He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Éjszakai műszak - 1982

2020.12.31. 04:15 guma

A diplomás Charles - meglepő módon - a hullaházban dolgozik, úgy érzi, itt végre teljes nyugalmat talált. Egészen addig, amíg az új munkatársa képtelennek tűnő ötlettel áll elő. A csavaros eszű, lengyel származású Billnek a jobb sorsra érdemes prosti, Belinda látogatása adta az ötletet. A lány a meggyilkolt stricijét jött azonosítani. Bill azt mondja, hogy lépjenek a strici helyébe, és szervezzenek telefonon hívható lányszolgáltatást a hullaházban. Charles vonakodik, ám amikor a lány hozzá fordul segítségért, végül beadja a derekát. A morbid ötlet hatalmas sikert arat. Ám feltűnnek a színen a nehézfiúk, akik eltették láb alól Belinda stricijét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1516242968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása