He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Kedves focisták!

2016.07.16. 23:19 guma

Olvasom Török Mónika javaslatát, és azt gondolom, észre kellene venni nektek is, hogy így is szerezhettek örömet, ha nem is az országnak, CSAK a haldokló gyerekeknek

Török Monika: Javaslat

Olvasom, hogy focistáink az EB-n való szereplésért – amelyért én is gratulálok! – fejenként 50 millió forintot kapnak.
Olvasom, hogy egy gyermek hospice-házban kikapcsolják a villanyt, mert nem érkezett meg az államtól a megígért 5 millió forint.
Ez ugyanabban az országban, egyidőben történik.
Azt gondolom, nagyon jelentőségteljes és erős gesztus volna, ha a focistáink – akiknek még most is gratulálok – felajánlanák a jövedelmük egy részét a haldokló gyerekeknek.
Azt is gondolom, hogy egyszerűen csak szólni kell nekik.

Nem hiszem, hogy bármit bárkinek magyaráznom kellene.
És nem, nem demagógia.
Egy Ronaldo megteheti. Sportember.

http://huppa.hu/torok-monika-javaslat/

Az állam nem végzi el a feladatát. Erről ez a felmérés is képet ad. Nem ártana meghallani az emberek véleményét és nem kellene még a gyerekek szenvedését is fokozni játékszenvedélyből, felelőtlenségből vagy embertelen érdekek hajszolása miatt.

És, ha szabadna kérném jó lenne, ha az összefogás ami a fociszavazásoknál működik, itt is megmutatkozna és a gyerekek rővid életét szebbé tenné, ki, ki tehetsége erejével. Tehát segítsen rajtuk akárki aki tud. Na ezt a felhívást terjeszd, oszd meg mindenhol!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr288895554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2016.07.17. 07:20:43

sosem szerettem más zsebében kotorászni!

amiért értem és támogatom a javaslatot azt a mindennapok ellentmondása, pl az eltérített TAO következményei amit sajnos mindenki visel - csak az egyre vagyonosabb törvényhozó réteg nem...
süti beállítások módosítása