He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A holdra szállás elfeledett hősei 2017.

2022.05.19. 07:15 guma

Az Apollo űrprogram szívében, ebben a nagy teljesítményekkel fémjelzett évtizedben volt egy csapat, mely a földi irányító központban dolgozott, és melynek tagjai gazdasági zűrzavar és globális konfliktus közepette látták meg a napvilágot. A hétköznapi környezetből azonban rendkívüli csapat kovácsolódott össze. Elindultak egy úton, melyet JFK úgy jellemzett, mint a legkockázatosabb, legveszélyesebb és legnagyszerűbb kalandot, amelybe az emberiség valaha belevágott. A filmben rajtuk kívül Apollo űrhajósok és modern NASA repülésirányítók is megszólalnak, végigkalauzolva a nézőt a program akadozó kezdetétől a Mercury és a Gemini küldetésen, valamint az Apollo 1 tragédiáján át egészen a dicsőséges holdra szállásokig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1017823401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása