He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingyen pogácsa, „csak a Fidesz”: a Vajdaságban is ingyenes ElkXrtuk-vetítéseket szerveztek

2022.03.01. 10:25 guma

Nemcsak a Gyurcsány-ellenes propagandafilmet nézhették meg ingyen a gunarasiak, de még a popcorn, az üdítő és a pogácsa is ingyen volt, csak annyit kellett észben tartani, hogy hova kell szavazni április 3-án.

Ma este 19:30-tól kezdődik az Elkxrtuk film vetítése a gunarasi Civil Központ nagytermében! A belépés ingyenes, illetve ingyenesen fogyasztható lesz a popcorn, az üdítők és a pogácsa is! Várunk mindenkit!

Ezekkel a szavakkal hirdette a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) helyi szervezetének elnöke, Kovács Viktor a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára állítólagos rémtetteiről szóló ElkXrtuk című film gunarasi vetítését.

Bár Kovács egyik posztjában még „politikai kriminek” nevezte a műalkotást, a VMSZ topolyai elnöke a vetítés után már mintha arra utalt volna, hogy a valós események mögé Gyurcsány-ellenes összeesküvés-elméleteket kreáló film a valóságot ábrázolta:

Nem feledhetjük, mi történt Magyarországon 2004 december 5-én és 2006 szeptemberében! Április 3-án arról döntünk, hogy milyen úton megyünk tovább, Belgrádban és Budapesten is. Mi azt szeretnénk, ha előre mennénk, nem pedig hátra, ne engedjük, hogy újra azok kerüljenek hatalomra, akik elárultak bennünket. Csak a Fidesz-KDNP, csak a VMSZ

– írta Fremond Árpád a Facebook-oldalán a vetítés képei mellé, amelyeken jól látszik az ingyen péksütemény és a zacskós popcorn is.

Azoknak a vajdasági magyaroknak sem kell ugyanakkor elszomorodniuk, akik lemaradtak a vetítésről, és a film nélkül nem tudják elképzelni, mekkora gazember Gyurcsány és az ellenzék többi alakja: az ElkXrtukat a következő két hétben még kilenc vajdasági településen vetítik – írja a Magyar Szó.

https://hvg.hu/kultura/20220228_Ingyen_pogacsa_csak_a_Fidesz_a_Vajdasagban_is_ingyenes_ElkXrtukvetiteseket_szerveztek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4317768956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása