He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Oroszlán a csillagjegyed?

2021.08.07. 07:50 guma

Így használd ki maximálisan az adottságaidat!

Mint egy dzsungelben sétáló oroszlán, úgy vadászol azokra a dolgokra, melyek táplálják a lelked. Te vagy az állatöv harcias királynője, a trendteremtő, aki lélegzetelállító magasságokra emeli a sikereit. Az egyszerű élet számodra hátborzongató, te a tűz jegybe tartozol és hűen ehhez, mindig fényesen akarsz ragyogni.

Míg a kreatív látásmódoddal szárnyalni tudsz, vigyáznod kell, mert gyakran nem vagy tisztában azzal, milyen intenzitással teszed ezt. Időnként a környezeted úgy érezheti túl erélyes vagy. Ha pedig túl sok projekten dolgozol egyszerre, könnyen megégetheted magad.

Ha neked hízelegni kezd valaki, elképesztően könnyen bedőlsz. De ahelyett, hogy csak magaddal foglalkoznál, néha monitorozd a körülötted legyeskedők szándékait is.

Ha romantikáról van szó, hajlamos vagy elveszni a rózsaszín ködben, ezért jó, ha olyan barátok vannak melletted, akik figyelmeztetnek, ha egy rossz kapcsolatba keveredsz. Whitney Houston, Madonna és Halle Berry is a jegy szülöttei és bizony, nem egy férjet fogyasztottak már el életük során. Lehet, hogy nem az első, a második, vagy harmadik férjed lesz az igazi, de az biztos, hogy egész életedben keresni fogod azt az egyet, aki tökéletes számodra. Ahhoz, hogy mielőbb megtaláld, nem árt elengedni a megrögzött elképzeléseidet arról, ki a tökéletes számodra.

Soha nem szabad engedni, hogy egy Oroszlán unatkozzon, olyankor ugyanis keresni kezdi a drámát, amiből táplálkozhat. A legjobb, ha elmerülsz a szenvedélyeidben és ott éled ki személyiséged drámai oldalát, nem pedig a párkapcsolatodban.

Uralkodó bolygó:

A csodálatos, szenvedélyes, ragyogó tűzgolyó, a Nap.

Adottságaid:

félelmet nem ismerő, vezéregyéniség, határtalan kreativitás

A gyengeségeid:

kivitelezhetetlen dolgok megálmodója, énközpontúság

Megmentő tulajdonságaid:

Az átlagost is különlegessé tudod varázsolni.

Az utad:

Hogy előhívd magadból a szenvedélyes múzsát.

Márkák a divat világában, melyekkel könnyen tudsz azonosulni:

Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana

Akikkel a legjobban kijössz:

Kos, Skorpió

Akiket jobb, ha kerülsz:

Vízöntő, Szűz

Csillagok a csillagjegyedben:

Madonna, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Halle Berry

https://www.glamour.hu/glamour-horoszkop/oroszlan-csillagjegy/32nk5ld

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4516460560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása