül harcolhatnak Ukrajnában az oroszok ellen a csehek

2022.03.05. 11:45 guma

Csehországban törvény tiltja a külföldi hadseregekben történő szolgálatot, de az államfő és a kormányfő  kegyelmet adnak majd.

Szólj hozzá!

Jászberényi Sándor jelenti Kijevből: „A szoptató anyáknak elmegy a teje”

2022.03.05. 07:15 guma

Ukrajna legnagyobb gyermekkórházában járt Jászberényi Sándor, a 24.hu-t Kijevből tudósító író, újságíró, valamint fotós kollégája, Hölvényi Kristóf. Megrázó beszámoló arról az óvóhelyről, ahol az anyák már mind elsírták a könnyeiket.

Szólj hozzá!

FRIDERIKUSZ MOST: POPPER PÉTER A HÉTKÖZNAPI FASIZMUSRÓL, 2007.

2022.03.05. 06:35 guma

2 komment

Az ukrán himnusz hangjaira sikálták le az ukrán nemzeti színeket a debreceni orosz konzulátus előtti padkáról

2022.03.05. 06:15 guma

Érdekes közjáték zajlott le a debreceni orosz konzulátus előtt a Debreciner tudósítása szerint. A rendőrségen előre bejelentett demonstrációt tartott március 4-én a debreceni ukrán nemzetiségi önkormányzat a városban található orosz főkonzulátus Arany János utcai épülete előtt. A tüntetésen beszédek…

1 komment

Nézze meg Zelenszkij beszédét magyar felirattal!

2022.03.05. 05:30 guma

„Túléltük az éjszakát, ami megállította volna a történelem menetét” címmel írtunk korábban Zelenszkij beszédéről, amit a zaporizzsjai atomerőmű orosz fegyveres ostroma és átvétele után mondott. Azóta feliratot is készítettünk a beszédhez, nézze meg magyar felirattal az egészet az alábbi videón:

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása