He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Válasz egy szimbóliumot és megtudod mi jellemez

2019.08.13. 07:52 guma

Válassz egy szimbólumot és ismerd meg legfontosabb jellemződet! – személyiségteszt

Gondosan nézd meg az alábbi 6 szimbólumot, és válassz egyet közülük. Csakis egyet! Azután keresd meg és olvasd el a jellemzést!

1. ÖSZTÖNÖSSÉG

Azokra, akik ezt a képet választották, az ösztönösség, spontaneitás a legjellemzőbb. Ezek az emberek mindig kimondják, amit gondolnak. Ezeknek az embereknek nagyon fontosak saját vágyaik, és ezért a saját szabályaikat követik. Nem engedik, hogy bárki megmondja nekik mit és hogyan kell csinálni! Mindenre igencsak eredeti választ adnak! Nagyon barátságosak és általában minden területen nagyra értékelik őket.

2. EGYSZERŰSÉG

A klasszikusok a kedvencei. Egyszerű ember, aki szereti a békét és a kis örömöket is. Mindazok, akik ezt a képet választják, tisztában vannak azzal, hogy értékelni kell azt, amijük van. Ennek ellenére céltudatosak és ambíciózusak. Ismerik saját határaikat és tiszteletben is tartják. Ezeken a határokon belül olyan otthonosan mozognak, mint hal a vízben.

3. BÁTORSÁG

Amennyiben a harmadik szimbólumot választottad, nem félsz mások véleményétől, csak egy dologra koncentrálsz: elérni a célodat. Ezért olyan ember vagy, aki végül is mindig eléri azt, amit akar. Ez igen ritka tulajdonság, ezért nem lepődsz meg, hogy lépten-nyomon irigyekbe ütközöl. Tulajdonképpen ez inspirál a legjobban az életben. Ezért kiváló vezető is vagy, akire biztosan támaszkodhatnak.

4. KIFINOMULTSÁG

Azok, akik a fenti ábrát választják, nagyon kifinomult stílusú emberek. Szeretik az ízléses dolgokat, de cseppet sem sznobok vagy felületesek. Sőt! Ezek az emberek csak a minden szempontból minőségi dolgokat szeretik. Általában élvezik a kihívásokat, és igencsak elégedettséggel tölti el őket egy kiválóan elvégzett, nehéz munka. Bármilyen ember beletartozhat ebbe a kategóriába, a kétkézi munkás, könyvelő, színész, orvos, bárki. Mindannyiuknak megvan stílusérzéke, ízlése.

5. KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG

Élvezed az életet! Nem, te egyáltalán nem az a személy vagy, aki konfliktusokat, vagy veszekedéseket keresne. Fontos, hogy összhangban légy magaddal, csakúgy, mint a világegyetemmel. Néha nagyon érzékeny lehetsz, de megtanultad, hogy mi élvez elsőbbséget, és mi az, amire kár figyelmet fordítani! Olyan ember vagy, aki szereti a békét, és aki mellett mindenki nyugodtnak érzi magát.

6. BECSÜLETESSÉG

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor te egy nagyon őszinte ember vagy. Számodra minden kapcsolatban ez a legfontosabb. Te az a személy vagy, aki bátran kimondja, amit gondol, és igencsak méltányolja, amikor mások is ugyanezt teszik. Nem szereted a hízelgőket. Ha valaki megtéveszt, akkor aligha bízol meg benne többé. Nem veted meg a földi örömöket, különösen erős kisugárzásod miatt, ritkán találod magad egyedül az életben.

https://illuzio.cafeblog.hu/2018/06/01/valassz-egy-szimbolumot-es-ismerd-meg-legfontosabb-jellemzodet-szemelyisegteszt/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr214977058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása