He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A férfi ideál változása az utóbbi 100 évben

2018.06.01. 07:59 guma

Ma az ideális férfinak kidolgozott, izmos teste van, de nem egy izomhegy. Ahogy elnézzük ezeket a képeket, elég hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a férfi ideál is legalább annyit változott az idők során, mint a női, és már minden típus számított szexinek! Mindegyik is! Neked melyik a favoritod?

Egy pittsburghy grafikus és Nickolay Lamm kutató 3D-s számítógépes modellezés segítségével megmutatják, hogyan nézett ki az ideálisnak tartott férfi 150 éve.

Az 1870-es években a vastag derék a jómód, és nem a lustaság jelképe volt. Ez hosszú évtizedeken át maradt divatban, hiszen a pocak egyértelműen az arisztokrácia jelképe volt!

1930-as évek: Könnyen izmosodó atléta típus divatban, mint Clark Gable vagy John Wayne

1960-as évek, jöttek a sovány rockerek, mint Mick Jagger vagy John Lennon

1980-as évek: Jönnek az izomkolosszusok, mint Schwarzenegger vagy Stallone

1990-es évektől napjainkig: az izmos, de nem mesterségesen felpumpált izmokkal, az a vonzó ma már aki nincs agyongyúrva – a képen Brad Pitt

Neked melyik férfitípus jön be leginkább? Mackós, hozzábújós, vagy félkézzel felemelős Hulkos? :D

http://vilaghalo.info/vilagtortenelem/v/neked-melyik-a-megkapobb/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8413700978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása