He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Férj-rangsor a csillagjegyük alapján! :-)

2020.12.11. 05:01 guma

csillagjegy Ma bemutatjuk nektek azokat a csillagjegyeket, akiből a legjobb férj lesz a horoszkóp szerint. Mindenkinek vannak csodálatos tulajdonságai, de van néhány csillagjegy, aki mellett felhőtlen lehet az életed!

12. Ikrek

Ő olyan férj aki úgy tűnik, hogy ott van, de ugyanakkor még sincs ott és pont akkor nincs ott, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ahhoz, hogy egy nő tolerálni tudjon egy ilyen férjet, három ok szükséges: jó ember kell legyen, nagyon intelligens kell legyen és nagyon szórakoztató kell legyen.

11. Halak

Ő egy olyan férj aki, ha akar valamit, akkor azt azonnal oda kell adni neki. Egy a HALAK jegyében született férfi esetében a feleség az anya szerepét kell betöltse. Gondoskodó és szigorú anya kell legyen. Másrészt pedig a HALAK jegyében született férfinél nincs odaadóbb.

10. Nyilas

Ő az ideális férj, mert romantikus, tele van életkedvvel, szerény, nagyon tud szeretni és jó apa. Könnyű és kellemes vele együtt élni, persze csak akkor, ha a feleség szemet huny a kisebb butaságai felett. Az az igazság, hogy a NYILAS előbb, vagy utóbb unatkozni fog.

9. Skorpió

Ő olyan férfi aki csak a tökéletességgel van megelégedve, a legjobb borral, a legjobb étteremmel, a legcsodálatosabb nővel. Senki sem tagadhatja azt, ha a SKORPIÓ egyszer szerelmes lesz, akkor ő a leglojálisabb személy.

8. Rák

Ő az olyan nő számára ideális pár aki szereti a stabilitást, a kényelmet és hosszú kapcsolatra vágyik. A RÁK férfi inkább jószívű, jólelkű, de nem igazán intellektuális. Lehet, hogy egy ilyen férfiről álmodsz? Tapasztald ki előbb, ha ilyen férfi a partnered, mert sok figyelemre, szeretetre és odaadásra van szüksége amit nem igazán akar megosztani senkivel.

7. Kos

A KOS férfi hűséges, nagylelkű, és tőled mint nőtől azt várja el, hogy teljes szívedből szeresd, viszonzásul ő pedig a tenyerén fog hordozni. Bármit kér ne siess, hogy teljesítsd mert, ha nem dolgozik meg érte, akkor elég hamar feladja. A KOS férfi arról híres, hogy hamar elmúlik az érdeklődése valami iránt és megunja a könnyű dolgokat.

6. Vízöntő

Egy kissé önfejű, de kreatív, tele van energiával, de szétszórt és gyerekes is egyben. A szabadságot kedveli, ezért nem szereti, ha a feleség kérdőre vonja, hová megy mikor jön. A szerelmes VÍZÖNTŐ férfi a szerelmet egy játékként éli meg, amelyet korrekt módon kell játszani, világos szabályok szerint. A szerelemben mindent előre kiszámít, amennyire lehet.

5. Bika

Ő egy igazán komplex férfi, szenvedélyes és házias, lusta és aktív, ellentmondásos és sokoldalú a szerelemben. Az ő célja az, hogy legyen egy meleg otthona, egy szép felesége aki szereti és néha megengedi neki, hogy lusta legyen és nyugodt életet éljen.

4. Mérleg

Ő rafinált és érzékeny, a szépség minden formáját kedveli. Az esztétikai érzéke nagyon fejlett, általában a szép és elegáns nőket vonzza. A szépérzéke nagyon fejlett és erre nagyon érzékeny. A MÉRLEG férfi szívéhez ezért nem a gyomrán keresztül vezet az út, hanem valamilyen művészi dolgon keresztül, zene, irodalom, festészet, szobrászat ezek azok a dolgok amik érdeklik őt. Talán ő az aki a legjobban vágyik egy családra, meg akar nősülni, szereti a harmonikus kapcsolatot és nagyon stabilak az érzelmei.

3. Bak

Egyesek azt mondják, hogy egy BAK férfi Isten ajándéka. Ha szerelmes lesz, akkor azt nagyon komolyan veszi minden szempontból. Vele semmi sem tréfa, ezért nem való olyan nő mellé aki szeret szórakozni és viccelődni. Ő nem olyan férfi aki játékos, nem járkál a nők után, és nem csalja meg a párját, ha nincs megelégedve vele vagy megunta azt. Hisz az igazi szerelemben és keresi, de leginkább várja, hogy hozzá jöjjön a szerelem és megváltozzon az élete.

2. Oroszlán

Ő erős, karizmatikus, főleg mikor megtalálja az ideális nőt. Hajlamos arra, hogy nagy dolgot csináljon egy érzésből, ha szerelmes akkor itt is ugyanúgy viselkedik. A szerelem egy OROSZLÁNNAL látványos, nagyszerű és örökre szól. Ő nem szereti a rövid kapcsolatokat, egy életen át képes kitartani a szerelme mellett, de csak akkor, ha megfelelő párja van.

1. Szűz

A SZŰZ férfi nagy hangsúlyt fektet az észre, ezért ilyen nőt keres magának. Egy nő ha megmutatja neki, hogy mennyire intelligens akkor felkelti az érdeklődését. Bármit csinálhat a nő, csak ne dicsérje magát előtte, mert ő a szerénységet szereti. A SZŰZ férfival a kapcsolat stabil és kényelmes, szuper lakásban élhettek és mindig készen lehettek vendégek fogadására. A SZŰZ férfi szereti a tiszta otthont, az érzelmei stabilak, nála nincs olyan, hogy nem megbízható. Pénzügyileg is stabil, még a nyugdíjas éveire is gondol és spórol.

https://varosikurir.hu/ferjrangsor-csillagjegy-alapjan/4/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2416311564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása