He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A szerelemkunyhó és más érdekeségek a szex világából 18+ (- a téma bővítve)

2020.03.28. 06:30 guma

Egy hír (itt) kapcsán barangoljunk a világban több, "szokatlan" gyakorlat, hagyomány, népszokás körül

A karantén és a Pornhub pontosan azt hozta ki az emberekből, amit sejtesz

Az oldalon található téma a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény besorolása szerint a kiskorúakra veszélyes kategóriába tartoznak. Ha te kiskorú vagy, semmiképp ne nézd meg őket. kambodzsa szerelemkunyho

Ahol a nő orgazmusa nem számít, és a szemöldök erogén zóna: furcsa nemi szokások a világban

Bár náluk teljesen normális, számunkra egészen elképesztőek.

A szexre különösen igaz, hogy mindenki másképp szereti, és mindenkinek másképp a legjobb. Azonban nemcsak az egyéni vágyak játszanak szerepet abban, hogyan bújnak össze a párok, hanem az országok hagyományai is nagy befolyással vannak az együttlétekre.

Emiatt pedig a világ minden táján mások egy picit a szexuális szokások, de vannak olyan területek is, ahol számunkra megdöbbentő módszerrel izgatják egymást a férfiak és a nők.

Ahol nappal tilos a szex

Észak-Afrika egy törzsében megtiltották, hogy bárki nappal bújjon össze. Ezt leginkább azért tették, hogy ne legyen túl gyakori a szex, és ne vonja el az energiákat a többi tevékenységtől. Ezen kívül azután sem szabad szeretkezni, ha valaki rosszat álmodott, vagy éppen vihar tombol, esetleg, ha a nő férje azon a napon megölt egy krokodilt vagy egy kígyót.

Írország a szokásosnál visszafogottabb

A kutatások szerint az írek a legvisszamaradottabbak a szexuális szabadság terén, ráadásul egy kisebb szigetükön, Inis Beagen alig van bármilyen felvilágosítás a fiataloknak, sőt, egy jó ideig még a nyelves csók vagy az előjáték sem volt szokás náluk, arról már nem is beszélve, hogy a nő orgazmusa egyáltalán nem számított.

Most is jóval visszafogottabbak, mint máshol, például szinte soha nem veszik le az összes ruhájukat szeretkezés közben - legalább a fehérnemű mindig rajtuk marad -, és az egyéjszakás kalandok is rendkívül ritkák, mert aggódnak a szexuális úton terjedő betegségek miatt.

Van, ahol tabu a csók

Mozambikban régen teljesen tiltott volt a csók, sőt az sem volt megengedett, hogy a párok érintkezzenek egymás nyálával. Tehát még a házasok sem csókolhatták meg egymást, mostanra viszont már ez kicsit megváltozott, azonban még mindig nem igazán szokás náluk a csókolózás még szex közben sem. 

Kambodzsai szerelemkunyhók

Kambodzsában a szexuálisan érett lányoknak úgynevezett szerelemkunyhókat építenek, amiben mindig más fiúval találkozhatnak, és letesztelhetik, melyikükkel a legjobb az ágyban. Ez leginkább azért van, mert tiltott a válás, ez a különös módszer pedig lehetővé teszi a fiataloknak, hogy kiválasszák azt a partnert, akivel le tudják élni az életüket.

Szerencse-szex indonéz módra

Indonézia nagyrészt muzulmán ország, ezért is furcsa a következő szokás. Zarándokok látogatnak el Jáván a Gunung Kemukus hegyre, hogy annak a tetején idegenekkel szexeljenek. Ezt hét alkalommal kell megtenniük a már házas felnőtteknek, de csak akkor hoz szerencsét a procedúra, ha nem a házastársukkal teszik meg.

Az apró törzsek megdöbbentő szokásai

Talán kijelenthetjük, hogy a legapróbb törzseknek vannak a legbizarrabb szexszokásai, ugyanis például a Trobriand-szigeteken élők egy nagyon furcsa izgatás módszerre esküsznek: egymás szemöldökét rágcsálják együttlét közben. De Mikronézia egyik szigetén is bizarr afrodiziákumot vetnek be, mert itt például hangyaharapás segítségével próbálják felkorbácsolni a vágyat.

https://femina.hu/kapcsolat/furcsa-szex-szokasok-vilagban/Kell nekünk az ingyen pornó? Szexualitás karantén idején és azon túl

Kell nekünk az ingyen pornó? Szexualitás karantén idején és azon túl

Március közepén a világ egyik legismertebb pornóoldala bejelentette, hogy fizetős, prémium szolgáltatásait ingyenessé teszi az olasz felhasználók számára, sőt, márciusi bevételeinek egy részével Olaszországot fogja támogatni. Szóviccek sokasága járja be a közösségi médiát, hogy ki, hogyan … „üsse el” az idejét, ha már otthon kell maradni. Vajon hogyan hat a gyerekekre, fiatalokra és a felnőttekre a szexualitás terén ez a szokatlan helyzet? Kulcsszavakat kerestem, de válaszok helyett újabb kérdéseket találtam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8215407256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása