He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Nap, széna és pár pofon

2019.01.30. 19:56 miről van itt nagybasz0

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5014599192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2019.02.01. 15:28:27

szia Szellem! :)))

eszembe jutottál, ahogy a fasírtot sütöttem :D
ennek a "sorozatnak" pedig pár darabja (és emlékeim szerint ez is) itt van a blogunkon...
csiptem a témát és a szereplőket is, valamennyiben.
kösz, hogy felidézted :))))

www.youtube.com/watch?v=J7MMCIBcZhM

videa.hu/videok/film-animacio/nap-szena-erotika-film-vigjatek-kvReaGgWadii3Soy

"Péntek ugye a kocsmanap, ilyenkor csak azok maradnak otthon tévézni, akiket sanyarú sorsuk magányra kárhozott, ilyenkor csak azok maradnak otthon megnézni a Liptai-show-ban Norbi és Alexandra hülyeségeit, akiket annyira lefárasztott a hét, hogy már a poharat emelgetni sincs erejük. Kár is, hogy a Filmmúzeum pénteken búcsúzik a Nap, széna trilógiától. Eleve kár, hogy búcsúzik, úgy elajánlgattuk volna még itt az idők végezetéig, de hát ez a világ rendje (egyébként meg ideje lenne kiadni már dvd-n, meztelen csajos díszdobozban). Aztán az is kár, hogy ez péntekre, a kocsmanapra esett. 16:30-tól megy az első rész, a Nap, széna, eper. 17:55-kor a Nap, széna és pár pofon. Hosszabb szünetet tartunk, aztán 21:45-kor a Nap, széna, erotika töméntelen mennyiségű cseh csöccsel."

comment.blog.hu/2007/11/30/bucsuzik_a_nap_szena_trilogia
süti beállítások módosítása