He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rád mi a jellemző?

2021.01.05. 07:15 guma

boldog

5 szokás, ami mindent elárul rólad az idegenek számára

Bizony, nem is kell olyan nagyon megfigyelni valakit, hogy néhány tulajdonsága nyilvánossá váljon.

Hosszú kísérletezés és megfigyelés után francia kutatók jöttek rá arra, hogy a szokásaid alapján több személyiségjegyedre is lehet következtetni. Elég olyan apró szokásokat észrevenni, mint az, hogy hogyan hordod a táskádat, vagy épp a vécépapírt milyen irányból szereled a tartóra.

Tudd meg, mikről árulkodnak egyes dolgok, amiket rendszeresen csinálsz!

Hogyan hordod a táskádat?

Ha a könyöködre felakasztva lógatod, az magabiztosságra utal, ha a kezedben fogod, laza vagy, és nem törődsz azzal, mit gondolnak mások, ha a válladon viseled, általában nincs titkolni valód.

gif

Hogy rakod fel a vécépapírt a fali tartóra?

Kintről befelé mutat a letéphető rész, mint az alábbi képen? Inkább domináns vagy, és te szeresz irányítani. Bentről kifelé jön a papír? Jobban megy, ha utasításokat kell követned.

vécépapír

forrás: Unsplash/Jung Ho Park
Ha így áll nálad a vécépapír, inkább domináns jellemű vagy.

Hogyan fogsz kezet?

Ha egyenesen adod a kezedet a kézfogásnál, extrovertált, nyitott személyiségtípusod van, ha inkább belehelyezed a kezedet a másikéba, kissé visszahúzódóbb, introvertáltabb vagy.

Mennyire sokszor van a kezedben a telefonod?

Szinte állandóan, evés közben is? Ezek szerint elég szorongó, aggódó típus vagy, nem szívesen konfrontálódsz. Ha nincs hozzád ragadva a telód, akkor nyitottabb a személyiséged, szívesebben ismersz meg új embereket, felvállalod a véleményedet.

Van, hogy tikkelsz?

Azok az emberek, akik gyakran rázzák a lábukat, vagy más fajta tikkekre hajlamosak, sokkal inkább maximalisták, mint azok, akik sosem rángatóznak, vagy kattogtatják az ujjaikat.

https://www.joy.hu/arulkodo-szokasok-rolad-134992?utm_medium=hirkereso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6516319522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása