He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Távol a világ zajától

2019.11.30. 07:56 guma

Egyik kedvenc filmem, valahogy "bene" vagyok... :-D Csodálatos, jó zene, fények tájak és ha a könyvet a film után elolvassuk kibontakozik az író zsenialitása, illetve ráérezhetünk a film készítés nagyszerűségére (hol húztak, sűrített és miért), vagy talán ezt, azt másként kellett volna illusztrálni, illetve a képi világra alkalmazni. Thomas Hardy annyira angol, hogy Szerb Antal szerint Anglián kívül soha sehol nem is vált igazán népszerűvé. (Hacsak Szerb Antal óta nem.) Ez a film is nagyon angol, nekem tetszett a viktoriánus kor Makrancos Katája és a vele és körülötte zajló események...kivéve a történet végét. Viszont Hardy tényleg úgy fejezi be regényét, ahogyan a film is végződik. Hogy végződik? Tessék megnézni a filmet - nekem nagyon tetszett.

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között.
Először Gabrielt (Matthias Schoenaerts), a birkapásztort bűvöli el, és bár kölcsönösnek tűnik köztük a vonzalom, a nő nemet mond a házassági ajánlatra. De szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, Boldwood is (Michael Sheen). A legvonzóbbnak pedig egy katona, Troy őrmester (Tom Sturridge) tűnik. A választás nehéz: sok megpróbáltatás és öröm; vonzódás, hazugság, féltékenység kell hozzá, hogy Batsheba rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4715328918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása