He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Závada bevisz egy gyomrost a NER üldözési mániájának (video)

2017.12.04. 05:17 guma

Van egy remek előadás évente néhányszor a budapesti Katona József színházban. Az Összhang egyfajta irodalmi all-star felolvasó est minőségi zenei betétekkel. A kortárs magyar irodalom három nagyágyúja, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál olvas fel saját, és Esterházy Péter szövegeket. Dés László, Dés András és Barcza Horváth József pedig zenével aláhúz, ellenpontoz – mikor mi kell.

Az est fináléjában jön valami olyan, ami nem tipikus felolvasóesteken: mindhárom író ugyanazt a témát dolgozza fel aktuális, közéleti dimenzióban. Legutóbb az ellenőrzés tematikának futottak neki Spiróék. Mindannyiuk szövege erős, de Závada Pál iróniája egyenesen a Nemzeti Együttműködés Rendszerének elevenébe talál. Ő már ismeri a szoftvert, ami még a gondolatok közül is kiszűri az EU, CEU és Brüssz hangcsoportulásokat és pontosan tudja, hogy nyájaskodik a nézőkkel a Nyilvános rendezvények spontán nézői reakcióinak nemzeti főellenőre. Érdemes végighallgatni. Csak nehogy a végén igaza legyen.

http://hvg.hu/kultura/20171202_Zavada_bevisz_egy_gyomrost_a_NER_uldozesi_maniajanak_video?s=hk

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3413411299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása