He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Kutya egy karácsony

2018.12.26. 09:58 guma

 Kutyamese a javából! Nincs elbűvölőbb látvány, mint öt kis Golden Retriever kölyök, együtt, egy alomban, mindahányan. Mindegyikük nagy gézengúz, vásott kölyök a javából. Egy jó nagy házban laknak, azonban egy napon gazdáik elhagyják az otthonukat, mert elárverezik a tetőt a fejük fölött. És így a Golden Retriever kölykök is magukra maradnak, elhagyottan. A kutyusok mamáját pedig menhelyre viszik. Történik mindez éppen karácsonykor. A téli szünetben négy srác szellembandát alapít, s éppen ebbe az elhagyottnak hitt házba törnek be. A bandatagok közül az újonc Oliver a legkülönb mind közül. A házban magukra maradt kutymákok egyedül az újonc fiúban, Oliverben bíznak. Oliv is ugyanolyan elhagyatott, mint az öt árva kiskutya. Oli és a kutyusok pillanatok alatt összebarátkoznak. A szellembanda viszont keménykedik. Jimmy, a Főnök egyből üzletet lát a dolgokban. Karácsonyi költőpénzként tekintenek a kutyusokra. Tervet forralnak, hogy egyenként eladják a Retrievereket. A kölykök sem tétlenkednek, egyből akcióban lépnek... Sőt, mi több, még egy bankrablást is meghiúsítanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9214514026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása