He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A Disznó évéről - csak úgy :-)

2019.07.01. 06:00 guma

Mire számíthatunk a Yin Föld Disznó évében?

A Disznó az ázsiai kultúra szerint igen szerencsés szimbólum, a hagyományok miatt így ők nagy reményekkel telve várják az új év kezdetét. Főként a jelenlegi ún. ARANY DISZNÓ évét. És ebben van is valami, de hogy ez szerencsében, anyagi gyarapodásban gazdag év lesz-e, az már leginkább az egyénektől, azaz a döntéseinktől és cselekedeteiktől függ. Mindenképp igaz, hogy igencsak aktív évnek nézünk elébe és aki tud és szeretne is élni ezzel a friss fuvallattal, annak sok kedvező lehetőség áll majd rendelkezésére.

Maga a yin föld a megművelni való, a jól kezelhető és befogadó földet szimbolizálja a kínai asztrológiában. Hatására idén sokan a munkába temetkeznek, kreatív ötleteik lesznek, mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lehetne megújítani feladataikat, munkájukat vagy előrukkolni valami friss dologgal. A yin föld utal arra, hogy – főként az év első felében – inkább a kiszámíthatóság és nyugalom dominál…de ez valójában látszólagos. Hiszen a Disznó jegyre, mely vizet rejt magában sok minden jellemző csak a kiszámíthatóság és nyugalom nem. Ez pont az ellentéte az elfogadó, besimuló yin föld elemnek és mivel magában az év induló horoszkópjában is dominánsan jelen van a víz, elmondható, hogy ezt a kevéske föld elemet könnyedén elmossa, csak idő kérdése. Mit jelent ez a mindennapokban? Azt, hogy amit látunk, az nem feltétlenül felel meg a valóságnak. Mindenki próbál majd szebb képet mutatni magáról, az adott helyzetről. Törekszünk a konszenzusra, de valójában a mélyben egész más motiváció és valóságtartalom van.

A háttérben nagy energiák húzódnak meg, amelyek felfokozzák az erőnket és az akaratunkat. Ez segít abban, hogy jobban kiálljunk nézeteink és elveink mellett.  Kevésbé fogjuk hagyni, hogy bárki vagy bármi a háttérbe szorítson. Bár nem szeretnénk, ha a külvilág látná a rejtett érzéseket, ugyanakkor, ha úgy adódik, simán beleállunk majd a vitába, olykor pedig a jófajta veszekedésbe. Nehezen viseljük majd, ha más akar dönteni helyettünk, vagy beleavatkozik a dolgainkba, ráadásul a türelem forrásától fényévekre kerülünk ebben az évben. A kifejezetten gyors és hirtelen változások és reagálások időszaka jön, ahogy bennünk, úgy a külvilágban is.

A nagyvilágot és szűkebb környezetünket is ez fogja jellemezni, így itt is érvényesül a hatás, hogy nem látunk igazán a dolgok mélyére. Lehet valami akármilyen szép és jó, de nem kizárt, hogy valójában egyáltalán nem az van, amit mondanak vagy el akarnak hitetni velünk. Ez érvényes lesz az üzleti életben, személyes kapcsolatainkban és ugyanúgy a kül- és belpolitikában is.

Miért kell erre jobban odafigyelnünk? Azért, mert az önrendelkezés és szabadság top téma lesz az idén, amiért már igazán fel merjük vállalni a konfliktust és kiállunk majd magunkért.

Maga a Disznó jegy a kínai asztrológiában az Utazó állatok közé tartozik, és ezért meglehetősen aktív, olykor nyughatatlan. Az egyik legnagyobb életigenlő, szabadságvággyal rendelkező és az élet örömeit valójában igazán jól megélő jegy. Ugyanakkor képes az igazi káoszra és szétszórtságra is. Ezért a 2019-es év sok nagyszerű szórakozási lehetőséget hoz, kedvez mindenféle közösségi programnak, az utazásoknak, kirándulásoknak baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, stb. Ugyanakkor, ha nem figyelünk oda, vagy nincs megfelelő stratégiánk, akkor  igencsak nehéz időszak vár ránk, mert kifolyik az idő a kezünkből, elúszunk a dolgainkkal, túlvállaljuk vagy szervezzük magunkat.

A 2019-es év a kreatív embereknek kiváltképp kedvez, ők nagyon fogják élvezni, hogy szárnyakat kaptak. Hatványozottan igaz ez azokra, akik fa napon vagy sok fa elemmel a horoszkópjukban születtek. Ez nem csak a művészeti területre érvényes, hanem úgy nagyjából mindenkire, aki kész arra, hogy megújítsa önmagát, a körülményeit, üzletét, stb. Azok lesznek a legsikeresebbek 2019-ben, akik a legrugalmasabbak, hiszen a sok víz elem minden napra valami újdonsággal szolgál. A víz elemhez tartozik bármilyen mozgásforma, utazás, kommunikáció, érzelmi és lelki dolog, így ezen üzletterületek is prosperáló évnek néznek elébe. Ráadásul, sokan lesznek olyanok, akik valamilyen extra dologgal fognak előállni. Vigyázni kell azonban, hogy ne ragadjunk le az álmodozás és tervezés szintjén és az se szegje kedvünk, ha a változások – főként az év eleljén – csak lassabban indulnak be, azaz meg kell várni a “gyümölcs beérését”. A kedvező energiák viszont csak a valóban tevékeny, proaktív embereknél aktivizálódnak!

Ugyanígy a kereskedelemnek – főként az online formának – és informatikának is pozitívak a kilátások, illetve azok, akik nagyobb hangsúlyt fektetnek idén a kommunikációra (kiemelten támogatott), jobb pénzügyi eredményeket is érnek el. Ugyanakkor abban is biztosak lehetünk, hogy lesz bőven verseny, mert ahogy bennünk, úgy a többiekben is dolgozni fog a fejlődési vágy.

Személyes szinten is érezni fogjuk, hogy itt az idő a változásra, sokak indulnak ismét útnak, ahogy a 2013-as év egy nagy vándorlási év volt, úgy nagy eséllyel a 2019-es is az lesz. A változások sokszor az elégedetlenségből fakadnak majd. Ne legyünk meglepődve, ha egyszer csak megérik bennünk a döntés, hogy költözni szeretnénk, vagy megújítani az otthonunkat, ha elegünk lesz a jelenlegi munkánkból és hipp-hopp keresünk másikat. Erős szabadságvágy kerekedik felül nagyon sok emberen. Azoknak, akik már most érzik, hogy valamiben itt az idő megújulni, azt javaslom, ne nyomják el magukban ezt a vágyat, mert ebben az esetben a külső körülmények fogják eszkalálni a történéseket, melyek már nem jól felépített tervek mentén zajlanak, hanem csak simán változtatás jelleggel…ha jó az nekünk, ha nem.

Idén nagyobb az esélye a figyelmetlenségnek, kiszámíthatatlan, hirtelen döntéseknek, ezzel egyenesen arányosan, a baleseteknek, ezért sokkal tudatosabban kell figyelnünk mindennapi tevékenységeink, munka és főként a közlekedés során.

Egészségügyi szempontból az vírusos és gyulladásos megbetegedések nagyobb számban fordulnak elő, illetve, a balesetekből adódó kisebb-nagyobb sérülések is.

A pénzügyek területén is sok változás lehet, erőteljesen a kiszámíthatatlanság uralkodik ezen a téren, gyorsan változó körülményekkel, döntésekkel. Hasznos lesz megfontoltabb döntéseket hozni ebből a szempontból, főként a hiteleket, tőzsdei ügyleteket illetően, illetve ingatlanokkal kapcsolatos munkákban, ügyletekben. Elég nagy az esélye a kisebb-nagyobb pénzügyi és gazdasági válságnak is a Disznó évében. Ugyanakkor az sem jó, ha túlagyaljuk mindent, ha nem akarunk lecsúszni a jó lehetőségekről, akkor muszáj lesz megragadni őket, amíg lehet. Tehát irány az arany középút!

Érzelmeket tekintve a rengeteg víz elem okán, nagy erő van a közösségekben. Hihetetlen módon tudunk most hatni egymásra jó és rossz értelemben is. A legjobb bulik, közösségi élmények ideje jött el, összefogással – amire most nagyobb késztetésünk lesz – erőt és pozitív egységtudatot fogunk érezni. Ugyanakkor pont személyes kapcsolatainkban is jellemző lehet a több konfliktus, hirtelen, meggondoltaltan reagálások. Egyik pillanatban nagy szeretet kitöréseket élünk meg, aztán elég, ha valaki ellentmond valamiben vagy túl lassú, és már forr is az indulat bennünk.

Összességében a 2019-es Disznó éve a nagy változások és kihívások éve. Sokunk életében teljesen új irányok indulnak meg, mások pedig sok problémát küzdenek le és még több feladatot teljesítenek. A lényeg, hogy senki nem fog unatkozni, felbolydul a világ a személyes és tágabb környezetünkben is.

https://kinai-horoszkop.com/2018-felkeszito/

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Tudd meg, hogy a kínai horoszkóp szerint mi minden jellemző rád!
Nyúl

Egyéniséged fő jellemzői a diszkréció és az udvariasság. Kerülve a hangos összetűzéseket, a nyugodt életre vágysz. Az erőszakot bájjal, kedvességgel helyettesíted, ezért is szeretnek oly sokan téged. No persze kitűnő barát is vagy, aki odaadó figyelemmel hallgatja mások panaszait, titkukat pedig mindig magában tartja. Tanácsaid, ötleteid, a belőled áradó szeretet jó útra terel sok rászorulót. Vendégeid otthon érzik magukat nálad, nem akarnak elmenni, hiszen házigazdájuk csodálatos. Annyira gyűlölöd az erőszakot, hogy ha csak teheted, lemondasz a harcról. Azért rossz tulajdonságaid is akadnak ám! Képtelen vagy elviselni a kritikát. A bírálatok annyira ki tudnak hozni a sodrodból, hogy néha ellentmondasz békés természetednek. Büszkeséged a vereségeket sem viseli el, ezért inkább meghátrálsz az akadályok előtt, mint hogy véletlenül kudarcot valljál. Valaki talán gyávának gondolna, ha nem ismer eléggé. Mivel tudod, hogy anyagi jóléttel nyugalmadat biztosíthatod, azon vagy, hogy mielőbb elérd azt. Fogékonyságod a szépség iránt a művészetek felé hajt, sokszor e téren emelkedsz ki. Érzékenységed hibás abban, hogy gyakran szomorúság lesz úrrá rajtad, igaz, nem telik bele sok idő, s újra a kedves, vidám Nyúllá válsz. Magánéletedben nem ritka, hogy túlságosan próbálsz párodra támaszkodni, elveszítve önállóságodat.

Sárkány

Nem véletlen, hogy Kínában a Sárkány az erő, a hatalom jelképe. Téged is e jegy befolyásol, így belőled is árad valami varázslatos, valami fensőbbséges. Önbizalmad határtalan, akaraterőd kifogyhatatlan. Munkádat felelősségteljesen végzed. Már kiskorod óta felelősségteljes feladatokat látsz el a családban. Az életben nagy dolgokat vihetsz véghez, a győzelemre születtél. Makacs vagy, határozott, élénk. Néha túlzott lelkesedésed visz a fanatizmus felé, ami veszélybe sodorhat. Nem szöksz meg a felelősség elől, a hazugság nem a te módszereid közé tartozik. Sokan túl keménynek tartanak, de nem szenvedsz tisztelőkben, barátokban hiányt. Bár a magányt is jól tűröd, időd nagy részét munkádba fekteted. Szükséged van kitűzött célra, enélkül nem tudsz élni, mindig új terveket szősz. Magánéletedben sokszor fellángolsz, majd a tűz hamar kialszik, de érzéseid mindig őszinték. Szereted a kalandokat, valljuk be, gyakran félrelépsz, ugyanakkor párodtól teljes hűséget követelsz. De a családod semmiben sem szenved hiányt, mindent meg akarsz adni nekik.

Kígyó

Annak ellenére, hogy a jegynek, amiben születtél, nyugaton nincs jó híre, keleten a bölcsesség, a lelkesedés jele. Vonzó és elbűvölő egyéniség vagy, a kígyót varázslatos állatnak tartják Kínában. Ismered képességeidet, intelligenciád hatalmas. Könnyen tanulsz, megtalálod a dolgok lényegét. Nehezen bízol meg mások tanácsaiban, véleményüket nem sűrűn fogadod el. Döntéseid átgondoltak, de inkább magadra hallgatsz. Kiszámíthatatlannak tűnhetsz, nem mutatod ki érzelmeidet. Gyakran e nyugodt, vidám álarc mögött – amit a külvilág lát belőled – óriási viharok dúlnak. A sérelmeket nehezen felejted, sokáig benned élnek, a kedvező pillanatban érkezik majd a bosszú. Külsőben és beszédben is kiemelkedsz az átlagból. Mondataidat teletűzdeled humorral, iróniával. Barátaiddal uralkodó, követelőző vagy, nehezen nyílsz meg. Ritkán alakítasz ki komoly, tartós kapcsolatokat. Szerelmi életed kalandokkal telített, a változatosságot keresed. Javíthatatlan hűtlennek tartanak, de nem mindig megérdemelten.

Vidámságod, életkedved a környezetedet is megfertőzi. Egyéniséged lehengerlő, munkabírásod végtelen. Legfőbb jellemződ a szabadság szeretete, az önállóság mindennél fontosabb számodra. A szabályokat felrúgod, nem bírod a kötöttségeket. Csak olyan helyzetekben érzed jól magad, ahol szabadon mozoghatsz, megállás nélkül vágtathatsz. Gyakori hangulatváltozásaid különösek és kiszámíthatatlanok. Az állandóság különben sem jellemző rád. Nem bírod érzelmeidet fékezni, de lángolásod hamar kialszik. Untatnak a hosszú, mély kapcsolatok. A biztonsággal nem sokat törődsz, bár az anyagi jólétet sokra tartod. Jó üzletembernek tartanak, gyorsan, határozottan döntesz különböző helyzetekben. Az ellentmondást nem tűröd, uralkodni akarsz, minden figyelmet magadra irányítva.

Kecske

Kínában a kecske a nőiesség, az érzékenység szimbóluma. Félénknek és szerények születtél, könnyen magadba zárkózol vagy szomorú leszel. Szereted a szépséget, vonzódsz a művészetek iránt. Megveted az erőszakot, mindenkinek megbocsátasz, mindenkit megértesz, nagyon jó szívű vagy. Rajongsz a gyerekekért, szereted az állatokat is. Aggodalmaid mindennaposak, nehezen döntesz, előtte hosszasan rágódsz a kérdésen. Szükséged van egy erőskezű főnökre, aki irányít téged. Ugyanakkor nem bírod az egyhangú, időhöz kötött munkákat. Előbb-utóbb rád mosolyog a szerencse, azt mondják, a Kecske sikeres ember. Anyagi nehézségekkel sohasem kell birkóznod, az életben csak kellemes, szép dolgok történnek veled. A magány ellen sem kell küzdened, hiszen mindenki szeret és védelmez téged. Ha mégis egyedül élnél, az azért van, mert az igaz szerelemről álmodozol, s nem mindig találod meg a nagy Őt.

Majom

Tudjuk, a Majom az az állat, amelyik a legjobban hasonlít az emberhez. Nem csoda hát, ha az ő befolyása alatt születettek mindenkinél eszesebbek, ügyesebbek. Így van ez veled is. Nem ismersz lehetetlent, sikereiden gyakran te magad is elcsodálkozol. Pedig szinte természetes, hogy ilyen önbizalommal, optimizmussal és intelligenciával – amilyen benned él – álmaidat valóra tudod váltani. Zsebedben hordod a kulcsot, amely a kapukat nyitja az életben, s használod is bátran, hiszen minden érdekel. Tisztában vagy vele, hogy bármihez nyúlsz, az egyhamar sikerhez vezet. Szereted az elismerést, mások csodálatát, s közönségnek nem is vagy híján. De nehezen tudsz barátságokat kötni, mert nem bízol másokban, ők pedig nem értenek téged. Tanácsokat nem fogadsz el, úgyis úgy cselekszel, ahogy jónak látod. Minden apró lehetőséget megragadsz, hogy előnyhöz juthass. Magánéleted épp ezért viharos, sokszor csak érettebb korodban alapítasz családot, amikor már nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel.

Kakas

A tizenkét állat közül a legfeltűnőbb, a legszélsőségesebb befolyása alatt állsz. S ez megmutatkozik önbizalmadon, erőszakosságodon. Elbűvölöd a környezetedet, akik nem tudják, hogy e magabiztos, majdnem nagyképű külső mögött mennyi félénkség és határozatlanság húzódik meg. Mindez csak álarc, védekezés, hogy nehogy megtudják érzéseidet. Szükséged van a közönségre, olyanokra, akik csodálnak és tanácsokat kérnek tőled. Szeretnek is minden társaságban, mert szórakoztatod őket, vidám és nagyszerű előadó vagy. Ellentmondást nem tűrsz, így ellenségeid is akadnak. A vitákban oly erőszakossá válsz, hogy gyakran könyörtelenül megsérted ellenfeledet. A te véleményed a döntő, el sem képzeled, hogy ne lenne igazad, csak a saját szemszögedből látod a dolgokat. Sokszor abba a hibába esel, hogy nyitott szemmel álmodozol, elveszíted józan ítélőképességedet. De szorgalmad, lelkesedésed, életkedved előtt bárki megemelheti a kalapját.

Kutya

A tizenkét állat közül a kutyát tartják a legkedvesebbnek. Nem véletlen, hogy az ember hozzá vonzódik leginkább, hiszen hűsége, becsületessége, őszintesége csodálatra méltó. Rád is pontosan ezek a tulajdonságok jellemzőek, ha a Kutya jegyében születtél. A rászorulóknak segítséget nyújtasz, nálad jobb barát nem létezik. Vidámságod, életkedved az idő múlásával bölcsességgé, szomorúsággá változik. Sötét felhőket látsz közeledni, s erre nincs is tán valódi okod. Barátaidat megválogatod, csalhatatlan érzékkel gyűjtöd magad köré a jó embereket. Természetedtől fogva erőszakos vagy, de csak akkor válsz veszélyessé, ha bántanak vagy megzavarják nyugalmadat. Nehezen változtatod meg a véleményedet, egyik legrosszabb tulajdonságod a rugalmatlanság. De a családodat, barátaidat megvéded, akit egyszer megszeretsz, ahhoz hűséges és kitartó leszel egész életedben.

Disznó

Természetedben összegyűlt mind a tizenkét állat befolyása. A legnyitottabb, legegyenesebb személy vagy. Nagy életkedvvel, lelkesedéssel vágsz neki feladataidnak. Döntéseid határozottak, uralkodni akarsz. Érdeklődsz a misztikus, a kockázatos dolgok iránt, állandóan új tapasztalatokat gyűjtesz. Gyakran túlságosan bízol az emberekben, sajnos előfordul, hogy csalódsz bennük. Jobban kellene vigyáznod, ugyanis sokszor rosszul választod ki barátaidat. Becsületes vagy és nagylelkű, barátaiddal segítőkész. Állandóan aggódsz a jövődért, céljaid eléréséért komoly erőfeszítéseket teszel. Családodért bármire képes lennél, minden kényelmet biztosítasz nekik. Cserébe elvárod, hogy tiszteljenek és mindig körülötted legyenek. Sohasem tudsz haragudni rájuk sokáig, nem forralsz bosszút az ellen, aki megbántott. Olyan határozott kellene hogy legyél velük szemben, mint amilyen magaddal vagy.

Patkány

Élénk, határozott személyiség vagy. Gyakori sikereidet vonzerődnek, s határtalan akaraterődnek köszönheted. Helytállsz a legkülönbözőbb helyzetekben, de különösen akkor tündökölhetsz, ha megfigyelőképességre, emlékezetre, aprólékosságra van szükség. Szereted a jólétet, s mivel minden Patkány győzelemre született, ritkán találunk köztük sikertelen embereket. Egyetlen veszélynek vagy kitéve, ha túl sok dologgal foglalkozol egyszerre: elaprózod magad, kimeríted az összes energiádat. A pénzt tiszteled, sőt szoros kapcsolatban állsz vele, néha még fösvénynek is tűnhetsz. Nagy szerepet tulajdonítasz a magánéletnek, és szereted, ha sokan forognak körülötted. Még a távolabbi rokonokkal is tartod a kapcsolatot. Otthonodban is állandóan cselekvő, hasznos ember próbálsz lenni. Annak ellenére, hogy családod, a barátaid néha menekülnek ingerlékeny, ideges természetedtől, kiváló társaság vagy, nagyszerű társ.

Bivaly

Főbb jellemvonásaid közé tartozik a nyugalom és a módszeresség. Munkádban határtalan türelemmel, aprólékosan kitervelten valósítod meg önmagad. Nézeteid konzervatívak, a hagyományokat tiszteletben tartod. Szívesen hallgatod meg mások véleményét, de azok hatására ritkán változtatod meg sajátodat, sőt néha makacsul ragaszkodsz hozzá. Kitöréseid, amelyek néha nyugalmadat váltják fel, igen veszélyesek lehetnek. Sokszor vezető beosztásban dolgozol, ennek titka pedig a tekintélyt parancsoló szellemed. A siker eléréséhez a kijárt utat használod, nem ugrasz fejest kalandos, kockázatos vállalkozásokba. Másokkal szemben bizalmatlan vagy, sőt néha még goromba is. Nehezen kezdeményezel barátságot, a magányt jól tűröd. Sokkal inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Házasságodban szeretnéd elkerülni, hogy párod önálló legyen, de ugyanakkor hűséges és jó társ vagy, s még kiválóbb főnök. Te szabod meg a törvényeket, s ellenőrzöd azok betartását.

Tigris

Vezetőnek született, vonzó egyéniség vagy. Környezeted azonnal a befolyásod alá kerül, szenvedélyes beszéded, hatalmas életkedved megfertőzi őket. Biztos is vagy személyes hatalmadban, szívesen irányítod az embereket. Minden érdekel, ami veszélyes, kockázatos. Sokszor másokat is belerángatsz bizonytalan vállalkozásokba. Csodával határos módon ő az, aki tönkremegy, te pedig mindig megmenekülsz. Jobban tennéd, ha néha megfékeznéd indulataidat, ha gondolkoznál, mielőtt cselekszel, ha meghallgatnád mások tanácsait, talán így eredményeket is érhetnél el. Bár tulajdonképpen nem is izgat téged a siker, az anyagi biztonság. Kizárólag arra törekszel, hogy főnök lehessél. Intelligenciád az utolsó pillanatban átsegít az akadályokon. Erős vagy és bátor, mindig harcolsz valamivel vagy valakivel, mások uralmát nem tűröd magadon, azonnal fellázadsz a kötöttségek ellen. Ugyanakkor gyengéd és érzelmes is tudsz lenni, védelmezed a rászorulókat, rajongsz a gyerekekért. Az is előfordul, hogy mély depresszióba zuhansz, s neked van szükséged valakire, aki megért téged. Néha egoistának tűnhetsz, pedig mély emberi érzelmek lakoznak benned, barátaidhoz érdektelen kapcsolat fűz. Magánéletedben egyik kalandból a másikba esel, a szerelem nálad nem mindig vezet házassághoz. Sokszor a boldogságot sem ismered meg. 

https://nlc.hu/ezoteria/20130307/kinai-horoszkop-jellemzes/

2019. február 5. - 2020. február 24. - Disznó 2019. február 19. - 2019. február 4. - Kutya 2017. január 28. - 2019. február 18. - Kakas 2016. február 8. - 2017. január 27. - Majom 2015. február 19. - 2016. február 7. - Kecske 2014. január 31. - 2015. február 18. - 2013. február 10. - 2014. január 30. - Kígyó 2012. január 23. - 2013. február 9. - Sárkány 2011. február 3. - 2012. január 22. - Nyúl 2010. február 2. - 2011. február 2. - Tigris 2009. január 26. - 2010. február 1. - Bivaly 2008. február 1. - 2009. január 25. - Patkány 2007. február 2. - 2008. január 31. - Disznó 2006. január 29. - 2007. február 1. - Kutya 2005. február 1. - 2006. január 28. - Kakas 2004. január 22. - 2005. január 31. - Majom 2003. február 1. - 2004. január 21. - Kecske 2002. február 2. - 2003. január 31. - 2001. január 24. - 2002. február 1. - Kígyó 2000. február 1. - 2001. január 23. - Sárkány 1999. február 16. - 2000. január 31. - Nyúl 1998. január 28. - 1999. február 15. - Tigris 1997. február 1. - 1998. január 27. - Bivaly 1996. február 19. - 1997. január 31. - Patkány 1995. január 31. - 1996. február 18. - Disznó 1994. február 10. - 1995. január 30. - Kutya 1993. január 23. - 1994. február 9. - Kakas 1992. február 4. - 1993. január 22. - Majom 1991. február 15. - 1992. február 3. - Kecske 1990. január 27. - 1991. február 14. - 1989. február 6. - 1990. január 26. - Kígyó 1988. február 17. - 1989. február 5. - Sárkány 1987. január 29. - 1988. február 16. - Nyúl 1986. február 9. - 1987. január 28. - Tigris 1985. február 20. - 1986. február 8. - Bivaly 1984. február 2. - 1985. február 19. - Patkány 1983. február 13. - 1984. február 1. - Disznó 1982. január 25. - 1983. február 12. - Kutya 1981. február 5. - 1982. január 24. - Kakas 1980. február 16. - 1981. február 4. - Majom 1979. január 28. - 1980. február 15. - Kecske 1978. február 8. - 1979. január 27. - 1977. február 18. - 1978. február 7. - Kígyó 1976. január 31. - 1977. február 17. - Sárkány 1975. február 11. - 1976. január 30. - Nyúl 1974. január 24. - 1975. február 10. - Tigris 1973. február 3. - 1974. január 23. - Bivaly 1972. február 19. - 1973. február 2. - Patkány 1971. január 27. - 1972. február 18. - Disznó 1970. február 6. - 1971. január 26. - Kutya 1969. február 17. - 1970. február 5. - Kakas 1968. január 30. - 1969. február 16. - Majom 1967. február 9. - 1968. január 29. - Kecske 1966. január 22. - 1967. február 8. - 1965. február 3. - 1966. január 21. - Kígyó 1964. február 14. - 1965. február 2. - Sárkány 1963. február 6. - 1964. február 13. - Nyúl 1962. február 6. - 1963. február 5. - Tigris 1961. február 16. - 1962. február 5. - Bivaly 1960. január 28. - 1961. február 15. - Patkány 1959. február 8. - 1960. január 27. - Disznó 1958. február 19. - 1959. február 7. - Kutya 1957. január 31. - 1958. február 18. - Kakas 1956. február 12. - 1957. január 30. - Majom 1955. január 24. - 1956. február 11. - Kecske 1954. február 4. - 1955. január 23. - 1953. február 15. - 1954. február 3. - Kígyó 1952. január 27. - 1953. február 14. - Sárkány 1951. február 7. - 1952. január 26. - Nyúl 1950. február 18. - 1951. február 6. - Tigris 1949. január 30. - 1950. február 17. - Bivaly 1948. február 10. - 1949. január 29. - Patkány 1947. január 22. - 1948. február 9. - Disznó 1946. január 25. - 1947. január 21. - Kutya 1945. február 13. - 1946. február 16. - Kakas 1944. január 26. - 1945. február 12. - Majom 1943. február 5. - 1944. január 25. - Kecske 1942. február 16. - 1943. február 4. - 1941. január 28. - 1942. február 15. - Kígyó 1940. február 8. - 1941. január 27. - Sárkány 1939. február 19. - 1940. február 7. - Nyúl 1938. február 1. - 1939. február 18. - Tigris 1937. február 12. - 1938. január 31. - Bivaly 1936. január 24. - 1937. február 11. - Patkány 1935. február 5. - 1936. január 23. - Disznó 1934. február 14. - 1935. február 4. - Kutya 1933. január 26. - 1934. február 13. - Kakas 1932. február 7. - 1933. január 25. - Majom 1931. február 18. - 1932. február 6. - Kecske 1930. január 31. - 1931. február 17. - 1929. február 11. - 1930. január 30. - Kígyó 1928. január 23. - 1929. február 10. - Sárkány 1927. február 3. - 1928. január 22. - Nyúl 1926. február 14. - 1927. február 2. - Tigris 1925. január 25. - 1926. február 13. - Bivaly 1924. február 5. - 1925. január 24. - Patkány 1923. február 15. - 1924. február 4. - Disznó 1922. február 7. - 1923. február 14. - Kutya 1921. február 8. - 1922. február 6. - Kakas 1920. január 21. - 1921. február 7. - Majom 1919. február 1. - 1920. január 20. - Kecske 1918. február 12. - 1919. január 31. - 1917. január 24. - 1918. február 11. - Kígyó 1916. február 4. - 1917. január 23. - Sárkány 1915. február 15. - 1916. február 3. - Nyúl 1914. január 27. - 1915. február 14. - Tigris 1913. február 7. - 1914. január 26. - Bivaly 1912. február 18. - 1913. február 6. - Patkány 1911. január 30. - 1912. február 17. - Disznó 1910. február 1. - 1911. január 29. - Kutya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9014919760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása