He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Játszunk: Melyik szem tetszik a legjobban?

2020.05.08. 07:56 guma

Melyik szem tetszik a legjobban? Sok mindent elárul a személyiségedről

Nézd végig a képen látható szemeket, és válaszd ki azt, amelyik a legerősebb hatást váltja ki belőled. Ne gondolkodj sokat; csak hallgass a megérzéseidre, majd olvasd el, ez az egyszerű döntésed mit árul el a személyiségedről!

Nagyon nyitott személyiség vagy. Bárkit szívesen befogadsz az életedbe és a szívedbe egyaránt.

Hiszel abban, hogy inkább megéri vállalni a csalódás kockázatát, mint hogy teljesen elzárd magad a világtól és a lehetőségektől. Ettől függetlenül azért neked is vannak félelmeid, de igyekszel őket eltitkolni mások előtt.

Szívesebben oldod meg a problémáidat egyedül, de ha a családodnak vagy a barátaidnak segítségre van szüksége, rögtön ott teremsz mellettük. Azáltal ugyanis, hogy támogatsz másokat, lelkileg te is könnyebben gyógyulsz.

Lelkiismeretes ember vagy, és igyekszel mindig pozitív benyomást kelteni a környezetedben.

Hiszel abban, hogy a jó tettek képesek megváltoztatni mások életét – még ha apróságokról is van szó –, ezért próbálsz mindig helyesen cselekedni. Úgy véled, ez a legkevesebb, amit megtehetsz azért, hogy a világot jobb hellyé varázsold.

Ha viszont gondjaid vannak, vagy éppen feldúlt vagy, ritkán osztod meg a barátaiddal; emiatt pedig rengeteg probléma gyűlhet fel benned hosszabb távon.

Valamikor a múltadban mélyen megsebezték a szíved és a lelked, erre pedig a mai napig tisztán emlékszel.

A rossz élmények kihatnak a mostani életedre is, de ettől függetlenül mindig igyekszel megtalálni a békét magaddal. Sosem osztod meg a világgal a sötétebb gondolataidat; képes vagy rengeteg dolgot elviselni, és általában erről nem beszélsz másoknak.

Mégis, ennek ellenére időnként meglepően vidám tudsz lenni, és a legnagyobb "esések" után is könnyen összeszeded magad.

Filozofikus személyiséged van, amelynek következtében hajlamos lehetsz túl sokat elmélkedni mindenről, ami veled történik – épp ezért, időnként még te magad is elveszel a gondolataidban.

Nem kedveled a felületességet; jobb szeretsz a dolgok mélyebb értelmébe belelesni. Magabiztos típus vagy, az életre pedig szívesen tekintesz úgy, mint egy kirakós játékra, amelynek darabkáit szép lassan sikerül a megfelelő helyre illesztened. Persze ettől függetlenül te is elbizonytalanodsz néha, de ezt semmiképp sem kürtölöd világgá.

Rejtélyes típus vagy; de nem csak a környezeted számára, hanem még saját magadnak is.

Egyelőre nem jöttél rá, ki is vagy valójában, a gyakori hangulatingadozásaid pedig alaposan megnehezítik ebben a dolgodat.

Egy társaságban inkább te vagy a csendesebb személy, aki csak olyan infókat közöl, amelyekben tényleg 100%-ig biztos is, a cselekedeteid pedig időnként összezavarják a környezetedet. Jobb szereted megismerni az embereket, mielőtt közelítesz feléjük.

Rendkívül érzékeny lelked van. Könnyen észreveszed a legkisebb részleteket is, és nagyon nehezen felejtesz.

Ezek miatt általában az apró dolgok is könnyen befolyásolhatják a hangulatodat: hamar támad jó kedved, de ugyanilyen gyorsan el is sírhatod magad.

Nagyon jók a megérzéseid, ennek köszönhetően pedig gyakran képes vagy pontosan megjósolni a dolgok végkimenetelét.

Kifejezetten tüzes személyiséged van, tele energiával és szenvedéllyel az élet iránt. A te életedben nem léteznek "szürke" dolgok: vagy imádsz valamit, vagy pedig kifejezetten utálod.

Mindenről megvan a saját véleményed, és általában gyorsan hozol döntéseket. A rengeteg energiának azonban hátulütője is van, emiatt ugyanis hajlamos vagy mindent túlaggodalmaskodni – ezt viszont elrejted a környezeted előtt

Különleges típus vagy, aki általában kilóg a tömegből. Egyedi az érdeklődési köröd és a hited, emiatt pedig sokan furcsának tarthatnak.

Nem szereted a szabályokat, és a hagyományokért sem igazán rajongsz – inkább a saját véleményed alapján csinálod a dolgaidat. Szívesen engeded az embereknek, hogy bepillantsanak a világodba, a kritikát pedig gyorsan lerázod magadról.

A lelked mélyén örülnél annak, ha több hozzád hasonló ember létezne, ugyanis szerinted jó érzés kilógni a sorból.

Jók a megérzéseid, és könnyen megérted az embereket is – ettől függetlenül azonban nem szereted elárulni, valójában mennyit is tudsz róluk.

Könnyen kiismersz bárkit a viselkedése alapján; olyannyira, hogy valakinek már az arckifejezéséből (vagy hangjából) is sok mindent le tudsz vonni.

Ha valaki hazudni próbál neked, te biztosan rögtön rájössz. Ugyanakkor azzal is tisztában vagy, hogy mások is képesek beléd látni, így igyekszel annyit mutatni magadból a világnak, amennyit tényleg szeretnél.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr10015392662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.09. 22:19:29

"A pillantását, - azt feledném egyszer!"

guma 2020.05.10. 14:59:20

@látjátok feleim szümtükkel:

minek!
a szem a lélek tükre. :-))))

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.10. 18:23:05

@guma:

Pedig csak egy verset küldtem neked.Gondoltam ráismersz.

látjátok feleim szümtükkel 2020.05.10. 20:55:26

@guma:

Pedig amikor Galkó ezzel a tv-ben volt, akkor szerintem fitalSZEM voltált.
süti beállítások módosítása