He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Melyik bagoly vagy? :-)

2020.09.21. 07:50 guma

Válassz egy baglyot, és derítsd ki, mi az a tulajdonságod, amin változtatnod kéne

A baglyok számtalan mitológiában hordoznak magukkal különleges jelentést, sőt, sokak szerint ha gyakran látsz ilyen madarat a valóságban, azzal az univerzum valamit üzenni szeretne neked. Az alábbi személyiségtesztben négy rajzolt baglyot láthatsz: válaszd ki azt, amelyik első ránézésre a legjobban tetszik, és olvass tovább, hogy megtudd, miről árulkodik a döntésed!

1. Ha az első baglyot választottad

Rendkívül nyitott, szociális személyiséged van, és imádsz beszélgetni másokkal. Mindig képes voltál megtalálni a közös hangot még az ismeretlenekkel is, ezért elég sok közeli ismerősöd van. Azonban tény, hogy a felületes párbeszédek nem igazán hoznak lázba.

E helyett inkább nagy az igényed arra, hogy új, fontos információkat szerezz be a környezetedből, hiszen rendkívül kíváncsi alkat vagy - és valljuk be, egy picikét pletykás is.

Azonban tény, hogy emiatt sokszor olyan dolgokba is beleütöd az orrod, amik nem feltétlenül rád tartoznak, és ez a távolabbi ismerőseidnek zavaró lehet. Ezt a vonásodat nem feltétlenül kedveli benned mindenki. Próbálj meg inkább egy kicsit jobban magadra fókuszálni, és kevesebbet törődni a környezeteddel.

2. Ha a második baglyot választottad

Elég zárkózott típus vagy, nem igazán szeretsz új emberekkel megismerkedni, noha ez nem mindig volt így. Az utóbbi időben viszont tele vagy félelmekkel, kételyekkel és bizonytalansággal, és fogalmad sincs, hogyan küzdhetnéd le az állandó szorongást.

Aggódsz, hogy kínos helyzetbe kerülsz, vagy mások rossz véleménnyel lesznek rólad, ezért sokszor inkább nemet mondasz egy meghívásra, minthogy a komfortzónádon kívül lépj.

Pedig valójában az élet tele van izgalmas pillanatokkal, amikből így sajnos kimaradsz, mert olyannyira tartasz az ismeretlentől és a bizonytalantól. Mostantól próbálj meg kicsit többször igent mondani (még akkor is, ha nincs hozzá kedved), és te magad is meg fogsz lepődni azon, mennyire megváltozhat ettől az életed.

3. Ha a harmadik baglyot választottad

Mindig is magabiztos egyéniség voltál, aki tudja, mit szeretne az élettől, és a negatív kritika sem képes eltántorítani ettől.

Azonban tény, hogy a felelősség megriaszt téged, és nem is igazán akarsz felnőni, hiszen játékos lelked van, és számodra a szórakozás az első.

Az ismerőseid szerint még mindig megvan benned az a tipikus gyermeki naivitás, de pont ez gátol meg téged abban, hogy valóban előre haladj az életedben. Nem mersz elvállalni olyan munkát, ami valódi kihívásnak hangzik, inkább a megszokott dolgokhoz ragaszkodsz, mert azt már ismered. Pedig valószínűleg egy egészen új oldaladat ismerhetnéd meg, ha egy kicsit felelősségteljesebb lennél, és komolyabb döntéseket is meghoznál néha.

4. Ha a negyedik baglyot választottad

Rendkívül érzelmes, empatikus ember vagy, és nagyon érdekel téged lényegében minden. Szeretsz olvasgatni, legyen szó romantikus regényről vagy akár egy megtörtént eseményről, mert kimondottan sokoldalú vagy.

A szabadidődben legszívesebben utaznál, megismernél új kultúrákat és a világnak olyan szegleteit járnád be, amelyek nem kimondottan ismertek.

Azonban sajnos nehezen lépsz előre, és nem vagy túl magabiztos sem. Nem igazán tudsz kiállni magadért, és mivel tartasz a konfliktusoktól, sokszor inkább nem mondod el a véleményed, és belenyugszol abba, amit mások mondanak. Pedig ha egy kicsit őszintébb és hangosabb lennél, az emberek végre megtudhatnák, milyen hatalmas potenciál rejtőzik benned!

https://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/erdekessegek-nagyvilag/valassz-baglyot-deritsd-tulajdonsagod-amin-valtoztatnod-kene/149699?page=2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3516002982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása