He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Több száz magyar színész mondja el Az ember tragédiáját - videó

2019.11.01. 04:00 guma

Izgalmas kezdeményezés indult el, a cél, hogy év végére összeálljon Madách halhatatlan drámai költeménye.

Különleges projektet hívtak életre a Színházak Éjszakája szervezői - írja a Deszkavízió.

Kezdeményezésükre a magyar színházi szakma színe-java vállalta, hogy okostelefonja kamerájába elmond néhány sort Madách Imre Az ember tragédiája című művéből.

Az első szín videója többek között Alföldi Róbert, Bodrogi Gyula, Csomós Mari, Földes László HOBO, Mácsai Pál, Schell Judit és Szabó Győző közreműködésével készült el. A cél az, hogy év végére összeálljon a teljes mű - írja a lap, és hozzáteszi: a kezdeményezéshez eddig 44 fővárosi és vidéki társulat, kőszínházak és független csapatok közel 700 színművésze csatlakozott, így az első tizenkét szín felvételei már elkészültek.

 https://hvg.hu/kultura/20190929_Szinhazak_ejszakaja_Madach_Imre_video

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2815184976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása