He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A "soros", aki felidegesíti a "Kolozsvári Szalonna" olvasóit: Swan Edgar

2018.01.15. 08:01 guma

De legalább végre ti is oda kerültetek, ahová tartoztok. A tetvek közéFotó: Elli60

Dögölj meg, hazug geci. Támadod a kormányt, A Kormányt, baszod! Meg akarod buktatni Orbán Viktort, ez a célod akkor, amikor azt állítod, hogy éveket kell várni egy műtétre. Van hivatalos cáfolat, hazug senki! Márpedig ha a hatóság mondja, az úgy is van, TE PEDIG DÖGÖLJ MEG nemzetáruló patkány!

Összefoglaltam a magyar rögvalóságot annak a fiatal nőnek a közösségi oldaláról, aki felhívta rá a figyelmet: éveket kell várnia egy olyan műtétre, ami enyhíthetné a fájdalmait. Mégpedig azért kell éveket várnia, mert a műtét bonyolult. Az eredeti posztban le is írta, hogy a betegség sokkal enyhébb formáiban szenvedők gyorsan hozzájutnak az operációhoz, de akinek olyan súlyos és olyan típusú a betegsége, mint neki, annak 2-4 évet kell várnia.

A Nemzeti Faszomtudjaki haladéktalanul kiadott egy közleményt, hogy a nő hazudik. A hűséges alattvalók, a mindenkori hatalom mindenkor eltökélt seggnyalói pedig odacsődültek a közösségi oldalra és mocskolják, hazugozzák, szemét libsizik azt a fiatal nőt, akinek eszébe sem jutott politizálni, egyszerűen fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy baj van és változtatni kellene. És jön a jómagyar istenbarma és hitet tesz az uralkodó mellett.

Az hazugság amit ez a hölgy állít. Az nem tűnik fel senkinek, hogy konkrétan nem mondja el, hogy melyik egészségügyi intézményben történt az eset? Ha igaz lenne, akkor megmerné nevezni az intézményt. Így, csak vagtában dobálózik általánosít, mert fél egy pertől, ha megnevezi a kórházat. Semmi más ez az egész, mint hisztériakeltés, már nem tudom hanyadszor az egészségügy iránt nyolc év alatt. A sok ideológiai IQ amputált meg beveszi ezt az egészet. Nem ártana már látni a fától az erdőt. (Erika)

Így. A kormánynak nem is kell semmit csinálnia, az önkéntesek kicsinálják a fiatal nőt, aki szót mert emelni sorstársaiért. Kicsinálják lelkileg, széttépik, mint a hiénák. Nálunk ez a divat. És ha megnevezi a kórházat, kicsinálják az ott dolgozókat is.

Az is kurvaélet, hogy hamarosan kijön egy közlemény a Margit kórházról szóló híradás cáfolatára, miszerint nincs rüh a kórházban, azt a mocskos ballibsi média találta ki azért, hogy lejárassa a magyar egészségügyet, a kormányt és nyüszítve imádott Orbán Viktort, a jóisten tartsa meg őt még nagyon sokáig a magyar emberek – faszt beszélek én itt? – A Magyar Emberek nagyobb boldogságára. (Közben kijött a közlemény a cikk megírása és megjelenése közötti időben. A szokásos szarelkenés, hogy most pont nincs rüh, lehet lekoccolni):

A beteg kussol, mert csak szarabb lesz. A hozzátartozó kussol, mert csak ronthat a beteg helyzetén. Az egészségügyi személyzet kussol, mert rajta fogják leverni, ha botrány van. Az alacsonyabb beosztású orvos kussol, mert úgy hiszi, nem tud változtatni. A kórház vezetése kussol, mert szarnak ők a betegre is, a rühre is. Kurvajó fizetésük van, miért adnák fel a fasza állásukat? Ugyanis ha beismerik, hogy baj van, esetleg elmondják, hogy mi vezetett idáig, kicsinálja őket is a sintérbrigád.

Ahogy kicsinálták Sándor Máriát, Horváth Andrást, Ángyán Józsefet és sorolhatnám reggelig. Nyilatkozatokkal, cáfolatokkal, perekkel, kirúgásokkal, ellehetetlenítésekkel. A többit meg elvégzik a dögkeselyűk, az önkéntes szartúrók.

Mondom, hogy működik. Beszéljünk a rühösségről. Meg a tetvekről. Idősotthon, rokonlátogatás. Beszélgettem az ápolók vezetőjével, akit történetesen 30 éve ismerek. Szemérmesen mondja, hogy otthon majd ne menjek be a lakásba, vetkőzzek le a garázsban, a most rajtam lévő ruhát tegyem ki a kertbe legalább tíz napra, zuhany, fertőtlenítés. Kérdem, mi a jó ég van, kitört a lepra? Á, nem, hanem új kolléganő jött. És az új kolléganő nem tudta, hogy ha egy lakó az ugyanabban a városban lévő kórházból, annak az ápolási osztályáról (elfekvő) kerül be az otthonba – mert ott kellett kivárnia, hogy meghaljon valaki és így legyen szabad hely – az VASTAGON RÜHES és TETVES. Így kerül át a kórházból. Ez az alap. Ez a természetes.

És az új kolléganő nem követte a bevett rutint – még az épületen kívül, megfelelő helyen levetkőztetni az érkezőt, zuhanysapka, kesztyű, elkülönített zuhanyzó, fertőtlenítés, tetűirtás, aztán három hét karantén egy külön szobában, akkor percek alatt rühes és tetves lesz a fél intézmény. Így is történt. Ő csak szól, hogy nehogy hazahurcoljam. És elárulja azt is, hogy a rüh ellen a legjobb, ha kirakom a ruhát – az még jobb, ha fagy is kint – legalább tíz napra, mert akkor éhen döglenek az atkák. Más, egyszerű fertőtlenítős mosás nem hatékony.

Megírom, mondom neki. NE! Kérlek, ne! Rémülten néz rám. Akkor őt kirúgják. A munkatársait kikészítik. Az intézmény vezetőjét tönkreteszik. A kórházban dolgozókat földbe tapossák. Csak rosszabb lesz mindenkinek. Az érintett betegek többsége azt sem tudja, mi történik vele, hozzátartozó nincs, vagy fél megszólalni. Nem tudod megoldani.

És tényleg nem. Megírom, megnevezem az intézményt. Mi lesz a következmény? Botrány. Feljelentés. Persze engem jelentenek fel, mert rontom a jó hírnévhez és a tetvekhez való jogát az intézménynek. Ha fideszes bírót fogok ki, egy életre lehetetlenné tesznek. Ha nem fideszes bírót fogok ki, akkor fizethetek egy ügyvédet, aki képes végigvinni az ügyet, hónapokig, vagy évekig járhatok a bíróságra. És ezzel együtt kirúgják, aki adta az információt, letagadják a csillagos eget is, mindenki retteg még levegőt venni is, nemhogy megszólalni, mindenki gyanakodni fog mindenkire. Ettől még a tetvek, a rüh, a plafonból potyogó rágcsálók, az orvos és műszerhiány, a várólisták, a mocskos vécék, az elfekvőkben elevenen rothadó emberek jajgatása ugyanúgy változatlan marad, de lesz egy hivatalos cáfolat, hogy nem is igaz és lesz néhány tönkretett élet. Pluszban. Az eddigieken túl.

Itt tartunk most. És ott tartunk, hogy a fiatal nőt, aki meg mert szólalni a hosszú várólista miatt, hivatalosan és azonnal cáfolták. Igaz, hogy ő egy bonyolult, a beleket is érintő műtétről beszélt, a hivatalos cáfolat pedig egy másik, sokkal egyszerűbb műtéti megoldásra vonatkozott, de a gépezet beindult, a dögevők már ott nyüzsögnek a közösségi oldalon, teleokádják a pártmédia mindegyike által lehozott hivatalos cáfolattal. Kikészítik, megfélemlítik, hallgatásra kényszerítik azt az egyetlen embert is, aki meg mert szólalni.

És amikor sikerrel járnak, akkor majd rend lesz végre. Mindenki megnyugszik. A betegek tovább döglődhetnek, az ápolók és orvosok kidolgozhatják a belüket, az orvosbárók szarhatnak az egészre, a hivatalos pártszervek dörzsölhetik a markukat, a kormány hazudhat, mint a vízfolyás, a pénzt tolhatják propagandára és külföldre, meg templomépítésekre. A hiénák röhöghetnek, ahogy a természetük diktálja. Egészen addig, ameddig maguk is nem kénytelenek szembesülni a valósággal. Akkor meg majd felháborodnak, hogy ez eddig nem így volt és segítség! De, bazmeg. Így volt. Akkor is, amikor teli pofával okádtatok mindenkire, aki el merte mondani az igazságot. Így volt és nektek köszönhetően így is maradt. De legalább végre ti is oda kerültetek, ahová tartoztok. A tetvek közé.

https://kolozsvaros.com/2018/01/09/de-legalabb-vegre-ti-is-oda-kerultetek-ahova-tartoztok-a-tetvek-koze/ 

Nem tetszik? Kit érdekel?

Szép estét! Ma megint én vagyok a soros, úgyhogy felidegesítek mindenkit. Hogy a mai nap sem telt el hiába, az már biztos.

A külhoni magyar kisközösségek, vállalkozások, egészségügyi intézmények családbarát tevékenységét támogató pályázatok, valamint képzések, táborok is szerepelnek a “2018 a külhoni magyar családok éve” Kárpát-medencei programjai között, amelyekre összesen egymilliárd forint áll rendelkezésre – mondta a nemzetpolitikáért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. A tematikus év nyitórendezvénye február 2-án lesz. 

Potápi Árpád János kiemelte: a külhoni magyar kisközösségek családbarát tevékenységének támogatására, erősítésére 200 millió forintot különítettek el. Azon külhoni magyar vállalkozások, melyek családbarát vállalkozást hoznának létre vagy családokat segítő szolgáltatásaikat erősítenék, 400 millió forintra pályázhatnak majd. Hozzátette: az egészségügyi intézmények szakmai és anyagi támogatásának kerete 210 millió forint, e körbe tartozik az egészségügyi szűrések eljuttatása szerte a Kárpát-medencében, továbbá védőnői hálózat kialakítása, együttműködve a Magyar Védőnők Egyesületével, emellett májusban, illetve decemberben úgynevezett kezdőcsomag biztosítása minden olyan külhoni magyar családnak, amelyik igényli idén az anyasági támogatást. 
A pályázatok várhatóan februárban jelennek meg – jelezte.
A különböző rendezvények családi programelemeire 50 millió forintot különítettek el, emellett alkotótáborokat szerveznek és a családbarát közösségeket is díjazzák majd a tervek szerint decemberben – ismertette.

Remek. Tudom, rongyos egymilliárdért már ne sírjon a szám, amikor naponta basznak el jóval jelentősebb összegeket a semmire. Csak éppen kicsit sok volt az elmúlt napokban a sunyiskodásból.

Ez a kormány semmi másról nem szól, mint a képmutatásról és a pofátlan hazudozásról. És rohadtul jól csinálják. Várni kell egy műtétre éveket? Ki nem szarja le? Ja, hogy kiderül és beszélni kezdenek róla? Az más, az már fontos. Akkor adjunk ki gyorsan egy közleményt, amiben letagadjuk a dolgot. Gond van egy kórházban, mert híre ment, hogy rühatka fertőzés ütötte fel a fejét? És? Mi a megoldás? Naná, egy közlemény.

Ezeknek kizárólag csak a látszat fontos, semmi más. Dögölhet itt halomra nyugodtan a kéménylakó, csak ne szem előtt tegye. Magas a szegények aránya? Nem baj, akkor majd nem számolják őket tovább. Túl sok ember fagy meg télen? Akkor nem adják ki az erre vonatkozó adatokat.

Erről szól ez a nyomorult ország, semmi másról. A látszatról.

Az van, drága barátaim a nemzeti együttrothadás rendszerében, hogy pontosan ezért kellett minden posztra pártkatonát tolni. Ebben az országban a munkavállalót nem védi senki és semmi, csak a pártot. A munkavállalóval szemben. A munkáltatót sem védi senki, a szolgáltatót se, a vásárlót se, a gyereket, az idős embert se, a diákot és a szülőt se. A pártot védi velük szemben. Pontosabban: a jelenlegi kormány korlátlan hatalmát védik velünk szemben. Itt már a betegeknek nincsenek jogaik, mert ott van valahol a rendszerben az a pártkatona, aki megakadályozza, hogy legyenek jogai. Máshol egy másik elintézi, hogy letagadjanak mindent, hogy megmagyarázzák, hogy azt tapossák el, aki fel meri emelni a szavát. A legkisebb falutól az alkotmánybíróságig minden a párt védelmének van alárendelve. Minden és mindenki.

Nem tetszik? Kit érdekel? Naponta tolják a pofánkba a milliárdokat, mégpedig a mi adófizetői milliárdjainkat, amiket nem ránk, nem az országban élőkre költenek. Odaadják az egyháznak, vagy éppen szavazatot vásárolnak belőle. És a nagyon egyszerűagyú kisembernek eszébe sem jut feltenni a kérdést, hogy de basszus, mi van azokkal, akik a határon innen születtek?

A mai írásaink:

A nemzeti izé leszögezte, hozzátette, kiemelte, hangsúlyozta és visszautasította

Nem kispályás görénység

Bent vagyunk a susnyásban

Meglepetés! Nincs rühes beteg a Szent Margit Kórházban

Jó emberek, szaremberek, egyszeri cigányok és agyatlan négerek

Van valami lehangoló abban, amikor műveletlen és ostoba emberek dobálódznak számukra homályos jelentésű kifejezésekkel

De legalább végre ti is oda kerültetek, ahová tartoztok. A tetvek közé

Mint az a kőfejtő

A nap kommentje Andortól:

Vizsgálatot tartottak magukkal szemben, és megállapították, hogy
a) rüh nincs
b) a rák ellenszerét felfedezték
c) a géppark a világon a legkorszerűbb
d) az igazgatónak nagyobb az apukádénál

 https://kolozsvaros.com/rovidek/nem-tetszik-kit-erdekel/

De legalább végre ti is oda kerültetek, ahová tartoztok. A tetvek közé

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8513566315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta.tth 2018.01.15. 11:08:04

Olvasom a "szalonnát". Fasza írások, bár néha lehangolódom.

guma 2018.01.16. 17:46:18

@Sarolta.tth: :)

üdv!

nekem nem mindegyik írás fasza :D
de rá,-ránézek sokszor...
süti beállítások módosítása