He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Hvg: A Pesti Srácok riporterének Komjáthi Imre kérdést tett fel

2019.05.17. 20:00 guma

Leordította a Pesti Srácok riporterét az MSZP alelnöke a Hankooknál

"Türelmes ember vagyok" – mondta a szocialista Komjáthi Imre, de mégis káromkodva utasította vissza a Pesti Srácok riporterét, amikor az kérdezett tőle.

"Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak!" címmel tartott sajtótájékoztatót a dunaújvárosi Hankook-gyárnál Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, Szabó Zsolt, a Párbeszéd dunaújvárosi önkormányzati képviselője és Jávor Benedek, az MSZP–Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje.

A kormányközeli Pesti Srácok riportere a sajtótájékoztatón Szabó Zsolt dunaújvárosi képviselőt kérdezte, aki hosszas vitába bonyolódott az újságíróval. A jelenetet a vörös, vasmunkásos pólóban megjelenő Komjáthi egy darabig hallgatta, majd nem bírta tovább türtőztetni magát, és a kamera elé lépve kezdte kiosztani a Szabót faggató riportert:

Először háromig számoltam, mielőtt megszólaltam... Hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van? Magasról tesznek rá, hogy mongolokat, ukránokat foglalkoztatnak

– kezdte Komjáthi, miközben a mögöttük levő Hankook-gyárra mutatott. Majd hozzátette: "én egy türelmes ember vagyok, de nálam is kinyílik a bicska a zsebemben". Mondandóját azzal zárta:

ha nem hölgyről lenne szó, lehet, hogy nagyon durvákat mondanék.

A kiborulásos videót az MSZP büszkén osztotta meg Facebook-oldalán, ez alább megtekinthető, a sajtótájékoztató vágatlan verziója pedig ezen a linken nézhető vissza.

https://hvg.hu/itthon/20190517_Munkasos_poloban_kezdett_tragar_ordibalasba_az_MSZP_alelnoke_a_Pesti_Sracok_riporterevel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1914832730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása