He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Elment az esze a kormánynak?

2020.11.30. 09:55 guma

Véleményem: úgy szórja a milliókat, milliárdokat külföldre a kormány, mintha itthon nem lenne feladata, akkor amikor még a tanárok, eü dolgozók sem kapnak a fertőzés után 100%-os táppénzt. A szociális szférát pedig totál magukra hagyták - újra leszavazta a mindent felmarkoló csürhe a gondozok fizetés emelését vagy elismerését,. Ez a milliárdos húzás pedig a járvány közepén, a halálozási csúcsdöntések napjaiban, a kétszínűségük, gerinctelenségük ékes bizonyítéka, hiszen a Fidesz 2019 novemberében huszadik alkalommal is leszavazta az ügynök akták nyilvánosságra hozását, amikor is az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről, valamint az állampárti vezetők és a diktatúra állambiztonsága hivatásos állományának egyes közhivatalok viseléséből való kizárása érdekében szükséges törvénymódosításokra nemet mondott. Magyarul: itthon nem érdekes a múlt? Itthon nem számít ki mennyi életért felelős? Ez a felelőtlen pénzszórás vagy pénz menekítés, ország eladósítása, pénzünk elértéktelenítése, pedig szerintem, ha tetszik, ha nem : HAZAÁRULÁS, a nemzet cserbenhagyása.

Ez a gyáva hallgatás és maszatolás az igazán kiábrándító

Tízmillió dollárral (valamivel több, mint 3 milliárd forint) járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – tudtuk meg ma reggel a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-posztjából.

Amely posztban a kész tény elé állította a nyilvánosságot: a kormány ezen a héten írta alá a szerződést az Egyesült Államok Kongresszusa által 27 évvel ezelőtt létrehozott alapítvány tervéhez való hozzájárulásról, és külön kiemelte – ezekben a liberárjákkal sújtott vérzivataros időkben nem is lehet eléggé hangsúlyozni -, hogy a lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel.

folytatás: https://kolozsvaros.com/2020/11/29/ez-a-gyava-hallgatas-es-maszatolas-az-igazan-kiabrandito/

3 milliárd forintot adott egy amerikai múzeumra a kormány

Másodszor kapott komoly adományt a magyar kormánytól az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány.

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán. Ez átszámítva nagyjából 3 milliárd forintnyi támogatás.

Szijjártó Péter tudatta: a kormány a héten írta alá a szerződést az Egyesült Államok Kongresszusa által 27 évvel ezelőtt létrehozott alapítvány tervéhez való hozzájárulásról. A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel – tette hozzá.

A miniszter kiábrándítónak tartja azokat a nemzetközi politikai törekvéseket, amelyek a kommunizmus bűneinek relativizálására és a kommunista ideológia képviselőinek mentegetésére irányulnak.

Ugyanez az alapítvány a Washington Times szerint már 2014-ben is kapott 1 millió dollárt, azaz 300 millió forintnyit a magyar kormánytól. A Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványt sokszor érte már kritika. Sokan azzal vádolják, hogy narratívájával a holokausztot relativizálja. A kommunizmus áldozatainak számát jelenleg 100 millió fölé becsülik, de az adatok gyűjtése során használt módszertanuk ugyancsak vitatott.

https://hvg.hu/gazdasag/20201129_szijjarto_3_milliard_egy_amerikai_alapitvanynak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6716307160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása