He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Újabb földrengés volt Horvátországban

2020.12.30. 12:30 guma

Három újabb rengés volt szerda reggel Horvátországban

Újabb három földrengés rázta meg Horvátországot szerda reggel – írja a 168 óra24 sata nyomán. 

Először 6 óra 15-kor egy 4,9-es erősségű rengést mértek, amit 6 óra 26-kor követett egy a Richter-skála szerint 4,8-as erősségű, három perccel később pedig egy 3,9-es erősségű rengés. A 168 óra Baranya megyei olvasói szerint az újabb rengéseket ismét lehetett érezni Magyarországon.

December 29-én délután Horvátországot egy 6,3-as erősségű földrengés rázta meg, az epicentrum a Zágrábtól 46 kilométerre fekvő, Petrinja közelében volt. A keddi földrengés miatt több épület is összedőlt, a legfrissebb jelentések szerint heten haltak meg, köztük egy gyerek is.

Legalább huszonhat embert vittek a sziszeki kórházba, aminek épülete megsérült, ezért egyik szárnyát evakuálni kellett. Andrej Plenkovic kormányfő azt mondta, hogy Petrinjában az épületek nagy része nem biztonságos, a legtöbb ember nem térhet vissza otthonába.

https://444.hu/2020/12/30/harom-ujabb-renges-volt-szerda-reggel-horvatorszagban

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6716364194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása