He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Venezuelai mozaik

2016.02.17. 08:01 guma

Nyelvtanulás külföldön: Venezuela / NoVa Experience
Venezuela nem csupán olajáról, elnökéről és szépségkirálynőiről híres. A dél-amerikai ország sokkal többet kínál ennél az odalátogatóknak: a leghosszabb karibi tengerpartot, békés szigeteket, türkizszínű tengert, kajmánokat és anakondákat.

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Map of venezuelaKéptalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Nem csupán a világ legmagasabb vízesése található Venezuelában, de gyakorlatilag mindent kipróbálhatunk, amihez kedvünk szottyan, legyen szó hegymászásról, búvárkodásról, kite-ozásról, szörfözésről. Képtalálat a következőre: „venezuela tengerpart”Képtalálat a következőre: „venezuela tengerpart”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”Képtalálat a következőre: „venezuela beach”

Aki eggyé válna a helyiekkel, az feltétlenül iratkozzon be egy salsa tanfolyamra Caracasban, de ha csak megnézné, miképp működik a gyakorlatban a bolivári szocializmus, mindenképpen látogasson el a dél-amerikai kontinens egyik legfantasztikusabb országába!

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”

Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela tengerpart”Képtalálat a következőre: „venezuela látnivalók”Képtalálat a következőre: „venezuela tengerpart”Képtalálat a következőre: „venezuela tengerpart”

http://www.vjm.hu/foto/buja-szepsegek-festoi-kornyezetben-fotok/445/

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr738289558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása