He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A Momentumnak sikerült kiperelnie a lélegeztetőgép-mutyi titkos részleteit

2022.10.15. 04:45 guma70

Mivel a túlárazott lélegeztetőgépekhez csak kínai használati utasítás volt egy fideszes strómancég kivételével senki sem vállalta azok üzembe helyezését. Erről és a későbbi hibákról hivatalból jegyzőkönyveket készítettek, de ezeket egészen a mai napig titkolta a Külügyminisztérium.

Orbánék a járványt is csak lopásra használták fel. Hiába tapsoltak el 300 milliárd forinot feleslegesen sok lélegeztetőgépre, azok ócskának és használhatlannak bizonyultak. Egy részük egy kőbányai kórház pincéjében porosodott, a többit pedig havi 90 millió forintunkból tárolta egy NER-közeli cég.

Online videóban jelentkezett be Tompos Márton, a Momentum szóvivője és parlamenti képviselője, azzal kapcsolatban, hogy

a Momentum jogi csapatának segítségével pert nyert a Külüggyel szemben a Covid alatt beszerzett lélegeztetőgépek üzembehelyezésének jegyzőkönyveivel kapcsolatban.

Másodfokon is azok kiadására kötelezték a fideszes minisztériumot. Ezt a bírósági ítélet kézhezvételét követő tizenöt (legvégső esetben negyvenöt) napjuk van megtenni.

A kormány járványkezelésével kapcsolatban rengeteg hír és beszámoló jelent meg, hogy a beszerzett lélegeztetőgépek leírása csak kínaiul volt elérhető, a gépek füstöltek, nem működtek, használhatatlanok voltak.

– mondta bejelentkezésében Tompos. 

Hozzátette: mivel az üzembehelyezési szerződések olyanok voltak, hogy jegyzőkönyveket kellett készíteni, ezért mi kértük a Külügyet, hogy ezeket a jegyzőkönyveket küldje el, hogy kiderüljön mik is pontosan a hibái ezeknek a lélegeztetőgépeknek.”

A Momentum képviselője már korábban is sokat foglalkozott a járvány alatt beszerzett orvosi eszközökkel és már akkor is arra hívta fel a figyelmet, hogy áron felül, egy maláj szélhámostól és silány minőségű lélegeztetőgépeket szerzett be a Külügyminisztérium.

 

 

„Már másfél-két éve űzöm a Külügyet, most nagyon közel járunk ahhoz, hogy végre tisztán lássanak a magyarok a lélegeztetőgép-mutyival kapcsolatban!”

– zárta bejelentkezését a Momentum szóvivője, aki arra is ígéretet tett, hogy amint friss információval tud szolgálni a Külügy csalásaival kapcsolatban azonnal jelentkezik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3717948398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása