He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Puzsér Róbert: Nyílt levél Kubatov Gábornak

2020.12.18. 05:55 guma

Kubatov Gábor (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Kedves Kubatov Gábor – úgy is mint Fradi-elnök; úgy is mint pártigazgató; úgy is mint szabadságharcos! Szia, Uram!

Jól tudod, hogy számos ügy kapcsán állok vitában a politikai közösségetekkel, ugyanakkor én is szeretem a Hazámat, a könnyű pénzt, a kontroll nélküli hatalmat, a legális és illegális drogokat, a jó szexet és a jó focit. Úgy vélem, sok bennünk a közös, ezért régóta fontolgatom, hogy magam is szabadságharcosnak állok – ahonnan én nézem, nem tűnik ez olyan nehéznek: néhány trafikkal meg közbeszerzéssel és egy Kossuth-díjjal én is kivenném a részem Magyarország megvédéséből. Akár az Adrián, akár a perui nagykövetségen, akár Brüsszelben örömmel szolgálnám a Hazámat – a luxuson kívül nincs is sok igényem: egy jakuzzis szolgálati villa valahol a diplomatanegyedben meg egy Tesla vagy egy Hummer. A Teslát akkor kérem, ha a kimagasló zöldpolitikus, Áder János Köztársasági Elnök Urunk mellett dolgozhatok, a Hummert meg akkor, ha az orosz diplomáciai vonalon tehetem hasznossá magam.

Volna még egy kis probléma, amelyben a segítségedet kérem: van egy sógorom, akit kirúgtak a mocskos kommunisták a munkahelyéről, mert munkaidőben részegen zsidózott – kiváló főigazgató-helyettes lehetne a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Még az irodalmat is szereti, a gimnáziumban stabil négyes volt, a Nemzeti rockzenének meg egészen avatott szakértője, tinédzser korában az összes Egészséges Fejbőr- és Magozott Cseresznye-kazettája megvolt, az utóbbi években pedig még tovább tágította az érdeklődését, nagyon megkedvelte Bunyós Pityut, Máriót, a harmonikást, és bár amióta Jolly és Suzy szétvált, és szólóban folytatja, lett egy kis alkohol- és gyógyszerproblémája, úgy vélem ugyanakkor, hogy a Nemzet iránti elkötelezettsége, a Magyar kultúra iránti szeretete és Orbán Viktor Nemzetvezető Urunk iránti hűsége révén képes lesz ezzel megküzdeni, ha végre lehetőséget kap a szolgálatra. Havi két-három millió körüli összegre gondoltunk, és ígérjük, hogy nem fog nyilvánosan zsidózni, nem lesz vele semmi gond.

Már majdnem postára adtam a jelentkezési kérelmemet, amikor kezembe került Nemzetvezető Urunk nyilatkozata a Brüsszelben tőrbe csalt Szájer Jóska kapcsán, amely szerint az, amit tett, nem fér bele a mi politikai közösségünk értékrendjébe. Bevallom, hogy ez egy picit összezavart. Én eddig azt hittem, hogy amikor Nemzetvezető Urunk keresztény szabadságról beszél, az azt jelenti, hogy nekünk, Keresztény Magyaroknak, akik a rendszer elitjét képezzük, bármit szabad. Lophatunk, hazudozhatunk, uszíthatunk, pedofilokat menekíthetünk – a drogozás meg alapkövetelmény: Magyarországon az alkohol és a kokain, Brüsszelben és Ibizán meg inkább a partidrogok, az ecstasy meg a metamfetaminkristály csúszik. Lehet, hogy én egy régi vágású Magyar úr és NER-lovag vagyok, de aki egy zsák ecstasyt hoz a partiba, az akkor is a bajtársam, ha a drogos, libernyák Soros-hálózat gyalázatos hazugságokkal illeti, és törvénytelen eszközökkel járatja le. Ilyenkor hol van az Amnesty International? Ezeknek csak akkor jár a pofájuk, amikor a rendőrség füvező kölyköket állít elő, meg amikor arab gyerekek napokig nem kapnak enni valami migránstáborban – de amikor igazán nagy szükség lenne rájuk, amikor a Szájer Jóskát nem védi meg sem a képviselői igazolványa, sem a Magyar titkosszolgálat, de még az orosz sem, és kiderül, hogy imádja az MDMA-meghajtású homoszexuális csoportszexet, akkor bezzeg nincsenek sehol.

Kedves Gábor! Kérlek, jelöld meg nekem, hogy mi a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség problémája a Szájer Jóska viselkedésével. A házasságtörés? A gruppenszex? De akkor miért nem zártátok ki a Borkai Zsoltit? Hiszen ő a jachtos videójának nyilvánosságra hozatala után a Fidesz színeiben nyert Győrben. Vagy a nagy mennyiségű ecstasy nem fér bele? Hisz a Jóska állítja, hogy azt a belga rendőrök csempészték oda. Ugyan ki tudhatná jobban Orbán Viktor Nemzetvezető Urunknál, aki több mint harminc éve a harcostársa, hogy a Szájer Jóska teljesen ártatlan? Ahogy teljesen ártatlan a Deutsch Tomi meg a Habony Árpi is, akiket szintén hasonlókkal vádoltak. Vagy a karanténszabályok megszegése a Jóska igazi bűne? Egy stadionnyi férfi közt meccset nézni belefér, huszonöt barátoddal házibulizni meg nem? Ezért zártátok ki? Ezt nem tudom elhinni. Vagy azért, mert homokos? Hiszen a Szájer Jóska már negyven éve homokos, és ez nem zavart titeket. A Fidesz kommunikációját arra az amerikai kampánygurura bíztátok, aki a párjával melegházasságban nevelgette a két örökbefogadott gyermekét. Ő miért volt alkalmas, ha a Szájer Jóska nem az? Mi a valódi baj a Jóskával? Mi történt?

Tudod, Gábor, hogy én fegyelmezett Ember vagyok. Ha az a pártutasítás, buzizok; ha az a pártutasítás, migránsozok; ha az a pártutasítás, hogy egy brüsszeli orgián mutassam meg, mi a magyar virtus, én odateszem magam. Hazafi vagyok: ha bárhol megkérdezik, hogy „na, ki a Király?”, én rávágom, hogy I. Viktor – de akkor is tudnom kell, mibe szállok be. Átküldenéd a titkos, belső változatát a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség alapszabályának?

Baráti öleléssel és a Nemzetért dobogó zöld szívvel bajtársad, Puzsér Róbert

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2020/50. számában jelent meg december 11-én.

https://hang.hu/publicisztika/2020/12/17/nyilt-level-kubatov-gabornak/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9016349050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása