He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A NAV adatai szerint nem volt tömeges kata-csalás – lapszemle

2022.11.04. 18:15 guma70

Fideszes politikusok részben az évek során elmaradt befizetésekkel érveltek az adónem megszüntetésekor

Bánki Erik, a Gazdasági Bizottság elnöke például azt mondta, a katás bújtatott foglalkoztatás éves szinten 250-300 milliárd forint kiesés okozott a költségvetésnek. Nem világos, mire alapozta ezeket a számokat.

Fotó innen

A NAV elnöke kormánybiztosként felügyeli a területet, ahol mostohatestvére-üzlettársa kirobbanthatatlan szereplő

A cég esetleges mulasztásai, hibái és az állami apparátusban fennálló kockázatos nélkülözhetetlensége önmagában kérdéseket vet fel, de mindezt még érdekesebbé teszik a tulajdoni viszonyok.

Közel havi 1 millióért bérel irodát az Országgyűlés Hivatala a fideszes képviselőnek

Szatmáry Kristóf irodabérlete a XVI. kerületben 847 ezer forintba kerül. Harmadáron kétszer nagyobbat is bérelhetne a környéken. A fideszes képviselő annyira közelről ismeri a bérbeadót, hogy a szakácskönyvében is helyet kapott.

Brutális összeget kap egy évre Habony Árpád exneje Rogán Antaléktól

764 millió.

Schmidt Mária alapítványa 2,2 milliárd forint közpénzből újíthat fel két budai villát, amiket ajándékba kapott az államtól

Van az a pénz, amiért Németország nem létezik…

Schadl György letartóztatása után hónapokig nem indítottak ellenőrzéseket a végrehajtókkal szemben

Az RTL közérdekű adatigénylésére, hogy miért nem indult vizsgálat akár a nyomozásban érintettek, akár más végrehajtók ellen – hiszen a botrány rendszerszintű kérdéseket vetett fel –, a kar azt közölte: ez a kérdés álláspontjuk szerint nem közérdekű adat vagy közérdekből nyilvános adat megismerésére irányul, „ebből következően a kérdésére nem tudunk válaszolni”.

Nem érdekelte a kormányt, hogy van-e személyzet 17 ezer lélegeztetőgépre

Egy bírósági tárgyaláson derült ki, hogy a kabinet nem kért adatokat a regiszterből. A háromszázmilliárd forintos lélegeztetőgép-beszerzésről kiderült: túlárazottak voltak az eszközök.

Dabóczi Kálmán lesz a korrupcióellenes hatóság egyik alelnöke, akit még Tarlós rúgott ki a bedőlt e-jegyrendszer miatt

Biró Ferenc 129 pontot, Holbusz Tímea 112 pontot, dr. Dabóczi Kálmán 102 pontot kapott. Novák Katalin pénteken nevezi ki az Integritás Hatóság új vezetőit.

Nem véletlen a bírók elleni támadás, egyiküknek akkor esett neki a fideszes média, amikor jelentkezett az Integritás Hatóság elnökének

Támadást intézett a kormánymédia az Integritás Hatóság elnöki pozíciójára pályázó Matusik Tamás bíró ellen, miután találkozott David Pressmann amerikai nagykövettel. Matusik elnöki és elnökhelyettesi posztra is pályázott, végül 95 pontot kapott, és kimaradt a testületből.

Novák Katalin tájékoztatást kért a Magyar Honvédség parancsnokától

Most olvassuk el még egyszer…

Nagyon nagy a baj, ha titkolni kell valamit Szalay-Bobrovniczky hat napos törökországi útjával kapcsolatban

Semmi információ nincs arról, hogy mi volt a program, hogy Ankarában kivel találkozott, hogy tárgyalt-e a honvédelmi miniszterrel vagy más állam- és kormányvezetőkkel, illetve, hogy találkozott-e a vezérkarral. Szekeres Imre emlékeztetett arra, hogy

„Szalay-Bobrovniczkynek voltak és talán még most is vannak hadiipari részesedései. Az pedig elfogadhatatlan lenne, ha ezekkel kapcsolatos tárgyalásokat folytatott volna ez alatt a hat nap alatt Törökországban”.

Megszólalt a budapesti amerikai nagykövetség

“Az amerikai kormánytisztviselőkkel folytatott párbeszédbe való beavatkozás nem segíti elő az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokat.”

Átengedte az Alkotmánybíróság az EU-békítő törvényt, amit maga az Országgyűlés támadott meg

Nem Alaptörvény-ellenes, ha állampolgárok is fellépnek korrupciós ügyek gyanúja esetén.

Bocsánatot kér Huth Gergely és a PestiSrácok Georg Spöttle videója miatt

Tudod, hogy nincs bocsánat…

Több szállal kötődik a Megafonhoz a Zelenszkijt ügynököző mémoldal

Az oldal mémekbe csomagolt kormánypárti és gyakran hamis, félrevezető, megalapozatlan információkat terjesztő üzeneteivel naponta több ezer embert érnek el.

Orbán Viktor egy évtized kemény és kitartó munkájával megrajzolta a magyarok ellen fenekedő főgonosz profilját

Direkt éjszakára teszik az EU-csúcsot…

A Momentum megtalálta a budapesti kínai rendőrség összekötő tisztjét

Bár a Belügyminisztérium korábban azt állította, hogy nincs tudomásuk Magyarországon működő kínai rendőrőrsről, Tompos Mártonék kiderítették, hogy Wang Deqing két titulussal is szerepel a kínai médiában: mint a Magyar-Kínai Rendőri Egyesület ügyvezető elnöke, illetve mint Magyar-Kínai Rendőrségi Összekötő tisztje a magyar Belügyminisztériumnál.

Halottá nyilvánította az ukránok által elsüllyesztett Moszkva cirkáló 17 tengerészét a szevasztopoli bíróság

Az oroszok az első napokban még azt állították, hogy mindenkit sikerült kimenteni, aztán egyre homályosabban fogalmaztak…

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1017970446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.05. 09:52:00

Bánki Erik az igazmondó miniszterelnök hűséges bojtára. Vagy szajkója?
süti beállítások módosítása