He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Egy "felejthető", laza vígjáték anyáknapjára

2018.05.06. 07:57 guma

Anyabuli

Állandó rohanás a kisgyermekes anyukák élete, soha nincs idejük semmire, leginkább saját magukra és a barátnőikre. Így van ezzel Allyson is. Ám megelégelte már az állandó rohanást, és elhatározza, hogy szervez egy nyugodt, vacsorával és trécseléssel egybekötött estét a barátnőivel. Persze ennek megvalósítása különleges szervezést igényel, melynek a legfontosabb eleme, hogy meg kell kérni a férjeiket, vigyázzanak néhány órát a gyerekekre. Végül is, mi baj történhetne ilyen rövid idő alatt?

Vélemény: Azoknak a szülõknek ajánlom akiknek jól jön egy szelíd pofon, hogy ne akarjanak szuperanyuk/apuk lenni és ne érezzék magukat szaranyu/apunak.

Maga a történet elég macilaci, de egyszer nézhetõ. Van benne szó hitrõl és Istenrõl, néhány tényleg szép gondolat. Azokért megérte. :) Maga a történet blõd, de nem is az a lényeg. Kiborult, összezsírkrétázott anyuknak kötelezõ film. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5213880660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása