He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ezt árulja el rólad, hogy milyen pózban alszol…

2022.06.03. 04:51 guma

Gondoltad volna, hogy az, hogy hogyan alszol mesél arról, hogy milyen személyiség vagy. Pedig így van! Ez a teszt pontosan elmondja, hogy milyen ember vagy. Lássuk, te hogy alszol és kiderül, hogy mik az erősségeid és gyengedéseid!

A teszt előtt nézd meg jól az ábrákat, és válaszd ki azt, ami a legtöbbször jellemző rád, miközben alszol, aztán olvasd el a jellemzést!

A. Ejtőernyős

Az ejtőernyős helyzet az, amikor a testeddel az oldaladon fekszel és az kezeiddel öleled a párnád. Akárcsak ahogy a neve is mutatja, az ejtőernyős egy játékos embert takar, aki nem fél a kalandtól, ami rá vár az életben. Ez a személy általában hajlamos a kockázatvállalásra, néha túlzottan is szabad szelleműnek tűnik. Az ilyen pózban alvók sokszor szorongatnak, és vágyakozhatnak a szabadságra.

B. Csillagvizsgáló

A csillagvizsgáló helyzete hasonlít ahhoz, ahogyan kint nézzük a csillagokat egy pléden. Alváskor a karjaid a fejed mögött vannak, vagy pihenteted őket a testeden, miközben háton fekszel. Ez az alvópóz azokra jellemző, akik szeretnék gyorsan álomba merülni. Az ilyen alvók pozitívabbak és segítőkészebbek, mint társaik. Könnyű velük együtt lenni, mert pozitív kilátásokkal rendelkeznek. Mindent megtesznek a barátok és a család megsegítése érdekében, és rendkívül hűségesek azokhoz, akik kedvesek számukra.

C. A tengeri csillag

A tengeri csillag helyzet olyan, mint az élőlény, amiről a nevét kapta. Teljesen el van terülve az ágyon, és nincs meghatározott helyzete. Általában a hátukon fekszenek, a karjaikat és a lábaikat kinyújtják, de nincs meghatározott helyzete a végtagoknak. Az így alvó emberek alig várják, hogy támogatást nyújtsanak a barátaiknak. Segítőkészek és pozitívak, de nem akarnak a figyelem középpontjába kerülni. Gondoltalanabbak a többieknél és hajlamosak az áramlással együtt mozogni. Remek emberek, akik közelében szívesen tartózkodnak mások.

D. A párnaölelők

Te is úgy alszol, hogy a párnád köré fonod magad? Ha igen, akkor sokszor érzed magad otthonosan. Amellett, hogy törődsz a személyes kapcsolataiddal (mint a csillagvizsgálók) te sokkal családiasabb vagy, mint mások. Az ilyen emberek számára a legfontosabbak a személyes kötelékek, és a családias hangulat. Nagyon hűségesek, és védelmezőek.

E. Magzatpózban alvók

A leggyakoribb alvási póz. Állítólag az emberek 41%-a alszik ilyen helyzetben. Ez eredeztethető a magzati korból, amikor édesanyánk hasában összegömbölyödve oldalunkra fordítva lebegetünk. Ebben a pózban alvó emberek kedvelik a biztonságot adó érzést, ami ehhez a pózhoz társul. Bár érzékenyebbek mint mások, mégis gyakran keményebb külsővel rendelkeznek. Szégyenlősek lehetnek, de nyitott személyiségek.

F. Hasonfekvők

A hasonfekvők merész személyiségű emberek és gyakran igénylik a társaságot, mert belül annyira nem érzik magukat magabiztosnak. A hasonfekvők nem veszik jól a kritikát és a problémákat nem rázzák le magukról olyan könnyen, mint mások. Nem kezelik jól a stresszes helyzeteket.

G. Ölelő

A magzatpózban alvókhoz hasonlóan az ölelők is szeretnek aludni, miközben magukhoz szorítják a párnájukat. Ha te is így alszol akkor nyugalmat és kikapcsolódást találsz, ha van egy párnád az ágyon, amit át tudsz ölelni.

Ez a ragaszkodó ölelés a biztonság, melegség, védettség keresésnek jele. Ezek az emberek így érzik jól magukat, de ettől még nem gyengék. Az ölelő pózban alvó emberek erős és tartós barátságokat ápolnak és szoros kapcsolatban állnak a családjukkal. Szeretnek gondoskodni másokról és jó problémamegoldók.

H. Futó póz

Aki alvó helyzetben is kinyújtott karokkal és lábakkal alszik azok kicsit hiszékenyebbek, mint társaik. Nekik általában sok időbe telik míg elhatározzák magukat valamire. De ha már megtalálták a motivációjukat, akkor nem tudod őket eltéríteni semmitől sem a céljuk elérésében. Erre az embertípusra jellemző a cinikusság is.

https://newsforfeed.com/full/38737?stream_uuid=874bfc13-44ee-41f1-8467-c4638b438c6c&utm_source=prbt&utm_medium=hu_pc_sleep3&utm_campaign=1144366&utm_content=3422272632&utm_term=hu_pc_sleep3--1144366&subid1=hu_pc_sleep3--3422272632&subid2=1144366--3422272632&googleIdTh=a97ec19b-c584-4843-8846-5aed896c1bb0&id=23489&

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5917843351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása