He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Itt a Kígyó időszaka és azt üzeni, hogy hallgass a megérzéseidre

2021.05.09. 04:53 guma

A kínai asztrológiában a Kígyó hónapjával beköszönt a tűz, a nyár évszaka. Kígyó időszaka 2021. május 5-étől június 5-éig tart. Tudd meg, hogy mit tartogat számodra ez az időszak!

A felhők mögül előtűnik a virágzó, vibráló, fénylő és világos, aktív és lángoló Nap, melynek meleg sugarai az arcunkat simogatják. Marad azért néhány bárányfelhő is az égen, melyek könnyed játékosságuk közepette, néha eltakarják előlünk a napsugarakat, rövid felfrissülést hozva ezzel ajándékul.

Ebben a hónapban felerősödhet az intuíciód, egyszerűen érezni fogod a dolgokat.

Hallgass az érzéseidre, sugallatokra, mert ha így teszel, sikeres lesz a hónapod!

Mélyebb, bölcsebb, megfontoltabb gondolataid lesznek, kicsit jól esik majd befelé fordulni, elvonulni, illetve az is előfordulhat, hogy naivabb leszel a megszokottnál.

Nagyfokú mozgásigény, nyugtalanság, folyamatos jövés-menés, élénkebb mentális élet lesz jellemző a hónapra. Előfordulhat, hogy folyton járni-mászkálni támad kedved, több utazás vagy nagy változás is történhet az életedben

Egyszerre 1000 dologgal fogsz foglalkozni, nehezebb lesz megfegyelmezni a gondolataid. Lehetsz kicsit álmodozó. elvarázsolt is, folyamatosan új ötletek juthatnak az eszedbe. Az is előfordulhat, hogy türelmetlenebb leszel a megszokottnál, esetleg hangulatod is jobban ingadozhat, mint általában.

Amennyiben azon kapod magad, hogy kapkodó, háborgó, túl érzékeny, sértődött vagy, ülj le egy pillanatra, csukd be a szemed, vegyél egy nagy levegőt és figyeld a környezetedben lévő hangokat. A szél hangját, az óra kattogását, a kutya ugatását. Lazítsd el az izmaidat, majd kezdd el megfigyelni a légzésedet… ahogy beszívod, majd kifújod a levegőt.

Ha minden nap rászánsz 2 percet erre a csendre, megláthatod: sok kocka a helyére kerül majd az életed kirakójában.

A munkában előtérbe kerülnek az ötletelések, inspirációk, a lelkesedés, kreativitás, elképzelések, nagyobb lesz a hangsúly a csapatmunkán. Rövidebb távú projekteket érdemes tervezned, hiszen előfordulhat, hogy érdeklődésed egyik pillanatról a másikra megváltozik, ami tegnap még teljesen lefoglalta minden gondolatod, mára már unalmassá válik.

Ebben a hónapban figyelj oda az egészségedre, foglalkozz kicsit magaddal!

Gondolkodás nélkül mondd meg, mi a következő lépés, amiről tudod, hogy meg kellene tenned az egészségedért? - Ami először eszedbe jut, azt kell tenned!

Döntsd el, és kezdj el tenni az egészségedért, mostantól az erőd is meglesz hozzá.

Ne feledd, ha nehéz helyzetbe, vagy válaszút elé kerülsz ebben a hónapban, kérj segítséget! Bőven lesznek segítők körülötted: emberek, helyzetek, melyek csodával határos módon segítenek rajtad, ha bajba kerülsz vagy csak tanácsra lesz szükséged.

Amennyiben azon kapod magad, hogy diszkomfort érzésed van az otthonoddal, munkahelyeddel kapcsolatban, az azért lehet, mert sodródsz egy helyzetben.

A megoldás az lehet, hogy kiállsz magadért. Vállald fel azokat a dolgokat, melyekért nem mertél eddig kiállni. Tipikus önbizalomnövelő időszak ez, ha kiállsz magadért, lelkileg is megerősödsz!

Kígyó állatövi jegy kapcsolata a többi jeggyel. Kitől mit tanulhatsz leginkább, kivel mit valósíthatsz meg, ki a legjobban hozzád illő?

Kígyó - Tigris:

A bátor és szenvedélyes Tigris támogatja a naiv Kígyót, aki ezáltal óriási magaslatokat képes megélni. A Tigris hatására a Kígyó elindul az önmegismerés útján. A Tigrist szívesen meghallgatja a Kígyó, nagyon oda tud rá figyelni, empatikus vele, de ő maga nehezen beszél az érzéseiről. Nagyon mély érzelmek alakulhatnak ki kettejük között. Amikor együtt vannak, kicsit lelassul az idő, bár a Kígyó kicsit nehezen oldódhat fel a kapcsolatban. A Kígyó szereti, ha gondoskodnak róla, a Tigris pedig ezt szívesen megteszi. Nagyon gyengéd, figyelmes kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Ragaszkodnak egymáshoz, tükörként képesek megmutatni egymásnak azt, hogyha sodródnak az élet valamely területén. Nagyon fontos leckét hordoznak: egymás által jut el hozzájuk az üzenet, hogy álljanak ki magukért, ne sodródjanak tovább. Egymás önbizalmát is tudják erősíteni.

Nagyon empatikusak, intuitívak és érzékenyek egymás iránt, könnyen egymásra hangolódnak, érzik egymás rezdülését. Akkor lesznek boldogok együtt, ha önzetlenül fordulnak egymás felé, anélkül, hogy viszonzást várnának egymástól a hozzáállásukért.

Oda kell figyeljenek arra, hogy tisztán és egyértelműen kommunikáljanak egymással, beszéljék meg a dolgokat. Ha közös programot tervez egyikük, akkor azt mondja el egyértelműen a másiknak, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem sikerül megvalósítani amit tervezett, mert a másiknak éppen akkor más programja van. Emiatt előfordulhat közöttük, hogy úgy érzik, hogy a másik megígért valamit, de nem tartotta be, holott csak annyi történt, hogy nem volt egyértelműen megbeszélve a terv.

Amikor együtt vannak, lehet rájuk számítani.

Kígyó - Nyúl:

A visszahúzódó, tartózkodó, de társaságkedvelő Nyúl támogatja a Kígyót, ugyanakkor ügyesen irányítja is. A Kígyó pedig segít a Nyúlnak kiteljesednie, megmutatnia önmagát, segít neki megszabadulni olyan tulajdonságaitól, viselkedésmintáktól, melyek nincsenek előnyére. A Nyúl segít az újrakezdésben, a Kígyó pedig kitartóan küzd a kitűzött célért, melyek elérésében együtt nagyon sikeresek. Az összetűzéseket kerülő Nyúl bátorságot merít a sokszor naiv Kígyó viselkedéséből. A külsőségeket kedvelő Kígyónak imponál a Nyúl művészi jelleme.

Kígyó - Sárkány:

A Kígyó támogatja a Sárkányt és szívesen pihen meg a Sárkány biztonságos karjai között.

Az introvertált Kígyó és az extrovertált Sárkány együtt nagyon szeretik a misztikus, ezoterikus dolgokat, szívesen beszélgetnek, elmélkednek megmagyarázhatatlan dolgokról. Az egzotikus, különleges, elegáns Sárkány segít a Kígyónak kicsit kibontakozni, ügyesen irányítja a dolgokat, a Kígyó pedig segít a Sárkánynak a dolgok mélyére látni. A Sárkány gyorsan elmúló érdeklődésének fenntartását a Kígyó segíti példamutató kitartásával. A Kígyónak nehéz elfogadnia a Sárkány különcségét, túlzott önbizalmát, öntörvényűségét, ugyanakkor nagyon vonzódik hozzá.

Egymás erősségeiből viszont meríthetnek, ha mindketten kellő alázattal fordulnak a másikhoz. A Kígyó jó tanácsokkal segít a Sárkánynak a pénzügyek területén.

Kígyó - Kígyó:

Teljesen egyenrangú a kapcsolat közöttük, mindketten aktívak, kitartóak és bölcsek, így együtt sokra tudják vinni az életben. A szerelemben is mindketten nyitottak, érzelmeik lángjában égnek és megvilágítják egymás számára az utat. Segíthetnek egymásnak megtalálni azt az utat, amit már régóta keresnek. Arra kell figyelniük, hogy mivel mindkettejüknek nagyon fontosak a külsőségek, nehogy átbillenjenek ebben a ló túloldalára. Előfordulhat, hogy nagyon erős az egymás iránti birtoklási vágyuk, ezért fontos odafigyelniük arra, hogy egymás számára a kellő szabadságot tudatosan biztosítani tudják.

A Kígyó szereti a gyengédséget és figyelmet, de nem szívesen köti le magát, ezért fontos, hogy úgy álljanak egymáshoz, hogy jó legyen együtt, mert akkor eszébe sem jut egyiknek sem az, hogy más irányok felé irányítsa tekintetét. Mivel mindketten fenntartják maguknak a jogot a szabad mozgásra, ugyanakkor birtokolni is akarják a másikat, ez okozhat nehézségeket a kapcsolatukban.

Kígyó - Ló:

Kapcsolatukra az elegancia, az energikusság, lendületesség jellemző.

Szívesen kilépnek a komfort zónájukból a porondra, szívesen megmutatják magukat, kitűnnek a tömegből. Tele vannak energiával, eleganciával, együtt kimagaslóan tudnak teljesíteni. Egymást kiegészítik, támogatják, erősítik.

Mindketten nagyon pozitívak, tudják egymást inspirálni, könnyedén meggyőzik egymást és környezetüket, hatással vannak az emberekre. Nagy hatással vannak az emberekre, együtt képesek arra, hogy megváltoztassák őket.

Egymást is képesek megváltoztatni, nagyon nagy hatással vannak egymás életére. Az aktív és tettre kész Ló inspirálja a Kígyót az első lépés megtételére, de kettejük közül a Kígyó a kitartóbb, ezért az adott dologban való kitartásban ő segít a Lónak, ha csökken a lendülete.

Nagyon lelkesek, együtt spirituális képességeik vannak. Egymás életének főszereplői, a reflektorfényben élik életüket, ők a társaság középpontjai. Mindketten szeretnek utazni, így csodás közös élményekben lehet részük.

Kígyó - Kecske:

Már az első találkozáskor mély benyomást tesznek egymásra.

A Kígyó támogatni tudja a Kecskét, ha annak fogyóban az energiája, a kitartása. Egymást támogatják a nehéz helyezetekben, számíthatnak egymásra.

A Kígyó jól rá tud mutatni Kecske életének azon pontjaira, melyek gátolják a Kecskét az előrejutásban, ezáltal ügyesen tudja irányítani a Kecskét és meg tudja adni neki a kezdő lökést, ha a Kecskének szükséges lenne rá és nem merne elindulni az úton.

Nagy hatással vannak egymás életére, képesek megváltoztatni a másikat. A Kecske nagyon spirituálisan fordul a Kígyóhoz, intuitív antennával rendelkezik, a Kígyó pedig mély gondolataival még inkább spiritualitásra serkenti a Kecskét. Nézeteltérésük abból lehet, hogy a konzervatív Kecske nehezen fogadja el a külsőségekre adó Kígyó viselkedését.

Kígyó - Majom:

A Kígyó meg tudja nyugtatni az ideges, tomboló Majmot, és ügyesen, bölcsen irányítja.

A Majom pedig szívesen sütkérezik a Kígyó szeretetében, cserébe a Kígyó minden támogatást megkap a Majomtól.

Erős ragaszkodás jellemző közöttük, képesek láthatóvá tenni egymásnak, hogyha sodródnak az élet valamely területén. Fontos leckét hordoznak egymásnak: egymás által jut el hozzájuk az üzenet, hogy álljanak ki magukért, ne sodródjanak tovább.

Nagyon empatikusak, intuitívak és érzékenyek egymás iránt, könnyen egymásra hangolódnak, érzik egymás rezdülését. A bölcs Kígyó türelemmel viseli a néha szemtelen, szókimondó, ugyanakkor érzékeny Majom kitöréseit. A Kígyó segít a Majomnak néha lelassulni és megpihenni.

Érzékenyek egymás rezdüléseire, akkor lesznek boldogok, ha önzetlenül fordulnak egymás felé anélkül, hogy viszonzást várnának a másiktól. Jókat tudnak együtt elmélkedni, filozofálni, beszélgetni, könnyen megtalálják a miérteket. Szeretnek együtt jönni-menni, kikapcsolódni, ezért nem fognak együtt unatkozni. Az is előfordulhat, hogy sokat költöznek.

Kígyó - Kakas:

Első látásra teljesen elvarázsolják egymást. A rámenős Kakas csábítja el az introvertált Kígyót. A Kígyó ugyanakkor irányítja, de támogatja is a Kakast, egymást erősítve haladnak előre az életben.

Együtt nagy dolgokat tudnak felmutatni, kimagaslón tudnak teljesíteni. Példamutató az egymás iránt tanúsított becsületességük, korrektségük, tisztességük, mindenben számíthatnak egymásra.

Egymás tanítómesterei lehetnek az életben. Az okos és éles eszű Kakas nagyon imponál a bölcs Kígyónak, éles meglátásaival segíti a Kígyó mélyen szántó gondolatainak irányát.

Kígyó - Kutya:

Gyorsan megtalálják a közös hangot.

A kitartó Kígyó támogatni tudja a Kutyát, aki hálából ügyesen igazgatja és hatással van a Kígyó útjára. Az őszinte Kutyának és a bölcs Kígyónak mély elmélkedéseik lehetnek.

A hálás Kutya kitart mellette és megvédi a sokszor naiv Kígyót. Vigyáz a Kígyóra és annak környezetére. Ideális társa lehet a Kígyónak, mert nyugodt, otthonos környezetben képes megadni neki a meghitt, közös percek biztonságát.

Előfordulhat, hogy a Kígyó szeretné kisajátítani magának a Kutyát, hogy csak vele foglalkozzon, így nehezményezheti a Kutya barátai mellett kitartó hozzáállását.

Mivel a Kutya szereti a barátait, kitart mellettük és gyakran össze is jár velük, a Kígyó bölcsen teszi, ha megpróbál ő is megbarátkozni a Kutya barátaival, és beilleszkedni a társaságba, így nem kényszeríti választásra és megelőzik az ebből adódó esetleges nézeteltéréseket.

A társaságkedvelő Kutya néha nehezen viseli az introvertált Kígyó visszahúzódását, ilyen irányú viselkedését.

Kígyó - Disznó:

Az elégedett és családszerető Disznó sokszor megfogadja a bölcs Kígyó szavát, követi a Kígyó útmutatásait. Nagyon segítőkészek egymással szemben, számíthatnak egymásra.

Egymás tükörképei, visszatükrözve önmagukat a másikban, a legjobb tükröt mutatják egymásnak, nagyon sokat tudnak fejlődni így, egymás tanítómesterei lehetnek.

Előfordulhat azonban, hogy a kis problémákat felnagyítva élik meg, ezért rá kell jönniük arra, hogy amit óriási problémának érzékelnek, az valójában nem probléma, csak a fejükben létezik. Tudatosnak kell lenniük arra, hogy ne csináljanak bolhából elefántot, és ne vegyék át egymás problémáját, sokkal inkább segítsenek egymásnak a megoldásban. Ha hátralépnek egyet és megpróbálják egy másik nézőpontból megvizsgálni a dolgot, könnyen rájöhetnek, hogy az adott probléma valójában nem is az ő megoldandó feladatuk, nem kell minden áron belemélyedniük.

Arra is figyeljenek, hogy ne kíváncsiskodjanak túlságosan a másik dolgával kapcsolatban, ne szóljanak bele egymás minden dolgába, mert emiatt előfordulhatnak bosszúságok a kapcsolatukban. Fontos, hogy biztosítsanak egymásnak szabad teret.

Kígyó - Patkány:

A Kígyó és a Patkány könnyen, gyorsan egymásra találnak egy társaságban.

A gyors felfogású, igen intelligens Patkánynak nem okoz nehézséget felkapaszkodni a Kígyó által képviselt spirituális hullámra. A társaságkedvelő Patkánynak imponálnak a Kígyó által kedvelt külsőségek, a Kígyó pedig szívesen mutogatja intelligens Patkány párját. A megfontolt Kígyó gondolatait a jól kombináló és szintetizáló Patkány szívesen megfogadja, bár inkább a Patkány irányítja a Kígyót, de ez előfordul fordítva is. Valójában azonban a Kígyó mutatja az utat a kapcsolatukban, az irányt, mindenben támogatva a Patkányt.

Kígyó - Bivaly:

Első látásra szimpatizálnak egymással. Becsületesek, korrektek egymással, számíthatnak egymásra. Egyenrangú kapcsolat jellemző közöttük, önzetlenség, tisztesség.

A bölcs Kígyó erőt és inspirációt ad a néha nehezen elinduló Bivalynak, és igyekszik támogatást nyújtani neki, bátorítja arra, hogy megtegyen dolgokat. Ugyanakkor megpróbálja Bivalyt sokszor jobb belátásra bírni.

Egymás tanítómesterei lehetnek az életben, de vigyázniuk kell arra, hogy mivel mindketten befelé fordulók, introvertáltak, ne maradjanak nagyon maguknak valók, járjanak emberek közé, tervezzenek programokat, járjanak társaságba, ugyanis a Bivaly nehezen teszi meg az első lépéseket. Ha azon morfondírozik, hogy elkezdjen vagy sem egy adott tevékenységet, jól teszi hogyha ilyenkor a Kígyóra hallgat, aki arra buzdítja hogy fogjon bele, induljon el az ösvényen. Ha megteszi az első lépést és elindul az úton, óriási sikereket érhet el.

Mely évek tartoznak a kínai horoszkó állatövi jegyeihez?

Patkány 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008 2020

Bivaly 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009 2021

Tigris 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010 2022

Nyúl 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011 2023

Sárkány 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012 2024

Kígyó 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013 2025

Ló 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014 2026

Kecske 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015 2027

Majom 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016 2028

Kakas 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017 2029

Kutya 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018 2030

Disznó 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019 2031

https://www.glamour.hu/glamour-horoszkop/kinai-horoszkop-a-kigyo-honapja/7egzb2e

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5116523638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása