He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Már megint egy játékos személyiségteszt, állatokkal

2019.12.14. 07:24 guma

Az első állat, amit meglátsz a képen, elárulja, milyen személyiség vagyAz első állat, amit meglátsz a képen, elárulja, milyen személyiség vagy

Íme, a világ egyik legegyszerűbb személyiségtesztje: csak pillants rá a képre, ne kezdj el keresgélni vagy taktikázni, csak szúrd ki a leges-legelső állatot, amit észreveszel. Ha megvan, olvass tovább, és nézd meg, mit árul el a személyiségedről az, hogy mit ismert fel a kissé kaotikus rajzról legelsőnek az agyad!

Koala

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha a koala volt az első állat, amit kiszúrtál, akkor jók az esélyek, hogy a természeted is éppen olyan bájos és imádnivaló, mint amilyen egy koala is. Kedves, aranyos és jókedélyű vagy, aki szeret jól kijönni mindenféle emberrel. Képes vagy megtalálni az életben az apró örömöket, és élvezed azokat a kis dolgokat, amelyek összességében ilyen széppé teszik az életet. Az a célod, hogy megtaláld a boldogságot mindenhol, és ez az, ami mások szemében is olyan ellenállhatatlanul vonzóvá tesz.

Zsiráf

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha elsőként a zsiráfot vetted észre a rajzon, valószínűleg olyan ember vagy, aki az egyszerű életben és a gondolkodás fontosságában hisz. Az a célod, hogy elérd a csillagokat, de mindeközben képes vagy két lábbal a földön állni és reálisan látni a dolgokat. A szerénységed és alázatosságod alapvetően meghatározzák a személyiségedet, de mindeközben átlag feletti gondolataid és ötleteid vannak – egy igazán filozofikus, bölcs alkat vagy.

Elefánt

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha elsőként az elefántot láttad meg, akkor olyan nem mindennapi, hatalmas személyiséged van, amilyennel csak ritkán találkozni. Hajt a siker iránti vágy, de miközben a célod felé tartasz, képes vagy gyengéd és törődő maradni. A személyiséged a nagyság és az alázat keveréke, ami nem mindennapi párosítás. Nem szereted, ha erőszakosnak kell lenned, bár tudod, hogy nagy a hatalmad és az erőd, ezt sosem használnád arra, hogy másokra ráerőltess dolgokat.

Malac

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha a malac volt az első, akit megláttál, akkor okos, ravasz, ugyanakkor nagyon jól alkalmazkodó személyiség vagy. Villámgyorsan gondolkodsz, és előnyös tulajdonságaidat képes vagy az igényeidnek megfelelően előhívni vagy alakítani. Az a fajta ember vagy, aki nem csak azt tudja, hogy mit akar az életben, hanem azt is, hogy hogyan érheti el azt. A környezeted talán sejti, hogy milyen okos vagy, de az igazság az, hogy intelligenciában messze lekörözöl másokat, és képes vagy megverni másokat a saját játékukban is.

Kacsa

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha a kacsa volt az első állat, amit észrevettél, akkor olyan ember lehetsz, aki a felszínen nyugodtnak és összeszedettnek tűnik, de a gondolataid attól még erőteljesen kavaroghatnak a mélyen, akár egy kacsa, ami a víz felett nyugodtnak és mozdulatlannak tűnik, a vízszint alatt viszont erőteljesen lapátol. Természetednél fogva titkolózó vagy, nehezen nyílsz meg más emberek előtt. Emiatt kevesen vannak, akik valóban ismernek téged, de akik igen, azok tudják, milyen gyönyörű világot teremtettél magadnak a gondolataiddal.

Macska

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha a macskát láttad meg elsőként, igazi harcos és túlélő típus vagy, akárcsak egy macska, ami a végsőkig elmegy és bármit megtesz az életben maradásért. halálosan pontosak a megérzéseid, és ezek valódi harcossá tesznek. Olyan alkat vagy, aki szívesen eltölti az idejét egyedül is. Nem különösebben zavar, hogy mások mit mondanak vagy mit gondolnak rólad, te csak mész a saját fejed után, teszed azt, amit jónak látsz. Ebből is látható, hogy kivételes tehetség vagy, aki arra született, hogy megváltoztasson maga körül valamit.

Bagoly

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha elsőként a baglyot láttad meg, bölcs, nyugodt, mégis erőteljes ember lehetsz. Nem cselekszel hirtelen felindulásból, és megválogatod azokat a helyzeteket, amelyekben felveszed a kesztyűt. Ha mégis rászánod magadat a harcra, akkor viszont gyors és könyörtelen vagy, akár egy bagoly a zsákmány elejtésekor. A bölcsességed az, ami iránymutatást ad az életedben. Képes vagy átlátni az embereken és felismered a hibáikat is, ez az intellektuális képesség pedig mindennél nagyobb előnyt ad neked.

Medve

Az első állat, amit észreveszel a fotón, elárulja, hogy milyen személyiség vagy

Ha a medvét vetted észre legelőször, erős, ugyanakkor védelmező alkat is vagy. Gyengéd és törődő vagy azokkal, akiket szeretsz, de bármikor készen állsz miszlikbe aprítani azt, aki veszélyt jelent a családodra nézve. Az a fajta ember vagy, aki tisztában van a saját erejével, de nem használod ezt arra, hogy mások fölé hatalmasodj. Szeretsz a magad dolgával foglalkozni, amíg valaki fölöslegesen provokálni nem kezd, mert akkor szabadjára engeded a belső szörnyedet!

Képek forrása: thedailynet.com

https://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/erdekessegek-nagyvilag/elso-allat-amit-meglatsz-kepen-elarulja-milyen-szemelyiseg-vagy/140253?utm_source=Hirkereso.hu&utm_medium=promoted_article&utm_campaign=Hirkereso&utm_content=140253

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9615244712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.14. 16:21:49

Én a medvét láttam meg, bár sírós majomnak gondoltam első látásra :)
De inkább koala vagyok :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.14. 16:21:50

Én a medvét láttam meg, bár sírós majomnak gondoltam első látásra :)
De inkább koala vagyok :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.14. 16:21:53

Én a medvét láttam meg, bár sírós majomnak gondoltam első látásra :)
De inkább koala vagyok :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.14. 16:24:34

Ójaj ez nem tudom hogy sikerült 3x :D
Lehet papagáj is vagyok, aki mindent sokszor mond, sokszor mond, sokszor mond :)

jaegtoer 2019.12.15. 07:55:44

@Szőkenőő: A lényeg, hogy sikerült. Az ember összetett személyiség, úgy értem, végtelen variációban állnak össze azok a fura, apró darabkák, akár az Úr csinálta a prototípust, akár evolúcióztak a molekulák. Mit lehet tudni, és főként ki tudhatja? Szerintem mind a két opció igaz lehet, és akkor még nem említettem az idetévedt E.T.-ket. Ez már 3 irány. Ekképpen elkönyvelheted, hogy minden nációnak írtál. Isten ujja lehet a dologban, esetleg blogmotor.

taga20 2019.12.15. 08:04:27

@jaegtoer: mi van veled öreg rozmár, rég láttalak?;)

jaegtoer 2019.12.15. 08:18:16

@taga20:

beszippantott a NER. a munkaidő cca. 64 óra/hét. remek jelen, örvendetes jövő. senki nincs az út szélén hagyva, élből eltemetik élve. még mondja valaki, hogy nem gondoskodó az állam.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.15. 08:43:41

@jaegtoer: én megrögzött darwinista vagyok, nem hiszek a 7 nap alatt teremtette, meg a zufók hoztak minket létre eszmékben.
A jó öreg blogmotorban annál inkább. Bár ki tudja, lehet ET ujja van a dolgok háta megett :D

taga20 2019.12.15. 08:59:48

@jaegtoer: ne rinyájj má annyit, inkább örülj annak, hogy NORBI egyből egyet behúzott:)))

guma 2019.12.15. 11:01:43

@Szőkenőő:

nem kell mindenkivel haverkodni. :DDDD

ET meg blogmotor egy szőkével jön össze? :)))

@jaegtoer:

egy szavad se lehet. legalább bent vagy a kosárban :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.12.15. 11:29:07

én olyat vettem észre, ami nem is szerepel...de aztán a malacot

mgdé 2019.12.16. 18:39:29

A koalát és a leopárdot. :D

guma 2019.12.17. 06:45:33

@mgdé:

segíts! :)))

mgdé 2019.12.17. 08:42:07

@guma:

Fel sem merült bennem, hogy az csak egy macska. Mint ahogy nem is az! :D

guma 2019.12.18. 18:29:20

@mgdé:

valami hibrid inkább. :D
se sörény, se foltok, de dorombolni lehet, hogy tud... :)))

mgdé 2019.12.23. 16:04:56

Békés Karácsonyt!
süti beállítások módosítása