He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A szemed színe árulkodik a személyiségedről: ezt árulja el rólad :)

2022.10.11. 06:35 guma70

Fotó: Getty Images

A tiéd milyen színű?

Fekete szem

Nagyon kevés a fekete szemű ember a világon, éppen ezért igen különlegesek is. Megbízhatóak, hűségesek, és nagyon szeretnek dolgozni. Mindig előre megterveznek mindent, és szenvedélyesen alkotnak.

Barna szem

Ez a leggyakoribb szemszín. A barna szemű emberek pozitívak, függetlenek, udvariasak. Családcentrikusak, jó kapcsolatban vannak a barátiakkal, családtagjaikkal, szomszédaikkal. Szerencsések az életben, ezért elég okuk van rá, hogy bármi történjen, ők mindig mosolyognak.

Világosbarna vagy zöldes szem

Ezek az emberek szeretik a kalandokat, Nem szeretik a rutint, állandóan változtatják a munkahelyüket. Nehezen tudnak hosszútávon benne maradni egy kapcsolatban.

Szürke szem

Született vezetők, kedvesek, és szenvedélyesek. Ha valamibe belekezdenek, nem hagyják abba, míg el nem érték a kitűzött célt. Mindig tudják, hogy mit akarnak az életben, győztes alkatok.

Zöld szem

Határozottak, és erőteljesek. Azonban néha nagyon negatívak tudnak lenni. A legnagyobb hibájuk, hogy szeretnek füllenteni, ha a helyzet is megkívánja. Mindannyian ismerjük ezt a mondást “zöld szemű embernek soha ne higgy”.

Kék szem

A kék szemű emberek energikusak, erősek, és mindent megtesznek a cél érdekében. Ők azok, akik soha nem adják fel. Általában nagyon pozitívak, így a környezetükre is jó hatással vannak.

(Tudásfája)

https://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/a-szemed-szine-arulkodik-a-szemelyisegedrol/nfp2wye?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4817938410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása