He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Oroszlánkölykök 1958

2016.12.28. 07:42 guma

A II. világháború évei alatt játszódó filmben a történelmi események csupán hátterül szolgálnak, mert a történet elsődleges célja különböző fiatalemberek sorsának bemutatása ebben az embert próbáló időszakban.
A film a harmincas évektől a háború végéig követi nyomon egy szegény New York-i zsidó, Noah és egy könnyelmű amerikai szépfiú, Michael, valamint egy könyörtelen német, Christian egymást keresztező életútját.

szereplő(k):

Christian Diestl hadnagy Marlon Brando, Noah Ackerman Montgomery Clift, Michael Whiteacre Dean Martin, Hope Plowman Hope Lange Margaret Freemantle Barbara Rush Gretchen Hardenberg May Britt Hardenberg kapitány Maximilian Schell Simone Dora Doll Rickett őrmester Lee Van Cleef

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4112044285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása