He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A megunhatatlan: Korfu

2016.06.25. 08:01 guma

Korfu természeti szépségeivel, smaragd tengerpartjával a Jón-szigetek közül a legszebb. A keleti oldalon lankás zöld dombjai, míg a nyugati parton a meredek hegyoldalai mentén húzódó lenyűgöző tengeröblök teszik változatossá. Felszínét dús növényzet borítja, ezért zöld szigetként él a köztudatban.

A sziget kultúrájában és a főváros építészetében érezhetők a római, bizánci, velencei fennhatóság nyomai. Nevezetes továbbá Sissy királyné palotájáról és igazi görög vendégszeretetéről is. Sidari méltán vált az elmúlt évek során a legnépszerűbb Korfu-i üdülőhellyé: itt található Korfu legszélesebb homokos strandja valamint a legszebb homokkő öböl formációk! Üzletek, szórakozóhelyek bősége várja az utasokat. Arillas a sziget ritkán lakott nyugati partja festői szépségű homokos strandjaival és tengeröbleivel várja utasait.  Idillikus, nyugodt üdülőfalu. Csodálatos homokfövénye fürdésre csábít, a táj elragadó. Szolgáltatások jól kiépültek, de nincs tömeg, nincs zaj. Ipsos, homokos/kavicsos tengeröblök veszik körül és a közel van a fővároshoz. Élénk, népszerű üdülőváros a fenségesen magasodó Pantokrator-hegy (906 m) lábánál. 2 km hosszú stranddal és sok szórakozóhellyel rendelkezik.

Óváros Erőd Vlacherna kolostor Achilion

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr748784072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazoló 2016.06.26. 09:25:05

Drága Margó,mondd miért kell felbacni a 'munkásosztályotot?:)

kösz!
süti beállítások módosítása