He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Búcsúzunk: David Bowie, élt 69 évet. RIP

2016.01.12. 14:30 guma

2013-ban készült felvétel, a mai nap óta a „Nyugodj békében, Starman” felirat olvasható. A Space Oddity verziójának különlegessége, hogy ez az első zenei felvétel, amely az űrben készült, és Chris Hadfield, a Nemzetközi Űrállomás akkori parancsnoka adja elő.  Több mint 27 millióan látták már a klipet, de mától teljesen más az üzenete.

"Ma egész máshogy néznek ki a csillagok" - David Bowie emlékére

David Bowie a modern popkultúra - vitán felül - legfontosabb alakja volt. Öt évtized alatt nem csak számos zenei irányzat előfutára volt, de bebizonyította azt is, hogy a folyamatos megújulás ellenére is lehet önazonosnak maradni. Ha Bowie nem kísérletezett volna évről évre, ha nem váltott volna stílust lemezről lemezre, akkor ma egészen másmilyen, valószínűleg jóval unalmasabb lenne a popzene, és sokkal sótlanabb lenne annak körítése is. A popzene kaméleonja azonban nem csak a zenében, de a filmben és a divatban is meghatározó, provokatív, zseniális szereplő volt. A rákkal vívott kegyetlen harcban, két nappal a 69. születésnapja és az erre időzített zseniális új lemeze, a Blackstar megjelenése után 69 éves korában, január 10-én hunyt el. Nagyításunkkal a nem mindennapi karrier előtt tisztelgünk.

nézd meg itt: http://hvg.hu/nagyitas/20160111_David_Bowie_nagyitas

bowie_hairstyles.gif

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr708264974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2016.01.14. 07:57:46

@PeniValdes:

én a fenti képet kerestem, de csak most találtam meg...
ebben totál benne van az egyénisége.
arról nem beszélve, hogy milyen szépen öregedett meg. nézd meg az arcvonásait...
süti beállítások módosítása