He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Fodrászatok zárva, a Maldív-szigetek nyitva?

2021.03.19. 04:14 guma

Volt, ahol politikusok buktak bele abba, hogy miközben hivatalosan azt javasolták: mindenki maradjon otthon, ők útnak indultak. Itthon erre nem volt példa, de Orbán Viktor a közelmúltban azért felhívta az elit figyelmét is arra, hogy nem most van az ideje, hogy a Maldív-szigetekre utazzanak. Mit érdemes tudni a NER-elit kedvenc úticéljáról?

Unalomig ismerjük már a mondatot: ez az év nem olyan, mint a többi. Ez az utazásra hatványozottan igaz: nem ajánlott, bonyolult és drága is utazni. Aki pedig mégis utazik, könnyen lehet, hogy egy luxusdesztináció választása után a szokásos közösségi médiás dicsekvés helyett igyekszik mindezt eltitkolni. Január elején hawaii és más karácsonyi kirándulások miatt 8 kanadai politikus mondott le (vagy fokozták le őket). Manapság, bár az új típusú koronavírus fertőzés nem tesz különbséget a státusszal rendelkező gazdagok és a többség között, sokan döntenek úgy, hogy luxus nyaralóhelyekre repülnek, ahol garantált a napsütés és a kék óceán. Míg a lengyel hírességek a mexikói Tulumban és Zanzibáron nyaralnak, Magyarországon a – politikai - elit körében az egyik legnépszerűbb utazási célpont a Maldív-szigetek.

Harmadik hullám - irány a Maldív-szigetek

Magyarországról kb. 15 órát kell repülni, hogy elérjük ezt a paradicsomi országot, majd a fővárosból - üdülőhelyünk távolságától függően - további utazás vár ránk gyorshajóval vagy hidroplánnal. Ha valaki az Indiai-óceánon található helyen szeretne pihenni, akkor menetrend szerinti gépekkel egy 10 napos (8 éjszakás) nyaralás ára reggelivel fejenként félmillió forintnál kezdődik, de a fővárostól való távolság és a magasabb színvonalú ellátás könnyen megdobja az árat, így jobb, ha fejenként egymillió forinttal számolnunk.

folytatás: https://privatbankar.hu/cikkek/makro/fodraszatok-zarva-a-maldiv-szigetek-nyitva.html?utm_source=rss&utm_medium=referral

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3816466970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása