He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A film aminek 3 címe közül egy: Szökjünk Athénba (1979)

2020.05.24. 07:20 guma

Műgyűjtők és kalandorok előnyben

Egy festői görög szigetecskén vagyunk, a II. világháború vége felé. A német hadifogolytábor lakói különös feladaton szorgoskodnak: felbecsülhetetlen antik leleteket tárnak fel, hogy a nagy műértő szerepében tetszelgő Führer "műkincs-hadműveletének" értelmében eljuttassák a Harmadik Birodalomba. A Blake professzor vezette hadifoglyok - a helyi ellenállás főnöke és bordélytulajdonos felesége védőszárnyai alatt - ellenakciót dolgoznak ki. A német parancsnok, Otto Hecht azonban nem buta ember. Tisztában van a katonai realitásokkal és azt is megszimatolja, hogy valami "bűzlik" a táborban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2915600712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása