He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

1,5 milliárdból épül hattyúhíd, kilátó és üvegfalú étterem Felcsúton – lapszemle

2022.08.20. 05:33 guma70

Ez a látványosság szép jelképe lesz az eltékozolt uniós és adófizetői pénzeknek

Nyilatkozta a Híradónak Hadházy Ákos. A beruházás dokumentumait a Transparency International perelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.

Nem árulja el a kormány, miért fizettet többet Mészáros cége a gázért, mint az MVM

Hiába kérdezte az MSZP frakcióvezetője a kormányt arról, hogy miért nagyobb a földgáz számla, ha Mészáros Lőrinc érdekeltségén keresztül kapják a földgázt az emberek.

A cseh ipari miniszter arra készíti fel a lakosságot, hogy szükség lehet a gázfogyasztásuk korlátozására

Ezzel együtt a cseh kormány intézkedéseket készít elő a háztartások megsegítésére a rendkívüli módon megemelkedett áramárak miatt.

Az ország legszegényebb falvaiban élők úgy várják a telet, hogy szemernyi tűzifájuk sincs tartalékban

Aki fázik, az nem nézi majd a törvényt, ott vág fát, ahol tud. Ilyen szempontból a kormány rendelete – amelyet azóta már próbáltak finomítani – szinte olaj a tűzre…

Két sebtapaszt is kaphatnak a nyugdíjasok az Orbán-kormánytól novemberben

Novemberben ugyanis nemcsak az infláció alultervezése miatt érkezhet pénz a számlákra, hanem nyugdíjprémium címén is, melynek mértékét a gazdasági növekedés mértékéhez kötik.

Mindeközben:

Százmilliók hotelfejlesztésre a főtanácsadó cégének

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.

Németh Szilárd: Gyurcsány

Szánalom.

Az igazi pávatánc

“Végül, hogy a szálak és a tollak összeérjenek – amit magyarázatában Orbán a politika művészetének nevez, az jellemzően szovjet és posztszovjet politikai technika: az ellenfél vagy ellenség megvezetése összezavarása egymásnak ellentmondó, magának az igazságnak a létezését elmosó közlésekkel.”

Orosz rulett a bizalommal

Gyökeres fordulatra lenne szükség Orbán Viktor politikájában ahhoz, hogy a közeljövőben ne fusson zátonyra a magyar gazdaság, ami államcsődöt jelentene. (Petschnig Mária Zita)

Magyar médiumokat támad az orosz külügy – reagáltak rá a lapok

„Ugyan nem ér fel azzal az érdemrenddel, amelyet Szijjártó Péter kapott Vlagyimir Putyintól, de az a ritka megtiszteltetés érte a Népszavát, hogy közleményben támadja egy cikke miatt az orosz külügyminisztérium.”

Kína beszáll egy gigantikus orosz hadgyakorlatba

Az augusztus 30. és szeptember 5. között tartandó manőveren egyebek között indiai, fehérorosz, mongol és tádzsik katonák is részt vesznek.

A fotó illusztráció (látványterv)/24.hu

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6917911557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása